Mám zkusit vyvolat ducha?

31.10.22 15:05

Mám zkusit vyvolat ducha?

Ahoj jsem tu nová a potřebuju pomoct.. před čtyřmi roky mi zemřel táta a vzhruba jednou za čtvrt roku se mi o něm zdají sny, poslední sen s ním jsem měla ale před půl rokem a říkal mi že potřebuje pomoct.. nejdřív jsem to moc neřešila ale teď mám strach.. mám se s ním zkusit nějak spojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65294
31.10.22 15:25
@Anonym 222222 píše:
Ahoj jsem tu nová a potřebuju pomoct.. před čtyřmi roky mi zemřel táta a vzhruba jednou za čtvrt roku se mi o něm zdají sny, poslední sen s ním jsem měla ale před půl rokem a říkal mi že potřebuje pomoct.. nejdřív jsem to moc neřešila ale teď mám strach.. mám se s ním zkusit nějak spojit?

určitě, duchové jsou všude kolem nás a čekají, než je budeme vyvolávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
31.10.22 15:35

@Anonym 222222 Spíš bych to řešila přes kartářku nebo někoho takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24898
31.10.22 15:44

@Anonym 222222 sem to nepiš, dostaneš většinou vysmáto…
v tomhle oboru je hodně šarlatánů a těžko někomu věřit, poptej se v okolí a sama se do praktik s cizími entitami nepouštěj, nevíš, co si pustíš do života a do hlavy…
mám pár zkušeností s věcmi mezi nebem a zemí a málokdy jsem to úplně mohla ovlivnit, takže se tomu radši vyhýbám, protože vím, že na to prostě „nemám“…
věřím, že po lidech zůstává energie.. nedávno mi umřel táta a taky ho někdy slyším a mluvíme spolu, někdy za mnou do snu přijde milovaná babička a objemu ji fakt fyzicky ji cítím, v minulosti jsem viděla 3× věci (včetně regresní terapie), které nemají úplně logické vysvětlení… Poptala bych se ve tvém okolí, zda tam není fajn osvědčený léčitel, prostě člověk tohoto typu, který „vidí víc“
s kartářkami dobrou zkušenost nemám, většinou jsou to velmi dobré psycho-čtečky, vytáhnou z tebe a vidí na první pohled dost věcí, na kterých pak staví své „prognozy“ a kolikrát jsou to fakt totální kraviny… nahlodala mne ale třeba knížka od Dagmar Kludské (povídky o tom, jak četla karty), tam si myslím, že někdo určité vize fakt mít může…
tak hodně štěstí a hlavně se nezapleť špatně… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21438
31.10.22 17:30

Rozhodne ne. A dnes uz vubec ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
31.10.22 17:43

Bez zkušeností nedoporučuji, můžeš můžeš si do domu nastěhovat nějakého záškodníka. Většinou jsou ok…ale potřebuješ vědět co děláš. Takže jedině přes někoho zkušeného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
31.10.22 17:58

Já jsem zásadně proti. Kdysi jsme to zkoušeli na 3 týdenním táboře a co týden, to 2 zlomeniny😕
Pokud tvůj tatínek odešel do světla, už jo zpátky nevolej.
Je to nebezpečné. Ty duše, které tu zůstávají němívají dobré úmysly a kdo ví, co by sis způsobila.
Tohle je jediná oblast, které se cíleně vyhýbám a to i ve filmech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.23 22:14
@Anonym 222222 píše:

Ne, nezkoušej to. Ono to totiž funguje, ale né tak jak si představujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2441
13.8.23 22:27
@Anonym 222222 píše:

Sny jsou naše obavy a nevyřešené emoce z podvědomí. Spíš bych se ptala sama sebe, co zůstalo mezi tebou a tvými pocity k otci nevyřešené? Možná máš pocit, že jsi mu dost nepomohla, třeba v nemoci, nebo, že by tady mohl být, kdyby… Samozřejmě je to iracionální a může to jen znamenat, že ti chybí apod. Na tohle by byla dobrá psychoanalýza, ale u nás je to bráno jako zbytečný luxus, pokud tedy člověk nemá skutečně velké psychické problémy, které mu narušují život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.8.23 22:33

Nedělala bych to.
Myslím, že tatínkovi můžeš pomocí modlitbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat