Mám jít marodit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101606
18.8.20 13:29
@Anonymní píše:
Tak on je trochu rozdil, když se někomu “jenom“ spatne dýcha, a kdyz se nekdo leci s tlakem a s rouskou má několikrát takovej naval, ze se vola zachranka :lol:

No, pak je otazkou, jestli bys spis nemela resit psyckologa, protoze leceny vysoky tlak fakt nezpusobi naval s rouskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.20 13:33
@SibyllaTrelawney píše:
A ostatní s tím souhlasí? Já bych se teda ozvala… :nevim: Jsme škola při zdravotnickém zaŕízení a takhle paranoidní vedení teda nemáme.

V dnes vydaném manuálu je rouška u učitele jen jako doporučení, pokud je v rizikové skupině.

Příspěvek upraven 18.08.20 v 13:26

Nikdo nic, kupodivu. No, máme další poradu v pondělí, tak uvidíme, co z toho vzejde :lol:

• Citovat
  • Upravit
43031
18.8.20 13:36
@Zumpa píše:
Takovýhle lidé ve školství nemají co pohledávat.

jestli to měl být vtip, tak tam chybí smajlíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
18.8.20 13:42
@Pudloslava píše:
jestli to měl být vtip, tak tam chybí smajlíci

Ne, to myslím smrtelně vážně. Ve školství by měli dělat psychicky zdraví jedinci a nějaké osobnosti. Což zakladatelka prostě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.20 13:43
@Zumpa píše:
Ne, to myslím smrtelně vážně. Ve školství by měli dělat psychicky zdraví jedinci a nějaké osobnosti. Což zakladatelka prostě není.

Díkec, ty osobnosti :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
43031
18.8.20 13:43

Ucitel muze byt starsi clovek, kteremu se uz tak blbe dycha i bez rousky.
Já jsem lekarka a kdyz pacientovi neco vysvetluji, mam problem v rousce rici delsi souveti - nedostava se mi dechu. Nedovedu si predstavit ucitele. Krom toho mluvcimu v rousce je tak o 50% hure rozumet.

ale myslim, ze rousky v uzavrene skupine lidi, kteri jsou pul dne ve stejne mistnosti, nedavaji vubec smysl. Totez jsou pracovni kolektivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.8.20 13:47
@Pudloslava píše:
Já jsem lekarka a kdyz pacientovi neco vysvetluji, mam problem v rousce rici delsi souveti - nedostava se mi dechu. Nedovedu si predstavit ucitele. Krom toho mluvcimu v rousce je tak o 50% hure rozumet.ale myslim, ze rousky v uzavrene skupine lidi, kteri jsou pul dne ve stejne mistnosti, nedavaji vubec smysl. Totez jsou pracovni kolektivy.

souhlasim, jsem rada, ze budeme bez rousek. Je to nekolikahodinova interakce, je treba rozumet uciteli i zakum. Ty prechody nejak rozchodim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.8.20 13:49

Rodice proste neradi slysi, ze ucitele by kvuli vlastnimu pohodli meli byt zase kolik mesicu doma. To proste nelze. Opatri si stit (mozna jsou nejak k dispozici ve skole) a pracuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
18.8.20 13:50
@Pudloslava píše:
Já jsem lekarka a kdyz pacientovi neco vysvetluji, mam problem v rousce rici delsi souveti - nedostava se mi dechu. Nedovedu si predstavit ucitele. Krom toho mluvcimu v rousce je tak o 50% hure rozumet.ale myslim, ze rousky v uzavrene skupine lidi, kteri jsou pul dne ve stejne mistnosti, nedavaji vubec smysl. Totez jsou pracovni kolektivy.

Nečetl jsem zdroj, takže - možná naivně - předpokládám, že výuka bude probíhat bez roušky, dtto bude platit i pro děti ve třídě během hodiny. Pokud to tak není, tak beru své příspěvky zpět. Vyučovat v roušce je opravdu nesmysl. Mumlající učitelku v roušce, která 45 minut dýchá svůj vlastní vydýchaný vzduch si také neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65116
18.8.20 13:56
@Zumpa píše:
Nečetl jsem zdroj, takže - možná naivně - předpokládám, že výuka bude probíhat bez roušky, dtto bude platit i pro děti ve třídě během hodiny. Pokud to tak není, tak beru své příspěvky zpět. Vyučovat v roušce je opravdu nesmysl. Mumlající učitelku v roušce, která 45 minut dýchá svůj vlastní vydýchaný vzduch si také neumím představit.

Nemusíš číst zdroj, zakladatelka píše, že je to interní nařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65116
18.8.20 13:57

Ale teda nevím, u takového interního nařízení, jestli ho musí rodiče respektovat, když ministerstvo má jiný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
18.8.20 13:57
@Zumpa píše:
Ne, to myslím smrtelně vážně. Ve školství by měli dělat psychicky zdraví jedinci a nějaké osobnosti. Což zakladatelka prostě není.

dignostika dobra pro dr. House v reálu neobstojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
18.8.20 13:59
@vokishka píše:
Nemusíš číst zdroj, zakladatelka píše, že je to interní nařízení.

Děkuji za připomenutí, tuhle zprávu od zakladatelky jsem opravdu minul. Tohle nařízení je přeci nesmysl, takže osobně bych to napadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
18.8.20 14:00
@Zumpa píše:
Děkuji za připomenutí, tuhle zprávu od zakladatelky jsem opravdu minul. Tohle nařízení je přeci nesmysl, takže osobně bych to napadl.

Napadnout ano, uvazovat kvuli nemu o pn ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.8.20 14:01
@vokishka píše:
Ale teda nevím, u takového interního nařízení, jestli ho musí rodiče respektovat, když ministerstvo má jiný názor.

presne tak, jak se ozvou rodice, dojde pravdepodobne ke zmene interniho narizeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat