Médium - komunikace s mrtvým
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zdravím chtěla bych moc poprosit nezná tady někdo nějaké médium.?Ale opravdové s kterým má dobré zkušenosti. Je to pro mne hrozně důležité. Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není médium jako médium. Je nutné najít opravdu toho pravého a to se hledá špatně. Jen přes známé, aby to nebyl bussiness. Opatrně na to. Ale pokud to bude ten pravý, budete se divit, neskutečný. Sama někoho věrohodného hledám, ale musí to opravdu být ten věrohodný. Pokud někdo máte kontakt, budu moc vděčná. Za někoho, kdo to v sobě má a umí. Prosím o kontakt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, je špatný je volat zpátky je to nebezpečný. Pokud se bude chtít spojit s vama někdo z vašich blízkých tak si najde cestu sám. A použije k tomu toho dotyčného buď médium nebo někoho kdo je vnimavejši a citlivější. Je dobře že paní nenavazala kontakt a je to tak v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A většinou se jedná o zprávu ze mate něco udelat, někomu odpustit a je to pro ti co vám odešli důležitý aby mohli v pokoji opustit místo kde je to drží a drží je to tam. Nevyřesene vztahy, zpory a pod. A najít médium spíš z tím nepočítejte to není výklad karet. Pěkný den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JančaBigmom velice za sebe můžu doporučit paní Jarku. Potkaly jsme se v práci kde jsem se před ní zmínila že doma někoho cítím. A ona mi po chvíli řekla že ano. Že tam mám paní. Popsala mi ji. Kde stojí a proč tam je a co ode mne chce. Dokonce mi nakreslila podlahu, okno, dveře místnosti kde se ten duch nachází aniž by kdy u mě doma byla. Pak jsem ještě několikrát využila její služby třeba když mi odeáli mojí psi mazlíčci. Když mi odešla moje milovaná babička. Posílala nám vzkazy a mohli jsme s ní komunikovat. Její email kde ji můžete kontaktovat je ***
*edit admin-smazané osobní údaje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dominka123 ahoj. Můžu ti doporučit paní Jarku. Je opravdu dobrá. Hodně mi pomohla když odešla má babička. Díky ní jsem s ní komunikovala já i má rodina. Ale ne Jena tím mi dokázala pomoci. Když se mi doma děly podivné věci. Když jsem cítila že tam nejsme sami… Vždy pomohla. Komunikuje přes email ***
Už jsem ji doporučila pár lidem v okolí a vždy spokojenost. Držím palce 🫶
*edit admin- smazané osobní údaje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit