Mám divné sny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ja mivam taky sny, ale zas ne takovy, ze co se mi zda, to se stane, nebo neco v tom smyslu, jako jsi to mela s dverma. To je hodne zvlastni. Nejaky vnuknuti? ![]()
Ja mivam spis „de*ilni“ sny, jako pribehy, ale ujety. Kdyz to vypravim mame, tak se vetsinou smeje a prosi me, at uz si je zacnu konecne zapisovat, protoze to fakt nevymyslis..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne tento prispevek jsi mela uz pred tydnem. Stale ho nechapu. Sla jsi spat, pak ses ve snu pribudila na stejnem miste, kde jsi ve skutecnosti usnula, v tom snu byly otevrene dvere, ktere nevedou do mistnosti, kde jsi spala (a ktere jste predtim zavreli?), probudila ses a budila jsi pritele a rikala mu, ze jsou otevrene dvere a pak jsi je sla zavrit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevidim otazku.
Muj zazitek s castecne lucidnim snenim je takovy, ze se mi jednu dobu zdavaly sny ve snu. Tj. zdal se mi prvni sen, pak jsem se jakoby probudila v posteli, ale ne doopravdy, „vzbudila“ jsem se ve druhem snu, kde jsem mohla ovladat, co delam, myslela jsem si, ze je to skutecne, ale nejake detaily tam nesedely. A to bylo tedy hrozne psycho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia to znám. Včera se mi zdálo, že sem šla po ulici a viděla jsem Soukupa, jak natáčí to, že háže kovové kuličky do otevřeného kanálu, nad kterým byly postavený štafle 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kubmaja02 píše:
@marcellia to znám. Včera se mi zdálo, že sem šla po ulici a viděla jsem Soukupa, jak natáčí to, že háže kovové kuličky do otevřeného kanálu, nad kterým byly postavený štafle 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jdu za Vámi s otázkou na lucidní snění/astrální cestování. Nikdy jsem nic takového nevyhledávala, ani se o to nezajímala.
Minulý týden se mi zdál sen, probudila jsem se přesně tam, kde jsem usnula a viděla jsem na chodbu v bytě, kde byli vchodové dveře otevřené, a za nimi byla jen tma. Budila jsem přítele s tím, že jsou otevřené dveře, že to vidím, a cítím průvan. On byl takový rozespalý, pořád něco mumlal že jsou zavřený, tak jsem se zvedla z postele, a šla k těm dveřím. Byli pořád otevřené, tak jsem je zabouchla, ale šlo to špatně.
Včera se mi zdálo, že se mi ulomil zub, pak jsem vlezla do nějakého karavanu, kde bylo zrcadlo, ve kterém jsem viděla různé věci, které po chvíli zmizeli. Např. Pavučina, obličej..motala se mi hlava, a pak jsem si začala říkat, že je to jen sen a že se mi to zdá. Poté zamnou přišla nějaká osoba, ale nemapatuju si kdo to byl. Pak to všechno přestalo.
Zajímal by mě váš názor. Děkuji