Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A za dva roky už měli finance na Haničku? To je divné.
Jinak gratuluji.
Dobrý příběh. A snad s dobrým koncem. Tvoji mámu se snažím pochopit, ale neumím si představit ukázat na jedno ze svých dětí a poslat ho pryč ![]()
Původně jsem klikla na diskusi proto, že mi nedávno jedna příbuzná vycinkala, že na ni nereaguju na Facebooku. Tak jsem jí sdělila, že ho vůbec nemám, načež mi poslala fotku paní, o které si myslela, že jsem to já. Pochopitelně se i jmenuje stejně. Zírala jsem jako tele, sama jsem si nebyla jistá, že na obrázku je někdo cizí ![]()
původně jsem myslela podle znění příspěvku, že jsi to právě zjistila..
@Angua píše:
To je příběh jak z Bravíčka
Spíš z pošty pro tebe ![]()
jinak jestli je to pravda, tak gratuluju.
@lleennttiillkkaa píše:
Spíš z pošty pro tebe
jinak jestli je to pravda, tak gratuluju.
No.. spíš z toho bravíčka.. ![]()
to zas někdo testuje, co by napsal za blbost do příštího čísla Napsáno životem? Logicky to nedává smysl, třeba co říkala máma té druhé dívky - ona musela přece vědět, že má adoptovaný dítě a že je z dvojčat. Plus další nesmysly.
ančo, proč vlastně píšeš anonymně, když jsi napsala své osobní údaje?
POkud je to pravda tak gratuluji, jinak v sobotu byla v televizi Luisa a Lotka v novém kabátě, tak si říkám… ![]()
To je jak Luisa a Lotka od Erich Kästnera
Zrovna o víkendu jsem příběh na toto téma zahlídla v televizi ![]()
Je mi 17 a odmala vyrůstám se svými rodiči a se svou mladší sestrou Hankou, které je 15 let. Vše se seběhlo v jeden příšerný den. Bylo hnusně a já jsem šla ze školy na metro. V metru jsem potkala jednu paní asi ve věku mojí mamky a vedle ní holku, která byla moje kopie! Paní hned začala vyšilovat, že vypadáme jako dvojčata a že si mě vyfotí. Nic jsem nenamítala, protože jsem i já byla paf. S holkou jsme se dali do řeči a zjistili jsme, že jsme se narodili ve stejný den! Úplně! Já se jmenuju Anča a ona se jmenuje Pavlína. Řekla jsem jí, že bychom si mohly nechat udělat ověřovcí testy DNA a ona souhlasila. Vše se potvrdilo. I to, že je Pavla adoptovaná. Mám dvojče!!! Když se to dozvěděli naši, že to vím, byla jsem na ně pěkně naštvaná a několik dní spala u kamarádky. Pak mi to mamka všechno řekla a vše se vysvětlilo. Bylo to prý z finančních důvodů. Dnes se s Pájou vídám celkem často a jsem moc ráda, že jí mám. Byl to ten nejzvláštnější zážitek v mém životě!!!
Anna Daňková, 17 let