Maxík- patron dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.4.23 16:57

Maxík- patron dětí

Ahoj.
Vím, že každý z nás potřebuje peníze, ale prosím, pomůžete? 🙏
Mám 5 měsíčního syna, který se narodil s Downovým syndromem a mírnou hypotonií. Chodíme pravidelně na Vojtovku a potřebujeme chodit na hiporehabilitace.
Byla bych ráda, kdyby jste se připojili ke sbírce, hipoterapie je pro jeho motorický vývoj důležitý.
Věřím, že stále existují lidé se srdíčkem na pravém místě a pomůžou. Maxík se mi narodil jako třetí dítě, ale DS mu zjistili až po porodu. Opatrujte se, zdraví je opravdu to nejdůležitější, přeji všem krásný den.
Tady je odkaz, budu opravdu moc ráda a šťastná, jestli se někdo přidá a pomůže. Jde především o dobrý skutek. Nikdo z nás neví, co se může stát a budeme sami potřebovat pomoc jiných lidí🍀

https://patrondeti.cz/…chable-svaly?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3747
15.4.23 18:30

@Callie1986
o dobreho andela jste si pozadali? mesicni prispevek je skoro stejny, co ted slozite vybirate ve sbirce. pozadat si je velmi jednocuche a jiste by vam to schvalili, penize zacnete dostavat cca za mesic a pravidelne.
muzete si pak ty penize davat stranou a financovat z toho potrebne terapie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.23 18:57

@Anonymka1230 nezkoušela jsem, ale děkuji za info :srdce:
Byla u mě raná péče a nabídla mi Patron

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
15.4.23 21:32

@Callie1986
Jakou ranou peci mate?
Urcite zazadat o dobreho andela - mate kazdy mesic okolo 7 000. Na vetsi vydaje pak zkouset ruzne nadace, kde se teprve nevybira na vas
Dobry je zivot detem - tam muzete zadat kazdy rok. Dale nadace Olgy Havlove, agrofert. Pak ruzne sbirky ve vasem okoli, jak od mesta, tak treba v kavarne atp. Uvidite, co vse bude chlapecek potrebovat za peci

Drzim palce v tezke zivotni situaci, ale verim, ze to zvladnete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.23 12:38

@Anonymka1230 děkuji moc :srdce:
Jsem u MATANA, slezská diakonie.
Na anděla jsem už napsala, tak jsem zvědavá, jestli se ozvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.23 14:36

@Anonymka1230 tak už jsem tam napsala, dotazník zpracují a uvidí se.
Podle toho, jakým dětem nebo dospělým pomáhají, tak si myslím, že nebudu mít nárok. Sice má Downův syndrom, ale je mu 5 měsíců, pravda, všechno něco stojí, pomůcky které bude potřebovat, ale nejvíce ta hipoška, časem asi ergoterapie. Uvidíme potom, co vše bude, teď můžu jen polemizovat. Pro mě je to normální zdravé dítko, jen opožděné ve vývoji, ale to vše brouček dožene. A 100% budou jeho sestry pro něj hnacím motorem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
18.4.23 21:56

@Callie1986
ja si myslim, ze to klapne. oni vedi, ze ty deti potrebuji makat, aby se mohli vyrovnat ostatnim. a ty terapie bohuzel neco stoji, maloco je na pojistovnu.
ale verim, ze Maxik bude se segrama dobry partak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.23 16:34

@Anonymka1230 napsala jsem ti soukromou zprávu a poslala nějaké fotky. Teda pokud se odeslaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!