Mám jít marodit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ve třídě mít roušku nemusíš a ty přechody bys měla zvládnout, ne? Nebo si porid jiný tvar roušky. Ty tvarované dělají jakoby zobacek a líp se v nich dýchá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Porid si štít.
Jee, to mě nenapadlo, na stity jsem uplne zapomnela
. Diky ![]()
- Citovat
- Upravit
Každému se v tom dýchá špatně. Takhle by všichni seděli doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ProfZav píše:
Ve třídě mít roušku nemusíš a ty přechody bys měla zvládnout, ne? Nebo si porid jiný tvar roušky. Ty tvarované dělají jakoby zobacek a líp se v nich dýchá.
U nas interni vyhlaska - rousky vsude. Ale stit je dobre reseni ![]()
- Citovat
- Upravit
@Nicole 1234 píše:
Každému se v tom dýchá špatně. Takhle by všichni seděli doma
Tak on je trochu rozdil, když se někomu “jenom“ spatne dýcha, a kdyz se nekdo leci s tlakem a s rouskou má několikrát takovej naval, ze se vola zachranka ![]()
- Citovat
- Upravit
A to chces neschopenku konkretne na co? Dr tam musi napsat nejakou diagnozu a nechci nosit rousku, neni důvod k neschopence. A doma hodlas byt jako cely rok, pokud by noseni rousek zas nezrusili? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, učím ve škole, a od září opět roušky. Už to nedávám, v budově vedro, neustálé přecházení z budovy do budovy, mám vysoký tlak, špatně se mi dýchá i bez roušky, natož s ní. Dvakrát jsem už s rouškou omdlela a teď nevím, co teď? Mám jít na marodní, nebo jak takto fungovat?
Takovýhle lidé ve školství nemají co pohledávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, učím ve škole, a od září opět roušky. Už to nedávám, v budově vedro, neustálé přecházení z budovy do budovy, mám vysoký tlak, špatně se mi dýchá i bez roušky, natož s ní. Dvakrát jsem už s rouškou omdlela a teď nevím, co teď? Mám jít na marodní, nebo jak takto fungovat?
Jako marodit s čím? A to chceš být jako marod celý podzim, zimu a jaro?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
A to chces neschopenku konkretne na co? Dr tam musi napsat nejakou diagnozu a nechci nosit rousku, neni důvod k neschopence. A doma hodlas byt jako cely rok, pokud by noseni rousek zas nezrusili?
No, já ji nechci, to zni jako bych snad tu almužnu za pn kdovijak chtela
. A jinak diagnoza je prave ta hypertenze
. Což také byla jedním z rizikových faktorů v ministerském manuálu, který nás rozřazoval na distanční výuku před koncem šk. roku. Teď už je to samozřejmě vše jinak.
- Citovat
- Upravit
Vy už máte interní vyhlášku, když manuál byl vypuštěn dnes? To hledím… Jak už bylo řečeno, štít. I ten má svá úskalí - třeba mi se pod ním blbě nosily brýle, ale je to určitě řešení. Nebo tenká jednovrstvá rouška z plátýnka… Každopádně při výuce ve třídě bys ji mít neměla a nemusela… pak ještě teda frontální výuka a odstup. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SibyllaTrelawney píše:
Vy už máte interní vyhlášku, když manuál byl vypuštěn dnes? To hledím… Jak už bylo řečeno, štít. I ten má svá úskalí - třeba mi se pod ním blbě nosily brýle, ale je to určitě řešení. Nebo tenká jednovrstvá rouška z plátýnka… Každopádně při výuce ve třídě bys ji mít neměla a nemusela… pak ještě teda frontální výuka a odstup.
Jo, naše vedení vyhlásilo, že roušky se budou nosit všude. Každopádně brýle nenosím, takže volím štít, to bude nejlepší řešení ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jo, naše vedení vyhlásilo, že roušky se budou nosit všude. Každopádně brýle nenosím, takže volím štít, to bude nejlepší řešení
A ostatní s tím souhlasí? Já bych se teda ozvala…
Jsme škola při zdravotnickém zaŕízení a takhle paranoidní vedení teda nemáme.
V dnes vydaném manuálu je rouška u učitele jen jako doporučení, pokud je v rizikové skupině.
Příspěvek upraven 18.08.20 v 13:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rousky maji byt do brezna, budes tak dlouho na pn s lecenou hypertenzi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit