Médium - komunikace s mrtvým
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady se hodně lidí koukalo na horor Insidious
já na nadpřirozeno věřím ale zase všeho s mírou
Já osobně když už tak bych s tím zemřelým komunikovala sama
nikomu bych necpala peníze, myslím že když použiješ spravné ochranné prostředky nic se ti nemůže stát a když už tak je všechno hodně na psychice, pokud si psychicky slabší tak to nezkoušej mohla by jsi si potom něco namlouvat atd.
- Citovat
- Upravit
Tak jsem zpet a pisu jak to dopadlo.. Jela jsem za pani, ktera mi tvrdila, ze je medium, zpocatku byla sympaticka i presvedciva, nechtela zadne penize, coz mne prekvapilo, a samozrejme jsem pocitala s tim, ze ji neco dam, pokud mi pomuze.. Nicmene, kdyz mi oznamila, ze jdeme do kavarny, vsechna ma ocekavani se rozplynula.. V kavarne se samozrejme nic nedelo, pani zkousela, hadala.. Takze bohuzel, spatna zkusenost ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tady se hodně lidí koukalo na horor Insidiousjá na nadpřirozeno věřím ale zase všeho s mírou
Já osobně když už tak bych s tím zemřelým komunikovala sama
nikomu bych necpala peníze, myslím že když použiješ spravné ochranné prostředky nic se ti nemůže stát a když už tak je všechno hodně na psychice, pokud si psychicky slabší tak to nezkoušej mohla by jsi si potom něco namlouvat atd.
No a co udela Nejvyšší s duší cloveka, kdyz zemre? Nebo co se stane, kdyz clovek zemre?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emay Pane bože, tak to se vám nedivím, upřímně já bych tu schuzku okamžitě ukončila. Paní si zřejmě chtěla jen pokecat a zajít s někým na kafe ![]()
- Citovat
- Upravit
@Emay píše:
Tak jsem zpet a pisu jak to dopadlo.. Jela jsem za pani, ktera mi tvrdila, ze je medium, zpocatku byla sympaticka i presvedciva, nechtela zadne penize, coz mne prekvapilo, a samozrejme jsem pocitala s tim, ze ji neco dam, pokud mi pomuze.. Nicmene, kdyz mi oznamila, ze jdeme do kavarny, vsechna ma ocekavani se rozplynula.. V kavarne se samozrejme nic nedelo, pani zkousela, hadala.. Takze bohuzel, spatna zkusenost
Jestli má někde stránky, nebo fb, tak tam aspoň napiš hodnocení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Emay Pane bože, tak to se vám nedivím, upřímně já bych tu schuzku okamžitě ukončila. Paní si zřejmě chtěla jen pokecat a zajít s někým na kafe
No jsem zklamana, ale zkusenost.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Emay píše:
@Borůvka1990 uz jsem napsala, nemusi naletet dalsivh x lidi![]()
Přesně tak. Aspoň že nechce prachy za nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Přesně tak. Aspoň že nechce prachy za nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emay Dyžtak sem můžete napsat nebo dát odkaz na její stranky, at se na ní kouknem a nenaletí někdo i tady ![]()
- Citovat
- Upravit
@Danikoof vim, mozna jdem hloupa, ale taky zoufala..