Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravim ![]()
Chtela bych svemu muzi udelat prekvapko k svatku a to v podobe prukazu cyklisty, ktery kdysi ziskal a nyni ho ztratil. Prece ho nemuzu pustit na kolo bez prukazky. ![]()
Jenze, uvazuji, jak to udelat. Jsem detailistka, a nelibi se mi moc varianta vytisknout to a zalisovat.
Kdybych chtela nechat vytisknout plastovou kartu, tak aspon 1oo ks, coz je blbost.
Na netu se neda nijak ziskat. Proto se obracim zde, mozna mi nekdo pomuze, poradi.
Mam dve varianty - budto nejak vycistit plastovou kartu (at je bila) a na to nejak prenest tisk (jestli mate radu jak, moc ji uvitam). A nebo… Mam strach to napsat, at me neukamenujete. Nema nekdo znamost u MP, ze by mi jeden prukaz treba za „flasku“ poslal - pokud to ovsem jde? ![]()
Prosim, nekamenujte me, ja mam akorat fakt silene napady.
Diky ![]()
@Capricorn61 píše:
Zdravim
Chtela bych svemu muzi udelat prekvapko k svatku a to v podobe prukazu cyklisty, ktery kdysi ziskal a nyni ho ztratil. Prece ho nemuzu pustit na kolo bez prukazky.![]()
Jenze, uvazuji, jak to udelat. Jsem detailistka, a nelibi se mi moc varianta vytisknout to a zalisovat.
Kdybych chtela nechat vytisknout plastovou kartu, tak aspon 1oo ks, coz je blbost.
Na netu se neda nijak ziskat. Proto se obracim zde, mozna mi nekdo pomuze, poradi.
Prosim, nekamenujte me, ja mam akorat fakt silene napady.
Mam dve varianty - budto nejak vycistit plastovou kartu (at je bila) a na to nejak prenest tisk (jestli mate radu jak, moc ji uvitam). A nebo… Mam strach to napsat, at me neukamenujete. Nema nekdo znamost u MP, ze by mi jeden prukaz treba za „flasku“ poslal - pokud to ovsem jde?Diky
u nás to dělá někdo z dopravního hřiště, děcka mají výuku a i dělají ten test. Nemáte nějaké takové dopravní hřiště v okolí?
@vokishka píše:
u nás to dělá někdo z dopravního hřiště, děcka mají výuku a i dělají ten test. Nemáte nějaké takové dopravní hřiště v okolí?
Ano, u nás taky, má to pod palcem místní autoškola, já bych se zeptala tam.
@vokishka Uricte ve meste bude. Zkusim pozjistovat. Kdyztak zavolat. Za to nic nedam. ![]()
Dekuji za tip ![]()
@lucad77
No ja teda vim, ze to delaji mestaci. Je mi strasne blbe se na to zeptat mestaka, ktereho treba potkam.
![]()
@Capricorn61 píše:
@vokishka Uricte ve meste bude. Zkusim pozjistovat. Kdyztak zavolat. Za to nic nedam.
Dekuji za tip@lucad77
No ja teda vim, ze to delaji mestaci. Je mi strasne blbe se na to zeptat mestaka, ktereho treba potkam.![]()
tak mají svoji služebnu, určitě bude někde tel. číslo. Ale jak píšu, u nás to měštáci vůbec nedělají. Sice chodí na besedy i k dopravě, ale průkaz cyklisty ne.
@Capricorn61 píše:
@vokishka Uricte ve meste bude. Zkusim pozjistovat. Kdyztak zavolat. Za to nic nedam.
Dekuji za tip@lucad77
No ja teda vim, ze to delaji mestaci. Je mi strasne blbe se na to zeptat mestaka, ktereho treba potkam.![]()
Tak zkuste napsat paní manažerce .
@vokishka Ok, tak diky. Zkusim tedy to dopravni hriste se poptat, tam me navedou bud kde se obratit nebo me navedou do pr.dele. ![]()
@Capricorn61 píše:
@vokishka Ok, tak diky. Zkusim tedy to dopravni hriste se poptat, tam me navedou bud kde se obratit nebo me navedou do pr.dele.
taky možnost ![]()
@Capricorn61
Jen se zeptám, k čemu je to dobrý, to je recese? ![]()
@Kockazvysocan píše:
@Capricorn61
Jen se zeptám, k čemu je to dobrý, to je recese?
Ano, recese. ![]()
@Kockazvysocan píše:
@Capricorn61
Jen se zeptám, k čemu je to dobrý, to je recese?
Píše, že to má být dárek k svátku… takže vlastně ano, recese. Dospělému je k ničemu.
@Prostě Vodnář píše:
Píše, že to má být dárek k svátku… takže vlastně ano, recese. Dospělému je k ničemu.
Presne tak. Tak clovek, ktery ma ridicak, profesak, „ucitelak“ a nema prukaz cyklisty? No to je vrchol!
Proto me toto napadlo, jeste kdyz pred nedavnem to vzpomnel, ze jede na kole bez prukazky. ![]()
@Capricorn61 píše:
Ano, recese.
Nejsem cyklista, tak se právě ptám
. Ale jako pochopila jsem to
Klasika - zalozim diskuzi a nejvic si tu pisu sama.
![]()
PRUKAZ CYKLISTY MAM DOMA!!! ![]()
Takze kdyby nekdo resil stejne ho. vadiny jak ja, tak pisu, jak to dopadlo.
Napsala jsem mail mistnim mestskym straznikum, ze se jim strasne omlouvam s deb. ilnim dotazem, ale zda mi muzou vydat prukaz cyklisty. Na to mi hned druhy den prisla odpoved primo do pani, ktera to ma na starost, mimochodem take policistka, ze ji mam kontaktovat a pro prukaz si prijit na dopravni hriste ve meste. Takze bomba! Koupila jsem ji za ochotu cokoladu, takze moje vymysly bez prace, zbytecnych nervu a za 1oo misto 5oo (kdybyh chtela vyrabet, tak by me to tak cca vyslo). Mimochodem prukaz predala prazdny, takze tam muzu i vtipne napsat, kdo prukaz vydal. ![]()
Jedine zklamani bylo, ze kdysi decka donesly ze skoly krasne tvrdy prukaz cyklisty - tedy jak prukazku pojistence. Dneska to je o polovinu tenci. Ale setri materialem, takze chapu. ![]()
Nicmene jsem nadsena, ze to tak dopadlo.
Ze me silene vymysly na darky se staly realitou. ![]()