Mám jít marodit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15798
18.8.20 14:08
@matkabagristy píše:
presne tak, jak se ozvou rodice, dojde pravdepodobne ke zmene interniho narizeni

Já doufám, že to vedení školy dojde dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
18.8.20 14:32
@Zumpa píše:
Já doufám, že to vedení školy dojde dříve.

zalezi. Tam, kde rozhoduje nekdo mimo praxi, se muze dit cokoli. V soukromych skolach se deji veci. Vyhybam se jim, co muzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15798
18.8.20 15:26
@matkabagristy píše:
zalezi. Tam, kde rozhoduje nekdo mimo praxi, se muze dit cokoli. V soukromych skolach se deji veci. Vyhybam se jim, co muzu.

Souhlas, většina soukromých škol jsou spíše odchovné ústavy. Čest výjimkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
18.8.20 16:20
@Zumpa píše:
Ne, to myslím smrtelně vážně. Ve školství by měli dělat psychicky zdraví jedinci a nějaké osobnosti. Což zakladatelka prostě není.

Budme radi, ze v tom skolstvi vubec nekdo chce pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
18.8.20 17:54
@Anonymní píše:
Ahoj, učím ve škole, a od září opět roušky. Už to nedávám, v budově vedro, neustálé přecházení z budovy do budovy, mám vysoký tlak, špatně se mi dýchá i bez roušky, natož s ní. Dvakrát jsem už s rouškou omdlela a teď nevím, co teď? Mám jít na marodní, nebo jak takto fungovat? :zed:

Dělám ve fabrice, kde jsou povinné celou dobu krom asi 2 týdnů. A prázdniny jsme neměly :mrgreen: Abych uplne nekecala, chvilku jsme doma byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.8.20 20:38

Všem těm, kteří zde kárají zakladatelku za nechuť nosit na hubě ten otravný hadr bych jen připomněl, že v této zemi se od března válí na programu Antivirus téměř 800 000.tisíc nehákujících lidí, kteří nošení roušek v září s největší pravděpodobností řešit nebudou muset, ostatně k čemu taky nosit roušku doma, když se jen budou dále válet za vskutku královské prachy nás všech 8o
Záměrně píši v září, neb tento zhůvěřilý program měl končit posledním srpnem, avšak jak pravilo slunce naše nejvyšší v součinnosti s ministryní soc. věcí :hug: jeho velká úspěšnost asi zapříčiní pokračování do konce roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15798
18.8.20 22:22

@GERSTAL To je trošku úplně jiná rovina problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.8.20 11:31

Zkus si poridit stit. Nam nechalo vedeni vyrobit stity. Ale to mi prijde mnohem horsi, nez mit rousku. Nemam rada uzavreny a maly prostor.
Stit mi osobne vadi a je to neprijemny pocit, takze jsem ho pouzila jednou a prasi se na nej. Bavlnene rousky mi nevadi. Mam i takovou letni verzi. Taky mam vysoky tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.20 12:17
@Kelsey píše:
Zkus si poridit stit. Nam nechalo vedeni vyrobit stity. Ale to mi prijde mnohem horsi, nez mit rousku. Nemam rada uzavreny a maly prostor.
Stit mi osobne vadi a je to neprijemny pocit, takze jsem ho pouzila jednou a prasi se na nej. Bavlnene rousky mi nevadi. Mam i takovou letni verzi. Taky mam vysoky tlak.

Juju, už to holky psaly o štítu. Ten mě vůbec nenapadl :oops:. Zkusím to, zatím se mi to jeví jalo dobrá varianta, tak uvidíme. Já mám roušky i slaboučké, i jednorázové, i pevnější, máme tady celý výběr :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat