Mám být nevěrný.

Anonymní
5.2.22 00:07

Mám být nevěrný.

Ahoj, zkusím to napsat děsně zkráceně. Se ženou nám to poslední dva roky neklape, kdy se řešil i rozvod atd. Dneska při večeři a pokecu o vztazích mi defakto schválila, že si můžu najít ženskou na sex kdy jí to samozřejmě nemám říkat, když bude následně náš vztah šťastný a bude fungovat. Že to chápe a pokud chlap pak funguje žije šťastně a nepřehání to (má jednu stálou ženu bokem, co má svoji rodinu a tedy jako ta nebude kazit tu její) tak je to ok a schvaluje to.. Nejdříve jsem to se smíchem zavrhl a nechal to být. Teď se už nesmeju a když vypustím, že to žena může takhle už nejakou dobu teda mít :D, třeba by to fakt pomohlo? Nějak to snížilo napětí a uvilnilo atmosféru.

Nema s tim nekdo zkušenosti? Je to reálné? Vztahy se mění, není tohle cesta?

Prosím komentujte jen pokud máte otevřenou mysl a napíšete něco zajímavého. Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kutil Tom
5.2.22 00:14

No jasně, třeba by to pomohlo :srdce: uspíšit ten rozvod :mrgreen: :dance:

• Citovat
  • Upravit
328
5.2.22 00:16

Je opravdu mozne, ze zena to jiz nejakou dobu strategicky praktikuje, a proto to nyni doporucuje Tobe.. Rozhodnuti je na Tobe, jelikoz kazdy na to zaludek nema :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
5.2.22 00:27

Cesta to být může, jenom není jisté, jestli ke štěstí.
Co dělá manželka, nech být, ale zamysli se nad tím, že jednak jsou ve hře pohlavní nemoci, jednak se může stát, že se do Tebe milenka zamiluje a pak ty ženy dokážou dělat hrozné věci. I kdyby se vám doma mezitím vztah ustálil, může přijít nějaký líbesbríf manželce od milenky jako pověstný blesk z čistého nebe a pak už se doma nedomluvíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
5.2.22 00:33
@Anonymní píše:
Ahoj, zkusím to napsat děsně zkráceně. Se ženou nám to poslední dva roky neklape, kdy se řešil i rozvod atd. Dneska při večeři a pokecu o vztazích mi defakto schválila, že si můžu najít ženskou na sex kdy jí to samozřejmě nemám říkat, když bude následně náš vztah šťastný a bude fungovat. Že to chápe a pokud chlap pak funguje žije šťastně a nepřehání to (má jednu stálou ženu bokem, co má svoji rodinu a tedy jako ta nebude kazit tu její) tak je to ok a schvaluje to.. Nejdříve jsem to se smíchem zavrhl a nechal to být. Teď se už nesmeju a když vypustím, že to žena může takhle už nejakou dobu teda mít :D, třeba by to fakt pomohlo? Nějak to snížilo napětí a uvilnilo atmosféru.

Prosím komentujte jen pokud máte otevřenou mysl a napíšete něco zajímavého. Diky

Na mě to dělá dojem, že žena má milence (klidně i jen platonicky), jako stálý partner je zcela nepoužitelný nechce se připravit o jistotu, kterou má s tebou.
Možná je to i jinak, ale pokud řekla toto, tak na vztah v podstatě rezignovala.

Ženy to mají ve shánění milenců na nezávazný vztah jednoduché… není jich moc, zájemců mnoho.
Muž to má mnohem složitější, je přesně v opačné roli.
Je tedy otázka jak chceš milenku získat, prázdnými romantickými gesty, budeš jí lhát a slibovat společnou budoucnost. Chceš od začátku nebýt k potenciálním milenkám fér?

Za dvacet let nejspíš zjistíš, že jsi jen mizerný vztah doplnil ještě mizernějším mileneckým, který ti sice umožní tu samotu „přežít“, ale nic víc.

Doufat v její návrat, že dostane za několik let rozum a bude chtít vztah vrátit zpět do starých kolejí. Možná, ale za pět let to už bude trochu jiný člověk, i ty budeš jinde…
Budete schopni si vzájemně odpustit drobné křivdy. Spíš ne.

Pokud čas ztrácet nechceš, je asi lepší cestou korektní rozchod a otevřít se novým možnostem s čistým štítem. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
5.2.22 00:53

Proč vztah nefunguje - sex, který manželka najednou nechce? Vše ostatní je super, jak bylo dřív? Nebo ty poukazuješ ve vztahu na zásadní problém a to je sex?
Buď mě přijde, že manželce sex s tebou nevyhovoval, našla si milence. Ale s ním nechce, nebo nemůže žít. Tak ji vyhovuje společně bydlení s tebou a nabízí ti volnost v sexu. Prostě budete dva kamarádi, co spolu budou bydlet.
Nebo je manželka nemocná, či přestal ji sex bavit, jenže ty nevnímáš její potíže, nechceš vidět a slyšet, že je něco špatně, tak rezignovala a řekla, ať si najdeš sex jinde.
Nejdříve se snaž s manželkou mluvit. Co jí vadi, trápí, jak to vidí ona. Snaž se vnímat, naslouchat, řešit. Hledejte společnou cestu. Pokud to nepůjde, běžte do manželské poradny. Ať na vztah koukne nekdo nezávislý.
Jinak to, že si najdeš partnerku jen na sex, to je většinou cesta ke konci vztahu. Je tam tolik možností, kde se to může zvrtnout. Ty se zamiluješ, ona se zamiluje, manželka se to dozví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.22 02:50

Nepíšeš kde je u vás konkrétně problém. Jestli sex „jenom“ zevšedněl (což je normální a kdo tvrdí, že po xx letech s jedním partnerem je to stále pecka, tak v dobrém závidím a čest výjimkám..), tak by to mohlo být ok, ale jak píšeš, chce to otevřenou mysl a komunikaci obou na 100%, jinak to nikdy nemůže fungovat dobře. Já bych si to dokonce přála, kdyby tohle téma jsme mohli s manželem nakousnout, ale bojím se začít.
Pokud je problém i jinde, že už si nerozumíte ani jako rodiče a parťáci, tak je to špatné a tam by to asi vedlo ke konci.
Prosím anonym - kvůli tomu mému přání…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.22 03:41

Nejspíš už jí prostě nepřitahuješ, hormony opadly, je jí s tebou dobře, ale po sexuální stránce nic moc. Nic si z toho ale nedělej, většina chlapů svou ženu neumí sexuálně uspokojit, proto taky většina žen nemá zájem o sex.

• Citovat
  • Upravit
5752
5.2.22 04:52

Já bych tak nějak řekla, že tě má těžce u zadku. Pokud takhle svobodomyslná nebyla vždycky, tak se něco děje. Buď je už zoufalá z něčeho ve vašem vztahu (já jsem tohle taky kdysi muži řekla poté, co mi strašně ublížil a nevěděla jsem, jak dál a vlastně v tu dobu mi byl naprosto lhostejný) nebo někoho má (a Ty jsi jí lhostejný, je jí jedno, že budeš mít někoho jiného). Nebo ji neba sex a chce to přehodit na někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15300
5.2.22 06:27

Ona už milence dávno má. Tebe opustit nechce, nejspíš kvůli zázemí a penězům. Nechce být za špatnou, tak ti navrhla ať si někoho najdeš. A až to uděláš, budeš pro okolí za šmejda který se k.. urvi jinde a proto se vás vztah rozpadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2520
5.2.22 07:03

Samozřejmě musíš povolit to samé ty jí.
Máš na to sebevědomí?

Pak jsou tu rizika, že se do protějšků zamilujete. Když budete rozumní, tak ne

Riziko pohlavních nemocí, co tu zmiňují je trochu nesmysl. Teda za předpokladu, že si najdete sobě podobné a nebudete to střídat.

Pokud už je váš vztah stejně polomrtvý, tak proč to nezkusit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
5.2.22 07:06

Tudy cesta nevede. Je třeba vyložit všechny karty na stůl, navštívit manželskou poradnu. Na toto řešení nepřistupujte. Je ponižující a není to k plnohodnotnému partnerskému životu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
5.2.22 07:27

Spíš bych to viděla tak, že Tvoje žena měla “slabou chvilku”. Vůbec to nemusela myslet vážně.
U jídla se člověk uvolní a plácá různé nesmysly.

Vašemu domácímu vztahu bych dala šanci, nehledala milenku a našla dobrého rodinného psychologa.

Důležité je, co jsi psal o situaci, ve které se to stalo. Klidně jste spolu mluvili, u stolu, u společného jídla ve dvou, v soukromí.
Kdyby o Tebe jako o muže nestála, tohle by jsi se dozvěděl v úplně jiné situaci - ne při příjemné večeři.

Vy muži kolikrát berete všechno, co žena řekne, doslovně, a přitom je třeba potíž někde jinde. Může být nemocná nebo má jiné potíže, o kterých nevíš nebo na Tebe má z nějakého důvodu zlost. Nemusí to být zrovna milenec, který je jako muž zajímavější a jen se nechce rozvádět.

Měli jsme s mužem před lety velkou krizi, rozvod na stole. Tehdy jsem taky podobnou hloupost pronesla. Jsem moc ráda, že se toho muž nechytl. Krizi jsme nakonec ustáli a dnes máme hezké manželství se vším, co k tomu patří.

• Citovat
  • Upravit
14127
5.2.22 07:42
@Anonymní píše:

Prosím komentujte jen pokud máte otevřenou mysl a napíšete něco zajímavého. Diky

Jestli jsem to dobre z tech naznaku pochopila, tak ona s tebou nechce spat, tys ji vyhrozoval, ze si teda nekoho najdes a ted te vysokovalo, ze ona s tim souhlasi.

Hele, karkarka to rekla dost vystizne. Je to kazdopadne past. Ale pro vas oba.

Kazdopadne, rozmysli si, co ji reknes. Urcite bych ve vzteku nevyhlasovala, ze tak teda jo, a to budes jeste zirat!!! Tim bys ji dal do ruky tzv. absolutni argument pro kazdy vas budouci spor.

Každopadne, frustrovaných ženáčů zrajicich na seznamkách i loudicich v realnem zivote jsou mraky, naprosta vetsina žen nestoji o nezavazny sexik za účelem zvyšovaní cizí manželske pohody. Takze sance na pohodovou tolerantni milenku nejsou velke a energeticke a jine investice jsou nutne. Ty navic zjevne nejsi typ lovce a vypada to, ze svou zenu mas rad a byl bys rad s ni.

Takze bych spis videla nejaky statement ve smyslu: okey, ja jsem rekl, co me dela nestastnym, ty ses rozhodla k reseni neprispet nicim, posilas me dokonce do cizich posteli. Ja mam rad tebe, respektuju, ale uprimne nevim, jak dlouho to takhle dam… a sam si proste dej cas.

Ona si totiz neuvedomuje, ze kdyz monogamni chlap zacne spat s jinou, ze se ji ta malomestska idylka pro okoli muze ze dne na den rozpadnout jako domecek z karet. Ale to by byla odpoved pro ni a ona tu neni ;)

Nic, drzim palce, vypadas jako fajn chlap, ono to bude mit vyvoj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.2.22 07:54
@Anonymní píše:

Cesta k uspíšení ROZVODU. Žena, co tě má skutečně ráda, tě nebude posílat za bokovkou… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí