Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@JLP píše:
Sean Bean, Benedict Cumberbatch(neskutečně charismatický hlas, který přebije případné nedostatky), Ewan McGregor, Salma Hayek, Scarlett Johansonn (snad to všechno píšu dobře…)
@brisco píše:teda nevím, čím to je, ale když mě se zalíbí chlap, tak je to skoro vždycky angličan…jestli bych se neměla odstěhovat
Nedoporučuji, angličani ani angličanky nejsou zrovna moc hezcí lidé, vážně. Pusť si na youtube Jeremy Kyle show, to je skutečnost, opravdu.
Také se mi spíš líbí ti, co jsou nějak jiní. Z těch opravdových hezounů jsou to spíš výjimky, když se mi líbí. Ale pokud jde o známé herce, tak zjišťuji, že mě dost ovlivňuje jejich role. V nějaké roli jsem z nich úplně hotová, ale když se objeví jinde, tak mi třeba ani tak moc hezcí nepřijdou. A jsem spíš na bad guy typy
A to i v reálném životě, bohužel
Miluji třeba Lieve Schreibera jako Raye Donovana, ale v jiných filmech z něj tak odvázaná nejsem ![]()
Pokud jde o ženské, tak se mi líbí spíš tmavší nebo latinoamerické typy jako třeba tahle herečka.
@Yaya2 píše:
Ještě jsem zapomněla na Iana Somerhaldera. Ten mě vždycky dostane.
Ale copak nám to tu kouká
Ten mě chtít, tak mě má ![]()
@terien píše:
Ale copak nám to tu kouká![]()
Ten mě chtít, tak mě má
Já bych těm uhrančivým očím taky neodolala. ![]()
Z našich - Marek Vašut v Románu pro ženy, tam byl k sežrání
Jiří Langmajer, Jan Šťastný, teď co koukám na odpolední starší díly Ordinace, tak Radim Fiala
naše ženský se mi asi žádný nelíbí, žádná mě nenapadá ![]()
Z cizích - Jake Gyllenhaal - jeden z mála „cukroušků“, co se mi líbí, Kevin Spacey - z toho jsem úplně hotová, Jason Sudeikis, pan Božský ze Sexu ve městě…
nikdo další mě teď zrovna nenapadá.
Z cizích ženských např. Mila Kunis ![]()
@Helenka89 píše:
Z našich - Marek Vašut v Románu pro ženy, tam byl k sežráníJiří Langmajer, Jan Šťastný, teď co koukám na odpolední starší díly Ordinace, tak Radim Fiala
naše ženský se mi asi žádný nelíbí, žádná mě nenapadá
Z cizích - Jake Gyllenhaal - jeden z mála „cukroušků“, co se mi líbí, Kevin Spacey - z toho jsem úplně hotová, Jason Sudeikis, pan Božský ze Sexu ve městě…
nikdo další mě teď zrovna nenapadá.
Z cizích ženských např. Mila Kunis
mila kunis me ted taky napadla jak jsem tu cetla o tech tmavsim typech
kdyz uz taj teda ashton kutcher
jinak me se ted v ordinaci docela libi lukas hejlik
v ty osklivce katce nebo co to bylo se mi nelibil ale v ordinaci jo ![]()
Jinak koukam, ze na emimimu moc pitt, beckham, ronaldo a spol. nefrci ![]()
@a12 píše:
jinak me se ted v ordinaci docela libi lukas hejlik
Aha, tak ten bude teď v těch současných dílech, já koukám na ty odpolední starší
a ti další, co jsi vypsala… moc sladký nebo moc teplý, promin ![]()
@Helenka89 píše:
Aha, tak ten bude teď v těch současných dílech, já koukám na ty odpolední staršía ti další, co jsi vypsala… moc sladký nebo moc teplý, promin
no pitt, beckham a ronaldo se mi taky nelibi
to radsi jarda jagr ![]()
Jinak na kutcherovi se mi libi jeho vyska, libi se mi vysoky chlapi ![]()
V poslední době se mi nejvíc líbí Jason Statham ![]()
A z žen to je Jessica Alba.
@a12 píše:
no pitt, beckham a ronaldo se mi taky nelibito radsi jarda jagr
Jo tak to je v pořádku
a Kutcher… hmmm… asi ne, ani ta výška ho nezachrání
![]()