Médium - komunikace s mrtvým

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Emay
16.11.17 23:54

@Danikoof vim, mozna jdem hloupa, ale taky zoufala..

• Citovat
  • Upravit
1966
17.11.17 01:08
@Emay píše:
@Danikoof vim, mozna jdem hloupa, ale taky zoufala..

Jakto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emay
17.11.17 01:26

@Danikoof je to slozity.. :?

• Citovat
  • Upravit
22.11.17 10:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.17 14:59

Tady se hodně lidí koukalo na horor Insidious ;) já na nadpřirozeno věřím ale zase všeho s mírou ;) Já osobně když už tak bych s tím zemřelým komunikovala sama :andel: nikomu bych necpala peníze, myslím že když použiješ spravné ochranné prostředky nic se ti nemůže stát a když už tak je všechno hodně na psychice, pokud si psychicky slabší tak to nezkoušej mohla by jsi si potom něco namlouvat atd.

• Citovat
  • Upravit
Emay
30.11.17 23:34

Tak jsem zpet a pisu jak to dopadlo.. Jela jsem za pani, ktera mi tvrdila, ze je medium, zpocatku byla sympaticka i presvedciva, nechtela zadne penize, coz mne prekvapilo, a samozrejme jsem pocitala s tim, ze ji neco dam, pokud mi pomuze.. Nicmene, kdyz mi oznamila, ze jdeme do kavarny, vsechna ma ocekavani se rozplynula.. V kavarne se samozrejme nic nedelo, pani zkousela, hadala.. Takze bohuzel, spatna zkusenost :(

• Citovat
  • Upravit
1966
1.12.17 06:46
@Anonymní píše:
Tady se hodně lidí koukalo na horor Insidious ;) já na nadpřirozeno věřím ale zase všeho s mírou ;) Já osobně když už tak bych s tím zemřelým komunikovala sama :andel: nikomu bych necpala peníze, myslím že když použiješ spravné ochranné prostředky nic se ti nemůže stát a když už tak je všechno hodně na psychice, pokud si psychicky slabší tak to nezkoušej mohla by jsi si potom něco namlouvat atd.

No a co udela Nejvyšší s duší cloveka, kdyz zemre? Nebo co se stane, kdyz clovek zemre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.17 10:07

@Emay Pane bože, tak to se vám nedivím, upřímně já bych tu schuzku okamžitě ukončila. Paní si zřejmě chtěla jen pokecat a zajít s někým na kafe :?

• Citovat
  • Upravit
5425
1.12.17 10:54
@Emay píše:
Tak jsem zpet a pisu jak to dopadlo.. Jela jsem za pani, ktera mi tvrdila, ze je medium, zpocatku byla sympaticka i presvedciva, nechtela zadne penize, coz mne prekvapilo, a samozrejme jsem pocitala s tim, ze ji neco dam, pokud mi pomuze.. Nicmene, kdyz mi oznamila, ze jdeme do kavarny, vsechna ma ocekavani se rozplynula.. V kavarne se samozrejme nic nedelo, pani zkousela, hadala.. Takze bohuzel, spatna zkusenost :(

Jestli má někde stránky, nebo fb, tak tam aspoň napiš hodnocení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emay
2.12.17 15:28
@Anonymní píše:
@Emay Pane bože, tak to se vám nedivím, upřímně já bych tu schuzku okamžitě ukončila. Paní si zřejmě chtěla jen pokecat a zajít s někým na kafe :?

No jsem zklamana, ale zkusenost.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Emay
2.12.17 15:29

@Borůvka1990 uz jsem napsala, nemusi naletet dalsivh x lidi :zed: :)

• Citovat
  • Upravit
5425
2.12.17 16:50
@Emay píše:
@Borůvka1990 uz jsem napsala, nemusi naletet dalsivh x lidi :zed: :)

Přesně tak. Aspoň že nechce prachy za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
2.12.17 19:49
@Borůvka1990 píše:
Přesně tak. Aspoň že nechce prachy za nic.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.17 14:54

@Emay Dyžtak sem můžete napsat nebo dát odkaz na její stranky, at se na ní kouknem a nenaletí někdo i tady ;)

• Citovat
  • Upravit
1966
3.12.17 22:15

Určitě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat