Po očkování ven?

I24
35
11.5.16 20:08

Mám otázku

Ahoj maminky, mám otázku - dcera, rok a půl byla včera očkovaná 4. dávkou hexy, cely den byla ok, až večer měla 38,5 horečku, která trvala až do dnešního rána. Celý den dnes už byla bez teploty a normálně si hrála, samozřejmě jsem s ní nebyla venku a dotaz zní - myslíte, že zítra už s ní můžu na chvíli ven do kočárku? Potřebovala bych nakoupit, tak jen tak na půl hodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32171
11.5.16 20:11

Ja osobne bych v popisovanem pripade bez obav sla, sama bych dite klidne pustila i probehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
11.5.16 20:14

@I24 taky bych šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
I24
35
11.5.16 20:16

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
11.5.16 20:17

Já bych teda šla úplně bez výčitek jako obvykle…já naopak se stejně starou dcerou chodím při nemoci co nejvíc do kočáru, neboť tam ji udržim v klidu, kdežto doma furt lítá :lol:.Takže bez teploty bych ji pustila i proťapat-stejně doma taky určo jen nesedí na zadku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
I24
35
11.5.16 20:24

@Freya10 To je pravda, na zadku vážně nesedí, jen si právě nejsem jistá tou imunitou, která je po očkování oslabená a horečka dost vyčerpává, tak abych něco neudělala špatně. Celý den mi nosí boty a říká papa, jenže jsem se bála no, prostě první dítě, tak jsem úzkostlivá, potřebovala jsem slyšet i názory dalších lidí. Takže zítra hurá ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.5.16 20:31

Jo, šla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.5.16 20:33

Dětská vzdycky říkala, že po očkování muzeme jít ven, ale ať se veze v kočárku, prostě klidový režim. Svaly můžou být unavené, ale procházka neuškodí.
Na vzduchu se muze i lip prospat.
Takže bych šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
11.5.16 21:38

Mě doktorka říká, že i s nemocí máme chodit ven. Malá do kočárku, větší procházka. V posteli je mám držet jen když mají horečky. Čerstvý vzduch pomáhá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.5.16 22:58

Normálně bych šla ven, jestli už nebude mít horečku… hoďku-dvě s převahou kočárku, to jí spíš udělá dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek