Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@pikola píše:Děkuji já jen, že mě to vyděsilo
Ano, v prsou jsou žíly.
@lafelay píše:
Já mám na prsou hodně videtelne žíly
Mohu se zeptat také se Vám to udělalo časem
Tyhle webovky maj obrovskej potenciál. Cítím se povolán poradit v každý podobný diskuzi ![]()
@růžový achát píše:
Jo je to rozmanitý web, od pěstování mandragory přes Milošovo prostatu až po urgentní medicínu. Naběhlá žíla na koze to je výzva.
Ještě že já si ze svých naběhlých žil nic nedělám
![]()
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany Nepřipadá mi to vtipné. Prostě jsem se zeptala.
Nezlob se, já to chápu, neboť jsem ultrahypochondr, ale vzhledem k tomu, že se jedná o objekt mého zájmu, jako typově, nemohl jsem si pomoct ![]()
@Anonymní píše:
Mohu se zeptat také se Vám to udělalo časem
Mám je od doby, co mám prsa. Daly by se mi z těch žil klidně brát odběry krve
Nemyslím si, že i kdyby se objevily časem, tak to bude problém.
@růžový achát píše:
Tobě cuká v žíle i když spatříš fraktál cévního systému viď…To bude dobrý, běž si ho umejt, smrdí ti nohy
Acháte, nene. ![]()
Jestli jsi si opravdu jistá, že tam ta žíla nebyla, nekojis, nejsi těhotná nebo nebereš nějakou hormonální léčbu, šla bych na vyšetření - podle věku nejspíš ultrazvuk. Může to být známka nějaké aktivity, takže k vyloučení novotvaru.
@pohledzdruhestrany Nezlobím se jen fakt mě to vyděsilo, že se mi tam najednou objevila tak velká žila.
@dickys Nekoujim a těhotná určitě nejsem
mám už odkojeno… Věk 39 a užívám Ha po pravdě poslední tři dny jsem je užívala jinak jelikož jsem měla Mega migrénu a bylo mě ble. Také užívám Antidepresiva. Ta žila je bez známek hrbolek. Děkuji
Dobrý den omlouvám se za anonym, ale pochopíte proč. Všimla jsem si dnes, že na levém prsů mám fialovou žili která vede kolem dvorce. Přikládám foto. Prso neboli žila je hladká. Máte někdo zkušenosti? Děkuji