Mám dost mléka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
1.8.20 16:58
@Sabineee píše:
@kavulenka pardon, ze sem napsala na forum tomu urcene :D nikdo vas zase nenuti odpovidat. Je to me prvni dite, takze i prvni kojeni logicky, jen me zajimalo jestli nestrada :zed: tot vse :mavam:

Hele kojeni mate v pohode a vystrcit prso je daleko pohodlnejsi nez resit milion lahvicek :nevim:.
Kdyz to udelas tak, ze vyhrnes triko zespoda, ani neni nic videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
1.8.20 18:14
@kavulenka píše:
Tak pokud víte jak to chcete proč se radit na emiminu? No tak ji začnete dávat UM je to vaše dítě… Za me Teda objektivní důvod proto přestat kojit není… Kojeni se zdá ok.. Ze chce i po hodině je normální u tak malého miminka a kor v tomhle horku…navíc za mě bylo kojení pohodlnější i pro cestování… Kdykoliv dostala hlad/žízeň někam jsme si zalezli nejčastěji do auta a bylo po problému.. Nemusela jsem řešit horkou vodu, chlazení lahve atd… Ale co se týká kojení Takhle to prostě u měsíčního mimina je, pokud vám to nevyhovuje tak si klidně přejděte na UM… Je to vaše vec

A však já jsem vám nic špatného nenapsala… Jen že z vaše příspěvku je evidentní co by jste Chtela a na to moc rád není… Takže :hug: klid… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová