Mám paragraf, ale musím jít do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
mám paragraf ale musím jít do práce
Ahoj. je tady toho asi hodně ale nenašla jsem. jsem s dcerou od pondělí na paragrafu. pracuji s mojí sestrou která je závislá na mě kvůlu autu. v týdnu jezdí normální autobus ovšem o víkednu nic. včera mi volala že je nařízená sobota, jenže ona se tam nemá jak dostat. prý to nikoho nezajíma tak ačko. můžu jít na jeden den do práce bez ukončení paragrafu? s dcerou bude přítel. děkuji za odpověd
mám paragraf poprvé v životě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Můžeš, jenom se tam pak potvrdí, žes něco odpracovala - pokud se nic nezměnilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jana šmolíková můžeš…a při ukončení se na druhou stranu napíše den, kdy jsi byla v práci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jana šmolíková Ano, můžeš a pak na druhou stranu paragrafu vyplníš, že si ten den pracovala a dostaneš ho zaplacený normálně z práce a naopak za ten jeden den nedostaněš placené ošetřovné od OSSZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@jana šmolíková Ano, můžeš a pak na druhou stranu paragrafu vyplníš, že si ten den pracovala a dostaneš ho zaplacený normálně z práce a naopak za ten jeden den nedostaněš placené ošetřovné od OSSZ.
A posouvá se tím nárok na placené OČR na další, již běžně neplacené, dny? Nebo 9 a šlus?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nowuka2 píše:
A posouvá se tím nárok na placené OČR na další, již běžně neplacené, dny? Nebo 9 a šlus?
ne, neposouvá, jdeš do práce v rámci jednoho/více z těch 9 placených dnů - jen místo proplacení paragrafu si vyděláš mzdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit