Mám dál pomáhat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@korn123 píše:
Hezky tě využívají a zneužívají.. nenazývala bych to jako pomoc, pokud ta pomoc není vzájemná obou stran.
Aha, takže pěkně sobecky na to. Já ti pomůžu, ale ty mně musíš taky… Bůh má rád toho, kdo pomáhá rád a nic neočekává. Je jedno, jestli pomůžeme málo nebo moc, ale důležité je, že máme radost. Větší radost je dávat než dostávat. Dej a bude ti dáno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky všem:)
Jsem studentka střední školy. Vždycky mám zadané úkoly hotové, ve škole se hlásím, když vím odpověď, snažím se zkrátka dostat ze sebe to nejlepší. No jo, jenomže když se vždy zadá úkol, vrhne se na mě lavina dotazů od spolužáků, jestli bych jim to neposlala. Ale ve škole se se mnou nebaví. Tak jsem jim tedy pomáhala, abych si udržela dobrý konflikt ve třídě. Jenomže to se stává každý úkol, dokonce i při testech a mě to přestává bavit. Když chci pomoct já, nikdy neví. Takže už mě to nebaví, ale bojím se, že kdybych přestala pomáhat, že budu mít špatný kolektiv ve třídě kvůli tomu. Plus také když vím a poradím někomu jak na to, nebo potom mu to dokonce dám opsat, tak to ten dotyčný někdy dává i někomu jinému ze třídy to opsat a pak jsem naštvaná. Neustále chtějí pomoct a pak se vytahují, jak jsou šikovný, když jsem jim já pomáhala.Co na to říkáte? Mám jim dále pomáhat? Vaše názory co byste udělali vy? Děkuju
Požehnán buď Pán Ježíš Kristus. Zavolej knězi a zeptej se ho na to. Já nevím co by Bůh odpověděl. Pomáhat člověk druhému má, ale nejsem si jist, jestli zrovna v tomto případě. Spíš bych řekl, že ne. Nakonec to bude zkouška psychické odolnosti. Snášet zlobu druhých vůči mně a zůstat v klidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!