Mám očkovat 5měsíční, když kašle?

98
5.1.15 09:24

Mám očkovat když kašle

Chtěla bych poradit nevím si rady :-/ dcerka má necelé 5 měsíců a ještě jsme neockovali má stále kašel už jsme to odkladali měla i rýmy tu už jsme vylecily ale kašel má stále už jí dávám sirup acc. A doktorka říkala ze když nemá rýmu ani horečku tak že se může očkovat. Ale zjistila jsem ze když má kašel tak už tak má imunitu oslabenou :-( Mám obavy aby se jí zdravotní stav nejhoršíl. Proto bych chtěla poradit zda mám jít očkovat nebo ne… :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5696
5.1.15 09:28
@fabin píše:
Chtěla bych poradit nevím si rady :-/ dcerka má necelé 5 měsíců a ještě jsme neockovali má stále kašel už jsme to odkladali měla i rýmy tu už jsme vylecily ale kašel má stále už jí dávám sirup acc. A doktorka říkala ze když nemá rýmu ani horečku tak že se může očkovat. Ale zjistila jsem ze když má kašel tak už tak má imunitu oslabenou :-( Mám obavy aby se jí zdravotní stav nejhoršíl. Proto bych chtěla poradit zda mám jít očkovat nebo ne… :? :roll:

Nechávám očkovat děti jen úplně zdravé děti, ono je to vcelku fuk, jestli ještě počkáš 14 dní, věř mi, nejstaří dcera dostala první dávku až v 10 měsících kvůli neurologickému nálezi a nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
5.1.15 09:29

Neočkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
5.1.15 09:30

Ahoj!

Já bych určitě neočkovala, a to ze dvou důvodů… Už teď je oslabená a může jí to ještě víc rozhodit. Navíc tělo bojuje i s něčím jiným a nebude moct vynaložit úsilí na dostatečné vytvoření protilátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
5.1.15 09:37

Moc děkuji :) ten kašel už má dlouho. Snad se brzy uzdraví pak zajdem očkovat. A myslíte že můžu s malou ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.1.15 09:38

Neočkovala bych.
Syn ted taky byl 2měsíce s rýmou nebo kašlem, ted máme pár dní klid (tuk tuk tuk) a jestli to vydrží, tak očkovat budeme až po půlce ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
5.1.15 09:39

@fabin
určitě bych očkovat nešla, doktorka by mi syna při kašli, rýmě vůbec nenaočkovala.

• Citovat
  • Upravit
59389
5.1.15 09:41

@fabin ne, očkovat jen 100% zdravé dítě, doktorka taky že jen rýma nevadí, já řekla rovnou že očkovat nebudu tak prý ok že je to na mě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
5.1.15 09:44

@fabin neočkovala bych. Syn byl očkovaný v 5 měsících, dřív ne kvůli opožděnému psychomotorickému vývoji. Teď bychom měli jít na 2. dávku, ale starší syn má kašel, tak to odložím. Myslím, že dítě by mělo být zdravé a jeho okolí taky. Po očkování bude oslabený i tak, tak proč mu to zatěžovat.

• Citovat
  • Upravit
6714
5.1.15 11:07

Ahoj, také bych neočkovala. Naše doktorka říká, že před očkováním má být dítě alespoň 14 dní úplně zdravé! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.1.15 11:09

@fabin neočkovat, min 14 dní poté, co se úplně uzdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek