Mám dvojče!

Anonymní
14.5.12 16:59

Mám dvojče!!!

Je mi 17 a odmala vyrůstám se svými rodiči a se svou mladší sestrou Hankou, které je 15 let. Vše se seběhlo v jeden příšerný den. Bylo hnusně a já jsem šla ze školy na metro. V metru jsem potkala jednu paní asi ve věku mojí mamky a vedle ní holku, která byla moje kopie! Paní hned začala vyšilovat, že vypadáme jako dvojčata a že si mě vyfotí. Nic jsem nenamítala, protože jsem i já byla paf. S holkou jsme se dali do řeči a zjistili jsme, že jsme se narodili ve stejný den! Úplně! Já se jmenuju Anča a ona se jmenuje Pavlína. Řekla jsem jí, že bychom si mohly nechat udělat ověřovcí testy DNA a ona souhlasila. Vše se potvrdilo. I to, že je Pavla adoptovaná. Mám dvojče!!! Když se to dozvěděli naši, že to vím, byla jsem na ně pěkně naštvaná a několik dní spala u kamarádky. Pak mi to mamka všechno řekla a vše se vysvětlilo. Bylo to prý z finančních důvodů. Dnes se s Pájou vídám celkem často a jsem moc ráda, že jí mám. Byl to ten nejzvláštnější zážitek v mém životě!!!
Anna Daňková, 17 let

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1879
14.5.12 17:02

No teda!!! To je opravdu bomba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.5.12 17:02

Co na to říct? :nevim: Hurá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.5.12 17:05

A za dva roky už měli finance na Haničku? To je divné.
Jinak gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.5.12 17:06

To je příběh jak z Bravíčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
14.5.12 17:06

Dobrý příběh. A snad s dobrým koncem. Tvoji mámu se snažím pochopit, ale neumím si představit ukázat na jedno ze svých dětí a poslat ho pryč :|

Původně jsem klikla na diskusi proto, že mi nedávno jedna příbuzná vycinkala, že na ni nereaguju na Facebooku. Tak jsem jí sdělila, že ho vůbec nemám, načež mi poslala fotku paní, o které si myslela, že jsem to já. Pochopitelně se i jmenuje stejně. Zírala jsem jako tele, sama jsem si nebyla jistá, že na obrázku je někdo cizí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.5.12 17:10

Téda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
14.5.12 17:12

původně jsem myslela podle znění příspěvku, že jsi to právě zjistila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
14.5.12 17:13

Jo a ty testy DNA platil kdo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
14.5.12 17:16
@Angua píše:
To je příběh jak z Bravíčka :mrgreen:

Spíš z pošty pro tebe :D
jinak jestli je to pravda, tak gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.5.12 17:16
@lleennttiillkkaa píše:
Spíš z pošty pro tebe :D
jinak jestli je to pravda, tak gratuluju.

No.. spíš z toho bravíčka.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pst007
14.5.12 17:17

to zas někdo testuje, co by napsal za blbost do příštího čísla Napsáno životem? Logicky to nedává smysl, třeba co říkala máma té druhé dívky - ona musela přece vědět, že má adoptovaný dítě a že je z dvojčat. Plus další nesmysly.

• Citovat
  • Upravit
17629
14.5.12 17:17

ančo, proč vlastně píšeš anonymně, když jsi napsala své osobní údaje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.5.12 17:20

POkud je to pravda tak gratuluji, jinak v sobotu byla v televizi Luisa a Lotka v novém kabátě, tak si říkám… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
14.5.12 17:20

To je jak Luisa a Lotka od Erich Kästnera :mrgreen: Zrovna o víkendu jsem příběh na toto téma zahlídla v televizi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová