Mám nemocné srdce?

Anonymní
10.1.26 15:58

Mam nemocne srdce ?

Ahoj, mam dotaz. Trápí me přeskakovani srdce jako by mi v něm hrklo, občas se mi i hlava zamota z toho pár let zpět jsem byla díky tomu i u kardiologa, a ten nic nezjistil tak ja nevím, prý to jsou extrasystoly, ale nevim např. Včera jsem to mela jedna za druhou, depky a stres, nepopírám. Mám stres docela často

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33844
10.1.26 16:00
@Anonymní píše: Více

Ten stres a depky řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.26 16:01

Ne, stydím se… porad s tím bojuji, chodím do prace kde je mi fakt dobře, tak si říkám ze to přejde…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.26 17:29

Extrasystoly jsou uplne normalni, srdce neni stroj. Kazdy je vnima jinak, nekdo vubec, nekdo se desi kazde.
Stres a uzkost jejich pocet zvysuje.
Motani hlavy nemusi souviset s KES, ale s uzkosti.
Bylo by dobre zacit na kardiologii, kde pri 24hod monotoringu srdecni aktivity (holterem) zjisti, jakeho typu jspu extrasystoly a kolik jich skutecne je.
Podle toho vyhodnoti jejich zavaznost a pripadnou lecbu.
A muzu te uklidnit, KES jsem mela opakovane namerenych skoro 20% (rozjelo se mi to pri silnych uzkostech)a porad zila:) Dostala jsem na to betablokatory, ktere vpodstate neudelaly nic (dalsi reseni uz byla jen ablace). S vyresenim uzkosti se vse postupne srovnalo, pri posledni kontrole jsem byla pod 5%.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.26 17:36

Ja ten hotel mela cca 3 roky zpět diky tem extrasystolam, a nic asi to nezachitilo, pac paní dr nic neříkala a chtěla mi napsat antidepresiva

• Citovat
  • Upravit
1836
10.1.26 20:13

A jak souvisí to, že vám je dobře v práci s vyléčením deprese a eliminací stresu? Vždyť to spolu vůbec nemusí souviset. Stres a depresi můžete mít (a většinou i máte) z jiných životních oblastí, než je zrovna práce. Většinou máme na tyhle problémy zaděláno z dětství… Se srdcem zjevně nic nemáte, když vám to tak lékař řekl. Bude to souviset s tím, že máte jednoduše „nervy“. A budete muset řešit to - protože to je příčina. Opravdu není za co se stydět… Kdybyste měla ty problémy se srdcem nebo třeba zlomenou nohu, tak byste se k lékaři nestyděla jít, že ne? Tohle je stejné, akorát jste zraněná na psychice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
10.1.26 20:53

no a proč ti je nenapsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
10.1.26 20:54

za co se stydíš? tak vidíš sama, že to nepřešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35884
10.1.26 22:40

Heduš ma novy problémy, už ne se žaludkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
10.1.26 22:47
@pikola píše: Více

jojo, teď frčí extrasystoly, už je tu o nich asi tak 10 diskusí, co jsem postřehla,
i tinnitus zase po nějaké době klidu vylézá z nory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast