Význam snu, muž a dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Význam snu, muž a dítě
Hezké sobotní dopoledne ![]()
Dnes se mi opět zdál sen o muži, se kterým jsem něco měla, bylo to hezkého půl roku s ním, jenže pak to skončilo. Často jsem na něj po té ještě myslela, a samozřejmě jsem s tím musela přestat, nebo bych se zbláznila ![]()
Když jsem se smířila s tím, že je definitivně konec, začaly se mi o něm zdát sny. Nejdřív takové neutrální, prostě jsem ho viděla ve snu, usmíval se, občas se tam objevil někdo od něj z rodiny, byly to milé sny, žádné drama. Jenže poslední měsíc se mi zdají sny o tom, jak on drží, nebo si hraje s malou holčičkou. Jednou jsem viděla i sebe (své tělo, po porodu) on držel dítě. Dnes ten samý den, jen beze mě. Proč mi to připadá zvláštní je, že se mi sny o blízkých lidech, nebo lidé h celkové nezdají, mám spíš bezesne noci, nebo je to nějaká sci-fi blbost ![]()
Je nějaká možnost, že tyto sny něco znamenají? Nejsme spolu v kontaktu, ani se nevidame. Mysli on na mě? Nebo proč se ty sny pořád opakují??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sny se zdají v REM fázi spánku.. je na to dost studií, včetně toho, že si mozek prostě v té chvíli tak trochu „dělá a spojuje co chce“ a je velmi aktivní, proto jsou tak „živé“
já mívám sny takové, že si fakt „můžu sáhnout“, třeba i na babičku, ta tam za mnou chodí často ![]()
Hele, nedělala bych z toho úplně vědu ani šarlatánství, sny mají nějaký původ a důvod, spojují se prožitky a různé další věci, které možná nebudou nikdy úplně probádány…
Určitě z toho ale nedovozuj, že dotyčný tě „miluje a volá“, bylo by to dost trapné…
ber to prostě jako tvou interní záležitost… já si třeba maličko sny umím i korigovat, když na něco hodně intenzivně myslíš před spaním může (a nemusí) se to tam objevit..
ber to jen jako dar-náhodu… hlavně se podle toho neřiď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit