Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vzhledem k tomu, jaký je problém se zubaři, tak bych jí tu čokoládu donesla i za blbou konzultaci. Zvlášť, když tvůj zubař nic neřeší.
Za prijeti nebo konzultaci bych nejakou drobnost dala, ale pri kazde navsteve ne.
Taky bych jí donesla nějaký malý present a poděkovala, že si udělala čas na konzultaci. Třeba jí to obměkčí a tebe to nevytrhne..
Já bych ji nenosila nic, však beztak tam necháš dost peněz i tak, pokud tě nakonec ošetří, a ještě dostane z pojišťovny
nejsme snad někde na Ukrajině.
Já bych jí určitě nějakou pozornost dala už jen za ten čas, který mi věnuje v podobě konzultace. A pokud si mě nechá, tak klidně i každou návštěvu bych jí něco donesla… třeba pěkné balení čaje, oříšky, růži… Prostě bych si ji hýčkala. V této době najít zubaře je opravdu velké umění.
Děkuji, s tím časem máte vlastně pravdu.
Vyrábím bylinné mastičky, tak ji donesu. ![]()
Ahoj jedná se o novou zubařku. Chodím ke svému zubaři který je k ničemu. Moje rodina chodí ke starší zubařce, která už pacienty nepřibírá. Moje máma ji tam vždy nosí nějakou pozornost, protože ji přijala díky manželovi teď na jare. Já jsem si tam zkusila sama bez nějaké protekce zavolat zda by mě nepřijala, že bych chtěla jít na nasazení rovnátek, ale můj zubař mi kazy už léta přehlíží. Ptala se zdá to jsou opravdu kazy, a že mi tedy dá termín, že jen nezávazná konzultace. Je před důchodem, bude ordinovat ještě tak cca 5 let. Kazy opravdu mám, sotva můžu sníst něco více výraznějšího aby mě netrnula celá pusa. No tak nevím zda ji mám už teď nějakou pozornost prinest? Nebo až případně pokud by mě opravdu přijala? Zase když jí něco donesu teď, co jí k tomu mám říct?
Opravdu bych byla ráda kdyby mě přijala, ale zase ji jen tak vrazit tašku za nevím co..