Krasavci a krasavice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8437
15.4.15 15:31
@JLP píše:
Sean Bean, Benedict Cumberbatch(neskutečně charismatický hlas, který přebije případné nedostatky), Ewan McGregor, Salma Hayek, Scarlett Johansonn (snad to všechno píšu dobře…)
:pankac: teda nevím, čím to je, ale když mě se zalíbí chlap, tak je to skoro vždycky angličan…jestli bych se neměla odstěhovat :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.15 15:39
@brisco píše: :pankac: teda nevím, čím to je, ale když mě se zalíbí chlap, tak je to skoro vždycky angličan…jestli bych se neměla odstěhovat :mrgreen:

Nedoporučuji, angličani ani angličanky nejsou zrovna moc hezcí lidé, vážně. Pusť si na youtube Jeremy Kyle show, to je skutečnost, opravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
15.4.15 16:48

Také se mi spíš líbí ti, co jsou nějak jiní. Z těch opravdových hezounů jsou to spíš výjimky, když se mi líbí. Ale pokud jde o známé herce, tak zjišťuji, že mě dost ovlivňuje jejich role. V nějaké roli jsem z nich úplně hotová, ale když se objeví jinde, tak mi třeba ani tak moc hezcí nepřijdou. A jsem spíš na bad guy typy :mrgreen: A to i v reálném životě, bohužel :-) Miluji třeba Lieve Schreibera jako Raye Donovana, ale v jiných filmech z něj tak odvázaná nejsem :)

Pokud jde o ženské, tak se mi líbí spíš tmavší nebo latinoamerické typy jako třeba tahle herečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
15.4.15 16:50

@Yaya2 Souhlas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.4.15 17:05
@Yaya2 píše:
Ještě jsem zapomněla na Iana Somerhaldera. Ten mě vždycky dostane. :)

Ale copak nám to tu kouká :* :srdce: Ten mě chtít, tak mě má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
15.4.15 17:17
@terien píše:
Ale copak nám to tu kouká :* :srdce: Ten mě chtít, tak mě má :mrgreen:

Já bych těm uhrančivým očím taky neodolala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
15.4.15 17:32

Z našich - Marek Vašut v Románu pro ženy, tam byl k sežrání :) Jiří Langmajer, Jan Šťastný, teď co koukám na odpolední starší díly Ordinace, tak Radim Fiala :pankac: naše ženský se mi asi žádný nelíbí, žádná mě nenapadá :nevim:

Z cizích - Jake Gyllenhaal - jeden z mála „cukroušků“, co se mi líbí, Kevin Spacey - z toho jsem úplně hotová, Jason Sudeikis, pan Božský ze Sexu ve městě… :) nikdo další mě teď zrovna nenapadá.
Z cizích ženských např. Mila Kunis :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
15.4.15 17:35
@Helenka89 píše:
Z našich - Marek Vašut v Románu pro ženy, tam byl k sežrání :) Jiří Langmajer, Jan Šťastný, teď co koukám na odpolední starší díly Ordinace, tak Radim Fiala :pankac: naše ženský se mi asi žádný nelíbí, žádná mě nenapadá :nevim:Z cizích - Jake Gyllenhaal - jeden z mála „cukroušků“, co se mi líbí, Kevin Spacey - z toho jsem úplně hotová, Jason Sudeikis, pan Božský ze Sexu ve městě… :) nikdo další mě teď zrovna nenapadá.
Z cizích ženských např. Mila Kunis :pankac:

mila kunis me ted taky napadla jak jsem tu cetla o tech tmavsim typech ;) kdyz uz taj teda ashton kutcher :mrgreen: jinak me se ted v ordinaci docela libi lukas hejlik :think: v ty osklivce katce nebo co to bylo se mi nelibil ale v ordinaci jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
15.4.15 17:36

Jinak koukam, ze na emimimu moc pitt, beckham, ronaldo a spol. nefrci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
15.4.15 17:41

Cate Blanchet, Kate Winslet, Liv Tyler

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
15.4.15 17:42
@a12 píše:
jinak me se ted v ordinaci docela libi lukas hejlik :think:

Aha, tak ten bude teď v těch současných dílech, já koukám na ty odpolední starší :) a ti další, co jsi vypsala… moc sladký nebo moc teplý, promin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
15.4.15 17:46
@Helenka89 píše:
Aha, tak ten bude teď v těch současných dílech, já koukám na ty odpolední starší :) a ti další, co jsi vypsala… moc sladký nebo moc teplý, promin :mrgreen:

no pitt, beckham a ronaldo se mi taky nelibi :mrgreen: to radsi jarda jagr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
15.4.15 17:46

Jinak na kutcherovi se mi libi jeho vyska, libi se mi vysoky chlapi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
15.4.15 17:52

V poslední době se mi nejvíc líbí Jason Statham :*
A z žen to je Jessica Alba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
15.4.15 17:52
@a12 píše:
no pitt, beckham a ronaldo se mi taky nelibi :mrgreen: to radsi jarda jagr :mrgreen:

Jo tak to je v pořádku :lol: a Kutcher… hmmm… asi ne, ani ta výška ho nezachrání :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí