Mám láhev na učení - teče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1472
21.6.13 09:01

mam lahev na učení teče

Ahoj koupila jsem dceři lahev na učení Mam, je k tomu takový jakoby uzávěr co se dává zevnitř zřejmě aby voda netekla ale ikdyz to tam dám, malá vezme flašku a všechno se lije ven.. Jak se to má teda použit? A jindy když to tam dám, tak zas neteče vůbec nic takže se nemůže napít, kde dělám chybu? Diky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
21.6.13 09:05

Myslíš takový to silikonový barevný pítko? To tam má být vražený, jsou prý děti co se z toho naučí pít, mojí malý to nikdy nešlo a mě teda taky ne.. Je to tahle? http://detske-hrnky-a-pitka.heureka.cz/…-plus-220ml/ taky jsem jí nikdy moc nepochopila, ale pasují do toho obyčejný dudlíky Babylove a já tam dávala i pítko Nuk, ale za to nesmí moc tahat, zas tak tam nedrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
21.6.13 09:11

Ahoj, mám ten samý problém :cert: Ať to tam narazím jak chci, tak to stejně protýká a dcera s tím taky neumí - okusuje to, ale pít jí nejde. To jsem zase jednou koupila pěkný krám :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.6.13 09:16

Jestli máte ten Trainer, tak ten je, upřímně, naprosto šílenej. To bílý cosi se tam musí fest vrazit, ucpe to vlastně to pítko a pak to neteče. Každopáně já tenhle hrnek nesnášela, používala jsem ho jen jako nouzovku, malej z něho nikdy moc pít nechtěl. Radši jsem používala Nuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.13 09:18

Ahoj, já mám tento taky a pohoda.. Sice jsem to malýmu nejdřív dala bez té plastové zarážky, takže se celý zlil, a ze začátku jsem to špatně šroubovala, tak jsem se taky vztekala, že to teče, ale bylo to opravdu jen špatně našroubované- na závitech to nebylo vidět.. od té doby v pododě. Malej má necelých 7 měsíců, máme ho cca 3 týdny a krásně si tím pije i si ho sám drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
21.6.13 09:49

Taky jsem se z toho nebyla schopná napít ani já :lol: A to jinak věci od Mam miluju. Hrneček máme Nuk First Choice a ten je super :palec: Konečně jsem po čtyřech letech (počítám od narození první dcery) našla hrnek, který mi vyhovuje. Teda dítěti vyhovuje, já nemám všude vodu a mimino se z toho umí napít samo hned od začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
21.6.13 10:02

Máme jeden z hrnečků MaM třetí den a paráda. Dítě pije, nic moc neprotéká, ten ventil tam je, drží, nemáme problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
21.6.13 10:05

My jsme ho měli a byl v pohodě, musí se to tam narazit co nejvíc, malej z toho pil krásně ale pak přišel na to že když flašku hodí na zem tak ten plastovej blbinec v tom zarazí a pak to teče tak byla flaška pořád na zemi :cert: teď jsem koupila od baby love a jsme spokojený ;) pokud teda nevymyslí další lumpárnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.6.13 10:11

Taky mame tuto lahvicku. Male se libilo okusouvat to pitko, ale nic nevypila. Proto jsem vymenila pitko za savicku a davam ji do toho alespon rano mlicko :)
Nez jsem se to naucila poradne zavirat, take nam to parkrat vyteklo. Na cajik pouzivame NUK a spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
21.6.13 10:24

Musí to tam být všechno na pevno zacvaknuté, děti to pítko prvně zkousnou a potom sají, dcera se z něj naučila pít asi v roce, stejně měla nejraději silikonové pítko od nuku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
21.6.13 10:26

Jo máme ten trainer co je v odkazu výše.. Zrovna i v té zelené :D Ale zkouším jak chci pořád to teče tak se na to asi vykašlu, ale jinak používáme vše od mam, dudlíky i lahev na mlíko s tím šroubovacím dnem. Dáte mi odkaz tedy na ten nuk, asi bych ho zkusila než se s tímto rozčilovat, malá je celá politá vše okolo taky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
21.6.13 10:31

Dítko ho má taky, po pár měsících používání trochu teče, ať to zarazím, jak chci. Pít se mu z toho daří, alespoň trošku, narozdíl od Aventu a Nuku, které nepřijal vůbec, zejména na Nuk vysloveně hodil bobek a to jsem mu koupila s tím, že na něj bude s tak krásným hrnkem radost pohledět :mrgreen: :lol:.

• Citovat
  • Upravit
17630
21.6.13 10:40

@yasmine5 tady je ten Nuk. Nám fakt vyhovuje a to jsem na hrnečky náročná (velice mírně řečeno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.6.13 10:42

@yasmine5 Mě to protýkalo kolem toho šroubovacího uzávěru a mohla jsem to šroubovat, jak jsem chtěla. Ten First Choice od NUK je tento .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
21.6.13 10:45

Moc děkuji za odkazy. Tak to zkusíme s tím Nukem, věřím že to bude super když ho chválíte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí