Mám pocit, že cítím pohyby

5173
13.5.11 21:47

mám pocit,že cíím pohyby

Holky asi mě budete mít za blázna i já si tak připadám :think:
Mám 8 měsíců od porodu, a prostě poslední cca měsíc mám v břiše spíš v podbříšku spíš k levý straně pocit takovýho toho škrouchání,spíš než škrouchání tak takový ten pocit jak když se Vám v břiše převaluje mimčo :think: MS mám pravidelnou a silnou,je sice pravda,že teda sex nechráněný,ale vždycky se s dostatečným předstihem stihle přerušit :oops: či jak to napsat… No začínám čím dál zím víc přemýšlet jestli nejsem náhodou těhu :think: bylo y to možný :think: se silnou a pravidelnou MS.nebo mi spíš jen škrouchá v břiše a je to podobný mimču, zaínám byt trošku nevrní :think: páč kdybych už cítila pohyby to by znamenalo,,že jsem tak cca 16tt až 20tt, nepřbírám,u malýho jsme měla nahoře v 16tt + 0 přesně 16 kg :mrgreen: … myslíte,že ještě by mi těhu test ukázal ještě popravdě,že jsem těhu,kdybych tedy byla?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
beruska7908
13.5.11 21:52

kliiid, mivam to taky, jsou to pohyby cev, cetla jsem to nekde na netu, psal to nejaky dr. ze pohyby cev se muzou zamenit za prvni mensi pohyby mimiska.
kamoska to ma taky, po porodu, blazen nejsi. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
13.5.11 21:53

Mam to taky. A po detech si toho daleko vic vsimam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.11 21:53

Ahoj,
zase se potkavame, treba budeme mit alespon v tomto stejny nazor :-)
Popravde nevim, jestli bych prerusovany sex povazovala za antikoncepci, ale to sem nepatri… myslim, ze tak dlouho je nepravdepodobne, aby jsi mela MS a byla tehotna. Zadne jine priznaky jsi nepozorovala?
Zase na druhou stranu s osmimesicnim mimcem se pribira mnohem hure :mrgreen:
A na treti stranu je mozne vse, tak bych si pro klid v dusi asi skocila na gyndu, protoze na tehu test by asi mohlo byt brzo!!!
Preju at to dopadne podle tvych predstav :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.11 21:54

Jinak asi dvakrat nebo trikrat se mi to stalo taky, uplne jsem si vybavila jake to bylo, kdyz byla mala v brichu, ale pricitala jsem to spise pochodujicimu prdiku ve strevach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.5.11 21:56

což já nějakou antokoncepci neřeším a neberu jí jako antikoncepci ,jestli jsem nebo nejsem těhu by pro mě nebylo žádný neštětsí obojí přežiju :mrgreen: hm třeba to ty cevky budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
13.5.11 21:57

Mám 21 měsícu po porodu a mám to stejné.Také jsem se kolikrát lekla co to je až jsem si musela udělat test. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
13.5.11 21:58
tetma píše:
což já nějakou antokoncepci neřeším a neberu jí jako antikoncepci ,jestli jsem nebo nejsem těhu by pro mě nebylo žádný neštětsí obojí přežiju :mrgreen: hm třeba to ty cevky budou

opravdu jsou to pohyby cev, ja se taky nejdriv vydesila, si rikam, ja mam pohyby a kamoska me uklidnila ze to ma taky, tak jsme lovily na netu na naky online poradne ci co a tam to bylo.
ted uz jsem chytra,tak ti muzu radit :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2786
13.5.11 21:58

Jo, já to měla taky. Právě až po porodu jsem si to uvědomovala, že je to jako mimčo. Těhu jsem ale nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.5.11 21:59

No jo a nejlepsi je, kdyz nejaka ta cevka pulsuje…to je uplne jak skytavka..ale to uz by na brise poznat aspon trochu bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.5.11 22:00

uff tak to jste mi docela ulevily :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.5.11 22:02

Též jsem to měla, taky až po porodu :lol:
Ale vzhledem k tomu, že jsem to někdy cítila i ve stehně, tak jsem si zdůvodnila, že pohyby to asi fakt nejsou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
13.5.11 22:02

Hehe, taky mi občas po porodu připadalo, že cítím pohyby… vtipné to bylo obzvláště když jsem pak zjistila, že skutečně těhotná jsem… byla jsem z toho jelen, jak dlouho už tak můžu být těhotná (MS jsem od porodu neměla). Ale bylo na pohyby ještě mooc brzo… musely to být střeva :nevim: nejspíš jsou to střeva i u tebe.

Jo a nevím jestli tě to uklidní :lol: ale jsem 16tt a nepřibrala jsem ještě ani kilo :nevim:

Udělej si test a uvidíš…test ti podle mě čárku ukáže, pokud bys těhotná byla… nějaké hcg je snad po celé těhotenství.. jinak by na to přece museli na těh. testech upozorňovat, kdybych to fungovalo jen na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
13.5.11 22:03
Gladys píše:
Též jsem to měla, taky až po porodu :lol:
Ale vzhledem k tomu, že jsem to někdy cítila i ve stehně, tak jsem si zdůvodnila, že pohyby to asi fakt nejsou :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
10802
13.5.11 22:05

Cévy říkáte jo? Tak to jsem ještě neslyšela, jdu si to přečíst :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie