Dnešní trapas - řekla jsem, co jsem neměla

1409
12.4.15 21:25

Dnesni trapas - rekla jsem, co jsem nemela

Mile damy, dnes rano se mi povedl trapas jako svina. Vcera u nas probihala oslava s hromadou deti, dnes rano jsme to s muzem probirali a ja rekla o jednom diteti, ze je to nevychovany spratek a ze by zaslouzila. (Doslova jsem rekla, ze me pekne s.rala) Meli jsme otevrene okno z kuchyne na dvorek a shodou okolnosti k nam zrovna zadem bez ohlaseni prisel tatinek dotycneho ditete a urcite me slysel, chvilku jsme na sebe jen koukali, nez ze sebe dostal, ze si jde pro nejake obrazky jeho male, ci co. No citila jsem se pekne trapne. Stalo se vam nekdy neco podobneho? Tak piste, at v tom nejsem sama :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
12.4.15 21:29

@RoseK No co, tak pokud to nevychovaný spratek je, třeba se tatínek zamyslí a zanedbanou výchovu doženou. ;) Lepší než aby se o tom dozvěděl v jejích čtrnáctinách od policie. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
12.4.15 21:42

Tatínek nemá poslouchat cizí rozhovory… Jako jestli tam mládě celý den vyvádělo jak urvané z řetězu a ty sis takhle před manželem ulevila, tak sis ulevila. Jako asi se to o svém dítěti neposlouchá hezky, na druhou stranu lepší tohle, než kdybys jeho zlatíčko seřvala na oslavě, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
12.4.15 21:52
@Litta píše:
@RoseK No co, tak pokud to nevychovaný spratek je, třeba se tatínek zamyslí a zanedbanou výchovu doženou. ;) Lepší než aby se o tom dozvěděl v jejích čtrnáctinách od policie. 8)
:pankac: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
12.4.15 21:58

Yweta: pokud jsem dobře četla, tak tatínek záměrně neposlouchal. Jo, mě by to teda dost nas…o, to ti povím. Určitě bych své dítě k vám už nepustila. Jinak já to řeším na místě, tudíž bych holce něco řekla hned, pokud by to bylo přes čáru. Ano, o svém se to těžce poslouchá, oni spratci jsou většinou ti cizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
12.4.15 21:59

Říkala jsi jméno i příjmení dítěte…??? Zná tatínek všechny děti z oslavy??? Pokud ne a on to opravdu slyšel, může si myslet, že mluvíš o jiné např. Aničce…nezná li děti, neví kolik tam bylo Aniček, že jo? To, že koukal divně může být i proto, že TAKHLE mluvíš o malých dětech, no… :nevim: A nebo to vůbec neslyšel a ty jak jsi ho viděla, tak jsi zůstala strnule zírat, možná si zrudla…a jeho to tak překvapilo, že „čučel“ jak čučel…
Neřešila bych to už, pokud to slyšel, poznáš to časem z chování toho tatínka i jeho ženy, nenechá si to pro sebe a řekne jí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
12.4.15 22:10
@Litta píše:
@RoseK No co, tak pokud to nevychovaný spratek je, třeba se tatínek zamyslí a zanedbanou výchovu doženou. ;) Lepší než aby se o tom dozvěděl v jejích čtrnáctinách od policie. 8)

S tímto bych byla opatrná - leckdy je jednoduché odsoudit dítě jako nevychované a rodiči zanedbávané, aniž by měl člověk bližší informace o zdravotním stavu daného dítěte a množství hodin, které s ním rodiče stráví intenzivní péčí a výchovou - typicky PAS a ADHD děti. Samozřejmě, že jde s největší pravděpodobností skutečně o nevychované dítě, ale náhoda je blbec a rodiče nemocných dětí to pak hodně mrzí :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.4.15 22:14
@AndilekOli píše:
S tímto bych byla opatrná - leckdy je jednoduché odsoudit dítě jako nevychované a rodiči zanedbávané, aniž by měl člověk bližší informace o zdravotním stavu daného dítěte a množství hodin, které s ním rodiče stráví intenzivní péčí a výchovou - typicky PAS a ADHD děti. Samozřejmě, že jde s největší pravděpodobností skutečně o nevychované dítě, ale náhoda je blbec a rodiče nemocných dětí to pak hodně mrzí :nevim:.

děkuji chtěla jsem napsat totéž — rodiče " hodných" dětí si neumí představit tu práci a dřinu která je za každým pokrokem s takovým „nevychovancem“… možná se té výchově věnují víc než si kdokoliv umí představit
také bych byla opatrná s odsudky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
12.4.15 22:17

Mě se stal včera taky výborný trapas, naše návštěva se jaksi nedohodla na tom zda sdělovat radostné očekávání či nikoli, nastávající tatínek to radostně vykřikuje do světa, zatímco nastávající maminka se o tom dozvěděla až po mém trapném optání na její požehnaný stav, ještě teď si rvu vlasy, že jsem nemlčela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9338
12.4.15 22:22

Tatínek to přežije, chlapi si většinou tyhle věci až tak moc k srdci neberou. Já bych to taky hodila za hlavu, důležitý je názor rodiče, a když to skřípe, tak názor odborníka. Jinak bych si od té příhody dávala pozor na jazyk - spratek - to není hezký, to se neříká, že tě někdo s..e, to se dá pochopit, to někdy někdo každýho, ale pro příště bych u hlavně díděte volila třeba točí, štve, rozčiluje, a že je dítě nevychovaný - mno, za prvý se to nedá takhle určit, za druhý - mě se třeba výchova rodičů nedotkla a je mi to ke prospěchu a třeba tchýňka byla vychovaná vzorňácky, doteď se chová podle toho, co jí babička vtloukala do hlavy, ale prospěšný jí to není ani trošku, navenek je vychovaná podle mustru, ví přesně, co se má, co se nemá, co se sluší, nesluší, ale pod pokličkou to vře, opravdovou osobnost se podařilo výchovou zdeformovat znamenitě. :mrgreen: Ale je výchova a výchova, samozřejmě. Neber to moc vážně. Ani mě, ani tu příhodu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.4.15 22:35
@RoseK píše:
Mile damy, dnes rano se mi povedl trapas jako svina. Vcera u nas probihala oslava s hromadou deti, dnes rano jsme to s muzem probirali a ja rekla o jednom diteti, ze je to nevychovany spratek a ze by zaslouzila. (Doslova jsem rekla, ze me pekne s.rala) Meli jsme otevrene okno z kuchyne na dvorek a shodou okolnosti k nam zrovna zadem bez ohlaseni prisel tatinek dotycneho ditete a urcite me slysel, chvilku jsme na sebe jen koukali, nez ze sebe dostal, ze si jde pro nejake obrazky jeho male, ci co. No citila jsem se pekne trapne. Stalo se vam nekdy neco podobneho? Tak piste, at v tom nejsem sama :mrgreen: :mavam:

Když to neslyšela maminka :lol:

Nam se zase stalo tohle :koukame na televizi a povidalo se tam o kin čon unovi nebo jak se to píše, že přejel vladu po otci. Další den jsme šli k číňanům koupit malému tepláčky a malý zřetelně a nahlas prohlásil na prodavače mamiiiiií hele UUUN :oops:.
Nebo jdeme po ulici a před námi milá babička o hůlkách a když jsme jí předběhly aby jsme se za ni neploužili malý se otočil, ukázal na ní prstem a zase zřetelně MAMIIII TO JE ALE MODELKAA :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
12.4.15 22:51

@RoseK No co, s tím už nic nenaděláš, třeba to ani neslyšel. Mě se jednou stal taky dobrý trapas na třídní schůzce, když jsem se jedné maminky ptala… jéé vy čekáte miminko? A ona…ne nečekám, to mám tak velké břicho :mrgreen: :oops: byla jsem rudá až na pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.4.15 23:13
@katkak9 píše:
@RoseK No co, s tím už nic nenaděláš, třeba to ani neslyšel. Mě se jednou stal taky dobrý trapas na třídní schůzce, když jsem se jedné maminky ptala… jéé vy čekáte miminko? A ona…ne nečekám, to mám tak velké břicho :mrgreen: :oops: byla jsem rudá až na pr…
:lol: tak to je perla. Valim se smichy po zemi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
12.4.15 23:19
@Danai píše: :lol: tak to je perla. Valim se smichy po zemi

já už se tomu ted taky směju, ale tenkrát mi do smíchu moc nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
13.4.15 09:26

K trapasům - manžel šel jednou se 4letým synem po ulici a potkali černocha. A naše mládě hned povídalo Tatííí, ten byl černej, viď? Úplně jako bubák… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí