Dipherelline, punkce, darováni vajíček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.5.23 19:45

dipherelline,punkce,darováni vajíček

Zdravím chci se zeptat v ponděli jdu darovat vajíčka do ostravy eurofertil, v sobotu v 20:00 si mám pichnout injekci dipherelline, nejak jsem nezaznamenala jak mi to sestra vysvětlila jak to smíchat, mam dvě ampulky vody a dvě ampulky prášku, ale vim že sem se ptala proč dvě a ona že kdyby to nějak nešlo, jestli ma někdo prosim zkušenost s tim aby v ponděli šla vubec darovat abych něco nepokazila aby se ty vajíčka udržela děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68863
12.5.23 21:04

Opravdu máš před samotným odběrem píchnout Diphereline? Nemáš spíše Ovitrelle nebo Pregnyl (prostě hCG)? Ty se píchají cca 36 hodin před plánovanou punkcí a nastartují dozrání vajíček.
Jinak pokud jsou dvě ampulky s práškem, stačí na ně jedna s fyziologickým roztokem (jako můžeš použít i dvě, ale bude toho nepříjemně mnoho). Nasadíš tlustou jehlu, nasaješ komplet ampulku s tekutinou. Vystříkneš ji do ampulky s práškem, ten se rozpustí, opět to nasaješ do stříkačky. Vystříkneš do ampulky s druhým práškem, ten se opět rozpustí, opět vše nasaješ. Vyměníš jehlu za tenkou k aplikaci a píchneš sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.23 21:16

Ano mám dipherelline 20:00 sobota, mam totiž i dvě tlusté jehly, i dvě tenké jehly, a dvě stříkačky, dvě ampulky vody a dvě ampulky prašku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68863
12.5.23 22:30

Mně ten Diphereline v téhle fázi prostě nedává smysl… tudíž s ním asi nikdo neporadí, neb před punkcí se dává hCG. No to je jedno, to musíš vědět ty, jestli máš bodnout jednu nebo dvě. Pokud dvě, samozřejmě se do tá rozložit na dvě injekce nebo smíchat do jedné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!