Mám dost :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
17.4.15 20:53
@omites píše:
mě ale nenapadlo si ji fotit, jak po holení vypadá… Zřejmě bych měla :nevim: Třeba ji mám taky rudou, ani o tom nevím

Taky si říkám, že ani nevím, co na to té chudince říct, když já si pipinu po holení neprohlížím :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.4.15 20:53

Tvl jedna frnda a diskuze na 6 stránek 8o To jsem zvědavá, kam se to zase zvrhne a po kolika stranách to smažou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
17.4.15 20:54
@omites píše:
mě ale nenapadlo si ji fotit, jak po holení vypadá… Zřejmě bych měla :nevim: Třeba ji mám taky rudou, ani o tom nevím

Tak se běž povinně oholit a vyfotit a pak nám tady hoď fotku. My ti už řeknem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
@jdukolem píše:
ostřejší žiletku..co jinýho :nevim: :think: :P
když to bude dřít tupou stranou příboráku tak to zarudne vždycky prostě :P
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: si asi vzala žiletky po dědovi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141

Tak jsem se to celé snažila sdělit muži, který sleduje Johna Wicka… skoro mě nevnímá. Jen to okomenotval… No tak tam jedna pi… dala svoji pi… No a co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
17.4.15 20:55
@lovesmile píše:
Tak se běž povinně oholit a vyfotit a pak nám tady hoď fotku. My ti už řeknem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
17.4.15 20:55
@lovesmile píše:
Tak se běž povinně oholit a vyfotit a pak nám tady hoď fotku. My ti už řeknem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

na to nemám koule :D
A zřejmě mám i tupější žiletku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.4.15 20:56
@lovesmile píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak ted jsem na sebe plivla víno co tu popíjím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 dííík
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
17.4.15 20:56
@omites píše:
Tak jsem se to celé snažila sdělit muži, který sleduje Johna Wicka… skoro mě nevnímá. Jen to okomenotval… No tak tam jedna pi… dala svoji pi… No a co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tvůj muž to vystihl přesně! :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.4.15 20:57
@omites píše:
na to nemám koule :D
A zřejmě mám i tupější žiletku
:think: ty tak podle profilovky tak nějak předpokládám že ty koule nemáš :P :mrgreen: čili žádný výmluvy :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
17.4.15 20:58
@jdukolem píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak ted jsem na sebe plivla víno co tu popíjím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dííík
:pankac: :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
17.4.15 20:58
@jdukolem píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak ted jsem na sebe plivla víno co tu popíjím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dííík

jaké piješ? My máme dornfelder rose :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
17.4.15 20:59
@Gina108 píše:
Tvl jedna frnda a diskuze na 6 stránek 8o To jsem zvědavá, kam se to zase zvrhne a po kolika stranách to smažou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Náhodou to má informační hodnotu :mrgreen: Už víme, jaká je chyba se po holení nefotit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.4.15 21:00
@omites píše:
jaké piješ? My máme dornfelder rose :kytka:
člověče já toho rakušáka zweigeltrebe rosé od nás z vinárničky stáčený, ňam…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
17.4.15 21:00

Tvl, jedna pi@ča a za chvíli máte stovku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie