Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kdo je podle Vás největší fešák a fešanda? ![]()
Vybírejte ze známých osobností ![]()
Jednoznačně moje děti, sice ještě slavní nejsou, ale jednou určitě budou ![]()
Moje lásky
![]()
paul kaye (až na ty vousy, ale oholenej je mňam)
mick jagger (velký huby sou top)
david bowie (divňáky já můžu)
matthew McNulty (no jo tohle je fešák asi pro všechny)
freddie mercury (všichni řikají že měl hnusný zuby anevim co, ale přitom byl tak krásnej! i se zuby! ty oči a rty
)
gary oldman (nejvíc HOT jako Dracula)
christopher walken (aka bezhlavý jezdec z ospalé díry)
a mnoho dalších ![]()
No přece naše @Krasavicaa
Já miluju nestandardní typy, něčím zvláštní. nagelované dnešní nechlapy nemusím a splývají mi v davu, nezapamatovatelní. Chlap musí být chlap a žena musí mít v sobě něhu. Třeba Maria D. Kennedy v Tudorovcích jako Kateřina Aragonská - té jediné jsem věřila, že je královna, šlechtična, hrdá a čestná. Ostatní postavičky už byly jen coury. Z této herečky něco vyzařuje i v jiných filmech. Majestátnost. U chlapů je to horší, mám své favority (v Tudorovcích mě nezaujal nikdo - namachrovaní týpci dnešní doby)…Raději neprozradím
, mám raději mužnější hrubší typy robustní postavy ala středověký barbar.
První co mě napadlo bylo: No rozhodně ne představitelé 50ti odstínů ![]()
Líbí se mi třeba Keanu Reeves zamlada ( musí mít ale krátké vlasy) a z žen…(dlouhé přemýšlení) Jane Seymour zamlada…krásný vlasy zuby postava…tak si představuji krásnou ženu…ne novodobé plastic pípls ve stylu Pamely Umělotiny Endrsnové. Jsem pro…alespoň zdánlivou přirozenost ![]()
Za ženský Kristin Kreuk a z chlapů Chris Powell ![]()
Příspěvek upraven 15.04.15 v 13:46
Týý jo, tak to bude těžký… Mně se líbí „oškliváci“ i hezouni, klidně i napříč generacemi. Takže za mě to bude asi Johnny Depp, J. Balvin, Bruce Willis a z žen jednoznačně Beyoncé a Monika Bagárová. A nejkrásnější oči Zayn Malik ![]()
Mě se jako ženská líbí Gábina Partyšová třeba a z chlapů se mi dřív líbil Karel Heřmánek, dneska často obdivuju Vetchýho ![]()
Sean Bean, Benedict Cumberbatch (neskutečně charismatický hlas, který přebije případné nedostatky), Ewan McGregor, Salma Hayek, Scarlett Johansonn (snad to všechno píšu dobře…)
Za mě nejkrásnější chlap co jsem kdy viděla byl Jiří Bartoška zamlada.
Z českých se mi například líbí Honza Dolanský. A vždycky se mi líbila Jitka Čvančarová. Až teda na její blonďatý přestřel. Ze zahraničních bych tady byla dlouho
Salma Hayek je pěkná ženská. Z chlapů mě teď nějak nikdo nenapadá ![]()