Průkaz cyklisty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2577
27.5.22 17:44

Průkaz cyklisty

Zdravim :mavam:
Chtela bych svemu muzi udelat prekvapko k svatku a to v podobe prukazu cyklisty, ktery kdysi ziskal a nyni ho ztratil. Prece ho nemuzu pustit na kolo bez prukazky. :mrgreen:

Jenze, uvazuji, jak to udelat. Jsem detailistka, a nelibi se mi moc varianta vytisknout to a zalisovat. :think: Kdybych chtela nechat vytisknout plastovou kartu, tak aspon 1oo ks, coz je blbost.

Na netu se neda nijak ziskat. Proto se obracim zde, mozna mi nekdo pomuze, poradi.
Mam dve varianty - budto nejak vycistit plastovou kartu (at je bila) a na to nejak prenest tisk (jestli mate radu jak, moc ji uvitam). A nebo… Mam strach to napsat, at me neukamenujete. Nema nekdo znamost u MP, ze by mi jeden prukaz treba za „flasku“ poslal - pokud to ovsem jde? :think:

Prosim, nekamenujte me, ja mam akorat fakt silene napady. :andel: Diky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64931
27.5.22 17:52
@Capricorn61 píše:
Zdravim :mavam:
Chtela bych svemu muzi udelat prekvapko k svatku a to v podobe prukazu cyklisty, ktery kdysi ziskal a nyni ho ztratil. Prece ho nemuzu pustit na kolo bez prukazky. :mrgreen:

Jenze, uvazuji, jak to udelat. Jsem detailistka, a nelibi se mi moc varianta vytisknout to a zalisovat. :think: Kdybych chtela nechat vytisknout plastovou kartu, tak aspon 1oo ks, coz je blbost.

Na netu se neda nijak ziskat. Proto se obracim zde, mozna mi nekdo pomuze, poradi.
Mam dve varianty - budto nejak vycistit plastovou kartu (at je bila) a na to nejak prenest tisk (jestli mate radu jak, moc ji uvitam). A nebo… Mam strach to napsat, at me neukamenujete. Nema nekdo znamost u MP, ze by mi jeden prukaz treba za „flasku“ poslal - pokud to ovsem jde? :think:

Prosim, nekamenujte me, ja mam akorat fakt silene napady. :andel: Diky :mrgreen:

u nás to dělá někdo z dopravního hřiště, děcka mají výuku a i dělají ten test. Nemáte nějaké takové dopravní hřiště v okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24587
27.5.22 18:06
@vokishka píše:
u nás to dělá někdo z dopravního hřiště, děcka mají výuku a i dělají ten test. Nemáte nějaké takové dopravní hřiště v okolí?

Ano, u nás taky, má to pod palcem místní autoškola, já bych se zeptala tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
27.5.22 18:12

@vokishka Uricte ve meste bude. Zkusim pozjistovat. Kdyztak zavolat. Za to nic nedam. :mrgreen:
Dekuji za tip :palec:

@lucad77
No ja teda vim, ze to delaji mestaci. Je mi strasne blbe se na to zeptat mestaka, ktereho treba potkam. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64931
27.5.22 18:13
@Capricorn61 píše:
@vokishka Uricte ve meste bude. Zkusim pozjistovat. Kdyztak zavolat. Za to nic nedam. :mrgreen:
Dekuji za tip :palec:@lucad77
No ja teda vim, ze to delaji mestaci. Je mi strasne blbe se na to zeptat mestaka, ktereho treba potkam. :oops: :mrgreen:

tak mají svoji služebnu, určitě bude někde tel. číslo. Ale jak píšu, u nás to měštáci vůbec nedělají. Sice chodí na besedy i k dopravě, ale průkaz cyklisty ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
27.5.22 18:14
@Capricorn61 píše:
Dekuji za tip :palec:@lucad77
No ja teda vim, ze to delaji mestaci. Je mi strasne blbe se na to zeptat mestaka, ktereho treba potkam. :oops: :mrgreen:

Tak zkuste napsat paní manažerce .

• Citovat
  • Upravit
2577
27.5.22 18:15

@vokishka Ok, tak diky. Zkusim tedy to dopravni hriste se poptat, tam me navedou bud kde se obratit nebo me navedou do pr.dele. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64931
27.5.22 18:16
@Capricorn61 píše:
@vokishka Ok, tak diky. Zkusim tedy to dopravni hriste se poptat, tam me navedou bud kde se obratit nebo me navedou do pr.dele. :mrgreen:

taky možnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
27.5.22 18:17

@Capricorn61
Jen se zeptám, k čemu je to dobrý, to je recese? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
27.5.22 18:18
@Kockazvysocan píše:
@Capricorn61
Jen se zeptám, k čemu je to dobrý, to je recese? :think:

Ano, recese. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
27.5.22 18:19
@Kockazvysocan píše:
@Capricorn61
Jen se zeptám, k čemu je to dobrý, to je recese? :think:

Píše, že to má být dárek k svátku… takže vlastně ano, recese. Dospělému je k ničemu.

• Citovat
  • Upravit
2577
27.5.22 18:21
@Prostě Vodnář píše:
Píše, že to má být dárek k svátku… takže vlastně ano, recese. Dospělému je k ničemu.

Presne tak. Tak clovek, ktery ma ridicak, profesak, „ucitelak“ a nema prukaz cyklisty? No to je vrchol! :mrgreen: Proto me toto napadlo, jeste kdyz pred nedavnem to vzpomnel, ze jede na kole bez prukazky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
27.5.22 18:35
@Capricorn61 píše:
Ano, recese. :mrgreen:

Nejsem cyklista, tak se právě ptám :mrgreen:. Ale jako pochopila jsem to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
22.6.22 11:59

Klasika - zalozim diskuzi a nejvic si tu pisu sama. :potlesk: :mrgreen:

PRUKAZ CYKLISTY MAM DOMA!!! :dance:

Takze kdyby nekdo resil stejne ho. vadiny jak ja, tak pisu, jak to dopadlo.

Napsala jsem mail mistnim mestskym straznikum, ze se jim strasne omlouvam s deb. ilnim dotazem, ale zda mi muzou vydat prukaz cyklisty. Na to mi hned druhy den prisla odpoved primo do pani, ktera to ma na starost, mimochodem take policistka, ze ji mam kontaktovat a pro prukaz si prijit na dopravni hriste ve meste. Takze bomba! Koupila jsem ji za ochotu cokoladu, takze moje vymysly bez prace, zbytecnych nervu a za 1oo misto 5oo (kdybyh chtela vyrabet, tak by me to tak cca vyslo). Mimochodem prukaz predala prazdny, takze tam muzu i vtipne napsat, kdo prukaz vydal. :mrgreen:

Jedine zklamani bylo, ze kdysi decka donesly ze skoly krasne tvrdy prukaz cyklisty - tedy jak prukazku pojistence. Dneska to je o polovinu tenci. Ale setri materialem, takze chapu. :D

Nicmene jsem nadsena, ze to tak dopadlo. :mrgreen: Ze me silene vymysly na darky se staly realitou. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64931
22.6.22 12:19

@Capricorn61 super, hlavne diky za rozuzleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie