Krasavci a krasavice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
15.4.15 13:51

@Apaji

Díky :hug: :hug: :hug: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
15.4.15 13:52

Nejkrásnější je Erdogan Atalay :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: A hned po něm je můj chlap :-)

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
15.4.15 13:52

A například se mi jako ženská líbí i Zuzana Bydžovská zmiňovaná ve včerejší opačné diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
5455
15.4.15 13:56

Ježíš holky, ať tu za chvíli nevlítne ta s těmi tureckými seriály, jak tapetovala diskuze fotkama snad všech tureckých herců ve věku 18-40 let :zed:. Když jsme řekly, že se nám nelíbí, hned hodila do placu dalších 10 :roll: Tfuj, tfuj tfuj, zažehnávám tě pryč potvoro turecká :mrgreen: :lol: (tím myslím tu dotyčnou, někteří z těch herců nebyli vyloženě oškliví - ehm, že bych měla náběh podobným směrem? :oops: 8) ).

Příspěvek upraven 15.04.15 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
15.4.15 13:57

Tak za mlada byl dobrej kusanec i Clint Eastwood… :mrgreen: a tedka Robert Downey jr :andel: a mezi zenskejma? Kaya Scodelario (ci jak se to pise), libi se mi totiz strasne kdyz ma holka velkou pusu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.4.15 13:58
@kerrankin píše: Že jo! Tomu říkám charisma, starej plesnivej dědek, ale miluju ho :mrgreen:

A ten hlaaas :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.4.15 13:59

@Apaji Ježiš, kde? :mrgreen: Vím, že tady nějaká taková posedlá je, ale že tak moc? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5593
15.4.15 14:00

Tereza Kostková

Martin Maxa

Tot z českých ze zahraničních me nikdo nenapada všichni mi přijdou umělý :D a bez make upu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
15.4.15 14:01

Ja :jazyk: :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15.4.15 14:03
@quinty píše:
Tak za mlada byl dobrej kusanec i Clint Eastwood… :mrgreen: a tedkaRobert Downey jr :andel: a mezi zenskejma? Kaya Scodelario (ci jak se to pise), libi se mi totiz strasne kdyz ma holka velkou pusu :)

mňam :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.4.15 14:03
@sissi79 píše:
Ja :jazyk: :jazyk: :mrgreen:

No podle fotky nic moc… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
15.4.15 14:04
@Black Cat píše:
No podle fotky nic moc… :think: :mrgreen:

Prej ted frci „na holatko“ :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5455

@RadkaCh
Myslím, že ji všechny diskuze mazali, ona sama byla bloknutá už tak třikrát :think:? Jdu hledat, jestli ještě něco od ní nevyhledám. Jednou, jedinkrát jsem ji napsala, že některé díly Velkolepého století jsme s manželem viděli (bitvu u Moháče jsme si jako bývalí šermíři nemohli nechat ujít) a do SZ mi přistáli fotky všech protagonistů, včetně uklízečky placu 8o (maskérky, skript, stavby…) A to jsem ani nepsala, zda se mi tam někdo líbí. No, byla cáklá, ale neškodná.

Ať tu nejsem jen OT - mě se líbil i Vinnetou, tedy P. Brice (měl rozkošný dolík na bradě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398

@Krasavicaa To je Simir, ne? Jestli to dobře píšu :)

Mi se z mužů líbí Colin Firth a takové nenápadnější typy, ženských spousta, Shania Twain, Sheryl Cole, ty asi nejvíc.

Příspěvek upraven 15.04.15 v 14:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
15.4.15 14:05

Ze současných žen se mi asi nejvíc líbí vévodkyně Kate

z chlapů…těch by bylo víc, Vojta Dyk klasika, ale mám ráda i ty ošklivce, co mají charisma, tj. pro mě třeba František Němec. Vůbec mám ráda ostré rysy a výrazné lícní kosti, už žen i mužů.

Co jsem nikdy nechápala, byl post prvního milovníka českých filmů pro J. Abrháma…to je pro mě chlap totální šereda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí