Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no prave ze je zvlastni ze ty testy jsu vsude jiny..nekdo pije min vody..nekdo vic a nekomu berou krev i behem toho cekani a tak..me ji vzali jen rano a pak po tech dvou hodkach…a me teda zakazali i uplne pit vodu…
Tak to já tedy po vypití šla domů a za 3 hoďky naklusala zpátky.
Nechtěla bych trpět hlady a být ještě v nemocnici, kterou nesnáším, byť jen na chodbě.
No, ráno mi odebrali krev a moč, pak jsem to vypila, hodinu na to znovu odběr krve a moči, a pak po další hodině taky… takže celkem mi odebírali 3 krev i moč… A nesměla jsem nikam jít, kdybych náhodou omdlela nebo tak něco.. a hlavně se po tom nesmí moc hýbat během těch tří hodin, aby to neovlivnilo „spalování“ nebo co mi to říkali ty sestřičky
![]()
BaraDolezal píše:RadanaH píše:Nechodi tam jen tehulky
diky holky,ja jsem hodne ukecana,tak urco tam s nejakou zdrbnu,teda pokud nebudu sama,ale urco si vemu nejakou zabavu sebou pro strycka prihoduTeda ja byla s dalsimi tremi lidmi a vsichni byli starsi (skoro bych rekla ze az duchodci
)
aha,tak to nic,to bych pak poslouchala jen nadavky na vladu,zivot,penize…mysleno s nadsazkou…tak uvidime,treba bude stigro a pokud ne,tak se zabavim jinak
barah píše:
Tak to já tedy po vypití šla domů a za 3 hoďky naklusala zpátky.Nechtěla bych trpět hlady a být ještě v nemocnici, kterou nesnáším, byť jen na chodbě.
To jako fakt??? To slysim uplne poprve!
Ja jsem tam byla tri hodiny… po kazde hodine jsem sla na kontrolni odber a z toho mi delali nejakou krivku. A roztok mi davali cca do tri deci vody. Pit jsem mohla - po douskach a ne mnoho najednou.
Cus, ja miluju sladke v jakekoliv podobe,takze mne ta sladka sragora chutnala
dozadovala jsem se dalsi ![]()
mame cukrovku v rodine,takze nakonec jsem tusila jak to dopadne a tehu cukrovku jsem opravdu mela…
ale jinak jsme cistou vodu pila taky a co se tyce casoveho rozvrhu,tak jelikoz jsem v dobe kdy mi ho meli delat lezela v nemocnici(rizikove tehu),tak jsem jim rovnou rekla at mi ho udelaji tam, ze vazim metrak a ze jestli se jim tam hlady po 4 hodinach nekde v nejake ordinaci slozim, ze me pak budou zvedat
![]()
takze mi zatez. test provedli v nemocnici, ja pekne mezi testama lezela a byl klid..
tedy do doby nez mi prisly vysledky,ale to uz jsem stejne tusila… ![]()
Tak to mě vzali krev, vypila jsem, šla domů, pak naklusala opět, vzali mi zase krev a já šla zase domů.
Já jsem to absolvovala dneska a musím provokativně napsat, že naprosto v pohodě
Chutnalo mi to, mohla jsem to zapíjet vodou a asi mi to zapláclo žaludek, takže jsem neměla hlad. Během těch dvou hodin jsem šla na nákupy rozšířit výbavičku ![]()
Píšu spíš proto, aby ty, které ten test teprve čeká, nebyly zbytečně vystresované. Každý na to prostě reaguje jinak … a zakladatelce držím palce, ať je brzy fit ![]()
To vis ze se to da prezit, jsou horsi veci ![]()
Ale prijemne mi to faaakt nebylo ![]()
to je zvláštní ale že některé pouští třeba nakoupit nebo tak…
vždyť to pak ovlivňuje výsledky…
Teda alespoň tak mi řekli sestřičky… ![]()
Monny89 píše:
to je zvláštní ale že některé pouští třeba nakoupit nebo tak…vždyť to pak ovlivňuje výsledky…
Teda alespoň tak mi řekli sestřičky…
Taky jsem nesmela nikam jit. Pri pohybu vznika vetsi vydej energie a tudiz vetsi spalovani, proto koukam asi stejne jako ty ![]()
BaraDolezal píše:Monny89 píše:Taky jsem nesmela nikam jit. Pri pohybu vznika vetsi vydej energie a tudiz vetsi spalovani, proto koukam asi stejne jako ty
to je zvláštní ale že některé pouští třeba nakoupit nebo tak…vždyť to pak ovlivňuje výsledky…
přesně tak… a pak se doktoři diví, že mají maminky větší miminka… „nečekaně“ jestli víš jak to myslím…
Monny89 píše:BaraDolezal píše:přesně tak… a pak se doktoři diví, že mají maminky větší miminka… „nečekaně“ jestli víš jak to myslím…Monny89 píše:Taky jsem nesmela nikam jit. Pri pohybu vznika vetsi vydej energie a tudiz vetsi spalovani, proto koukam asi stejne jako ty
Domnivam se ze jo ![]()
Tak ja trpim prave nevolnosti a masochisticky si ctu tuhle diskuzi ![]()
Spravne ma ten test probihat takhle http://www.tehotenskacukrovka.cz/…provadi_test
tak teda nechapu, jak to muze byt vsude jinak ![]()
Kaca007 píše:
Tak ja trpim prave nevolnosti a masochisticky si ctu tuhle diskuzi
Spravne ma ten test probihat takhle http://www.tehotenskacukrovka.cz/…provadi_test
tak teda nechapu, jak to muze byt vsude jinak
přesně takhle jsem to měla…
![]()
S tím, že někde dovolují citron, a někde neslazený černý čaj ![]()