Zátěžový test na cukrovku, následky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
852
13.5.11 21:34

test na cukrovku

Dobrý den, můžu se zeptat, jak jste se cítily po zátěžovém testu na cukrovku? Byla jsem dneska ráno a v podstatě celý den mi je mizerně, od žaludku, ale i únava, zimomřivost…hlavně ten žaludek, to je síla…a další věc, beru normálně ráno Euthyrox a dneska jsem ho kvůli testu na cukr neměla a pak už na něj zapoměla. Bojím se aby to vynechání miminku neublížilo? :-( asi potřebuju hlavně uklidnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
13.5.11 21:40

ja na test na cukrovku teprve jdu 19.kvetna,takze na tu cast neodpovim,ale co se tyce vynechani jedne tabletky euthyroxu,tak to vypust z hlavy,pokud normalne chodis na kontroly,hladiny mas v poradku,tak jedna tabletka nic nezpusobi…a zmena nadbytku ci nedostatku vznika dny,tydny a ne hodiny,takze klidecek a dobrou noc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.11 21:41

No, mi bylo na zvraceni…ale snad jen do doby, nez jsem se najedla :-(
S tim druhym ti bohuzel neporadim, nevim vubec o jaky lek se jedna!!!
Ale nejake informace by mely byt na pribalovem letaku a pokud tam neni zadne upozorneni, myslim, ze pro jednou by to vadit urcite nemelo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.11 21:42

Nicmene ten roztok je cukrova bomba a urcite ti muze zpusobit takovy zmatek v organismu… neboj, ono se s tim to telo popere a zitra uz bude dobre!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
13.5.11 21:44

holky, díky za povzbuzení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.5.11 21:46

No, já ho absolvovala, a ihned po vypití jsem měla co dělat, abych se udržela rovně na židly :roll: :roll:
Ale dá se to zvládnout, hned co jsem došla domů, tak jsem se konečně najedla a napila a šla si lehnout, a vyspala jsem se z toho :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.11 21:47

Ale byl to hnus, co? :-)
Ja jsem teda cita a myslela jsem, ze to nevypiju :mrgreen: Ale jak mi sestricka rekla, ze jak to vyhodim, tak budu muset zacit od znova, tak jsem si to hooodne rychle rozmyslela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.5.11 21:48
vegiska píše:
holky, díky za povzbuzení :kytka:

ja uzivam euthyrox 75 po cele tehu mam stejnou davku,mam nizkou funkci stitnice…

vzdycky jsem brala nalacno jak je napsane v pribalaku a pak se ptala mudry a pry muzu i po lehke snidani,ze to nejak extra nevadi…ja vzudycky zapominam si uzit kdyz jdu na odbery…nevzala jsem si asi 2×,bylo mi vazne receno,ze ty zmeny nevznikaji nahle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153

Ahoj, po testu na cukrovku jsem se cítila normálně. Já beru Letrox, který jsem si ale před tím ráno vzala.
Neboj, po jednom vynechání prášku určitě mimču neublížíš :wink: . To by jsi musela přestat brát delší dobu. Myslím že můžeš být úplně v klidu :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
Monny89 píše:
No, já ho absolvovala, a ihned po vypití jsem měla co dělat, abych se udržela rovně na židly :roll: :roll:
Ale dá se to zvládnout, hned co jsem došla domů, tak jsem se konečně najedla a napila a šla si lehnout, a vyspala jsem se z toho :palec: :palec: :palec:

Jako z te chute nebo z toho slozeni? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.5.11 21:49

holky,diky,jste me teda navnadily a teeeeeda se tesiiim,uz radej nebudu cist dal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
13.5.11 21:52
RadanaH píše:
holky,diky,jste me teda navnadily a teeeeeda se tesiiim,uz radej nebudu cist dal :mrgreen:

Mě to i chutnalo docela :lol: - myslím tak že mě to zas tak nevadilo, že se to dalo :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.5.11 21:52

Já měla po zátěžáku na cukr strašlivý stav, dopoledne to ještě šlo, ale pak mě začal oblévat studený pot, hučení v uších, pak jsem taktak doběhla na záchod, šílenej průjem, večer se dostavili křeče do žaludku, trvalo to 2dny, byla jsem totálně dehydrovaná. A sladká tečka nazávěr byly kvasinky, které se tím cukrem „nažrali“ a mě pak málem sežrali podvozek. Po týhle bombě jsem se jich zaboha nemohla zbavit a skončilo to zánětem, křečema, pohotovostí…
Teď při druhém jsem nepodstoupila, nepatřím do rizikové skupiny, neměla jsem žádné příznaky, že bych cukrovku mít mohla, nechtěla bych tohle absolvovat znovu.
Myslím, že i pro dítě musí být docela záhul ten cukr zpracovat :-?
Doporučuju pít, pít a pít, ať je to z těla co nejrychleji pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.5.11 21:53
BaraDolezal píše:
Monny89 píše:
Ale dá se to zvládnout, hned co jsem došla domů, tak jsem se konečně najedla a napila a šla si lehnout, a vyspala jsem se z toho :palec: :palec: :palec:
Jako z te chute nebo z toho slozeni? :-)

no z té chutě… a to mi ještě povolili to smíchat s černým čajem neslazeným, takže aspoň něco.. ale pak jak jsem byla nalačno, tak to byl fakt záhul na organismus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.5.11 21:54

holky a jak je to s tekutinama?jako myslim s vodou a pred testem?jako vadi nejaky ten salek?ja mam casto zizen a jsem zvykla pravidelne pit a pokud nejak se zapomenu a nebo nemam moznost,tak pak nejsem moc ok :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí