Médium - komunikace s mrtvým
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, no mělo by to probíhat tak, že přijdeš, řekneš, že chceš vědět, jaký tvůj zemřelý se dostaví a co ti chce říct, a hovořit by mělo především medium. Pokud ti popíše víc zemřelých, kteří přišli, můžeš mu pak říct, že se chceš soustředit na jednoho z nich. Některá media chtějí fotku zemřelého a skrze ni navážou kontakt. Nikdy bys ale neměla říkat, kdo na fotce je, to by ti medium mělo říct samo. Hlavně by ti mělo říct i nějaké faktické informace, díky nimž si budeš jistá, že tě netahá za nos a neříká jen vágní věci. No úplně nejdůležitější je, ke komu vlastně jdeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslím, že by to měl být někdo kdo Tě absolutně nezná, jinak to je o ničem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ja si myslim, ze je to neco, co bys delat nemela.
Muze to byt medium, ktere chce jen penize. Kdyz uz to bude medium, muze to byt clovek neznaly a natahne energii, ktera muze ublizit. A v neposledni rade-mrtvi by se meli nechat byt.
Ver sve intuici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emay píše:
Dobry den, chtela bych se zeptat na vase zkusenosti s mediem, jak to probiha, co se deje.. Mam domluvrny termin s mediem, a jsem z toho nervozni, dekuji
to mě velmi zajímá, ale ještě jsem se k tomu neodhodlala, mám strach a taky těžko říct, jestli to není podvod že jo…ke komu jdeš, můžu-li se zeptat, a jak sis médium vlastně vybrala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emay píše:
Dobry den, chtela bych se zeptat na vase zkusenosti s mediem, jak to probiha, co se deje.. Mam domluvrny termin s mediem, a jsem z toho nervozni, dekuji
No přijdeš tam a pozdějc zase odejdeš o nějakej ten peníz chudší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Většinou mi v takovýchto diskuzích chybí zpětná odezva, jak to dopadlo.
Mohla bys nám prosím potom napsat, jak setkání probíhalo, jestli ses dozvěděla něco co by tě přesvědčilo o tom, že ti medium nelže. Tyto věci mě také zajímají, ale odvahu jsem nenašla.
- Citovat
- Upravit
Nevěřím tomu, že nějaké medium může zprostředkovat rozhovor s někým, kdo byl zpopelněn nebo zahrabán metr pod zem. Máma mi umřela skoro před deseti lety a NIKDY mě nenapadlo vyvolávat „ducha“ zpět, ač bych na ni měla spoustu proč. Prostě to nejde a lidi, co se za to nestydí vzít peníze, jsou podvodníci. Ale jestli to opravdu podstoupíš, tak sem napiš, jaké to bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já bych tě před tím chtěla velmi varovat. Duchovní svět existuje a ty nevíš, s kým médium naváže spojení. Zřejmě to nebude vůbec ten zemřelý člověk, se kterým bys ráda komunikovala, ale může to být nějaký zlý duch, který ti bude dělat v životě peklo. Nepleť se do toho, nech zesnulé být, vzpomínej na ně v dobrém, pomodli se za ně, provedl-li ti někdo něco nedobrého, odpusť mu, ale nesnaž se o nějakou komunikaci. Mohlo by se ti to vymstít. To médium si jistě nechá dobře zaplatit a věř mi, že pořádně ani nebude vědět, s kým navázalo kontakt. Nejen dobrý duchovní svět existuje, ale i zlý. Nenech si do života přinést obrovské problémy duchovního rázu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@s.y.p.t.a píše:
Ahoj, já bych tě před tím chtěla velmi varovat. Duchovní svět existuje a ty nevíš, s kým médium naváže spojení. Zřejmě to nebude vůbec ten zemřelý člověk, se kterým bys ráda komunikovala, ale může to být nějaký zlý duch, který ti bude dělat v životě peklo. Nepleť se do toho, nech zesnulé být, vzpomínej na ně v dobrém, pomodli se za ně, provedl-li ti někdo něco nedobrého, odpusť mu, ale nesnaž se o nějakou komunikaci. Mohlo by se ti to vymstít. To médium si jistě nechá dobře zaplatit a věř mi, že pořádně ani nebude vědět, s kým navázalo kontakt. Nejen dobrý duchovní svět existuje, ale i zlý. Nenech si do života přinést obrovské problémy duchovního rázu.
Toto je pravda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@s.y.p.t.a píše:
Naprosto souhlasím. Krom toho, já věřím v reinkarnaci a ta duše už může být inkarnovaná a na tebe se přilepí nějaká příšera z astrálu. Většinou nejde o něco ďábelského, ale spíš o jinou duši nebo astrální entitu, která se spíš nudí a bere to jako příležitost pobavit se. Pokud chytneš nějakého démona, tak to už je fakt zlý a vymotat se z toho, není legrace. Ono totiž lze říct, že pokud s mrtvým máš mluvit, tak tě ta jeho duše navštíví třeba ve snu sama, nebo se narodí v tvém okolí a ke kontaktu také dojde, jinak kontaktovat mrtvého vnímám jako hazard s vlastním duševním a duchovním zdravím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nešla bych do toho, mám z toho strach, že by to mohlo být nebezpečné. Podle mě pokud ti zemřelý chce dát nějaký vzkaz, tak ti ho dá stejně třeba přes nějaký sen atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@s.y.p.t.a píše:
ano je to skutečně tak
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc vam vsem dekuju za odpovedi, vim, ze bych si s tim nemela zahravat, ale je to pro mne strasne dulezity, a jsem rozhodnuta, ze do toho jdu.. A napisu, jak to dopadlo, jdu pristi patek..
- Citovat
- Upravit
@Emay píše:
Moc vam vsem dekuju za odpovedi, vim, ze bych si s tim nemela zahravat, ale je to pro mne strasne dulezity, a jsem rozhodnuta, ze do toho jdu.. A napisu, jak to dopadlo, jdu pristi patek..
Buď láska
.ale? komu není rady..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit