Zátěžový test na cukrovku, následky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3622
13.5.11 22:17

no prave ze je zvlastni ze ty testy jsu vsude jiny..nekdo pije min vody..nekdo vic a nekomu berou krev i behem toho cekani a tak..me ji vzali jen rano a pak po tech dvou hodkach…a me teda zakazali i uplne pit vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
13.5.11 22:17

Tak to já tedy po vypití šla domů a za 3 hoďky naklusala zpátky. :-) Nechtěla bych trpět hlady a být ještě v nemocnici, kterou nesnáším, byť jen na chodbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.5.11 22:20

No, ráno mi odebrali krev a moč, pak jsem to vypila, hodinu na to znovu odběr krve a moči, a pak po další hodině taky… takže celkem mi odebírali 3 krev i moč… A nesměla jsem nikam jít, kdybych náhodou omdlela nebo tak něco.. a hlavně se po tom nesmí moc hýbat během těch tří hodin, aby to neovlivnilo „spalování“ nebo co mi to říkali ty sestřičky :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.5.11 22:21
BaraDolezal píše:
RadanaH píše:
diky holky,ja jsem hodne ukecana,tak urco tam s nejakou zdrbnu,teda pokud nebudu sama,ale urco si vemu nejakou zabavu sebou pro strycka prihodu :lol:
Nechodi tam jen tehulky :-( Teda ja byla s dalsimi tremi lidmi a vsichni byli starsi (skoro bych rekla ze az duchodci :-( )

aha,tak to nic,to bych pak poslouchala jen nadavky na vladu,zivot,penize…mysleno s nadsazkou…tak uvidime,treba bude stigro a pokud ne,tak se zabavim jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.11 22:22
barah píše:
Tak to já tedy po vypití šla domů a za 3 hoďky naklusala zpátky. :-) Nechtěla bych trpět hlady a být ještě v nemocnici, kterou nesnáším, byť jen na chodbě.

To jako fakt??? To slysim uplne poprve!
Ja jsem tam byla tri hodiny… po kazde hodine jsem sla na kontrolni odber a z toho mi delali nejakou krivku. A roztok mi davali cca do tri deci vody. Pit jsem mohla - po douskach a ne mnoho najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
13.5.11 22:22

Cus, ja miluju sladke v jakekoliv podobe,takze mne ta sladka sragora chutnala :mrgreen: dozadovala jsem se dalsi :lol:
mame cukrovku v rodine,takze nakonec jsem tusila jak to dopadne a tehu cukrovku jsem opravdu mela…
ale jinak jsme cistou vodu pila taky a co se tyce casoveho rozvrhu,tak jelikoz jsem v dobe kdy mi ho meli delat lezela v nemocnici(rizikove tehu),tak jsem jim rovnou rekla at mi ho udelaji tam, ze vazim metrak a ze jestli se jim tam hlady po 4 hodinach nekde v nejake ordinaci slozim, ze me pak budou zvedat :mrgreen: :mrgreen:
takze mi zatez. test provedli v nemocnici, ja pekne mezi testama lezela a byl klid..
tedy do doby nez mi prisly vysledky,ale to uz jsem stejne tusila… :roll:

• Citovat
  • Upravit
1712
13.5.11 22:23

Tak to mě vzali krev, vypila jsem, šla domů, pak naklusala opět, vzali mi zase krev a já šla zase domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
13.5.11 22:24

Já jsem to absolvovala dneska a musím provokativně napsat, že naprosto v pohodě :mrgreen: Chutnalo mi to, mohla jsem to zapíjet vodou a asi mi to zapláclo žaludek, takže jsem neměla hlad. Během těch dvou hodin jsem šla na nákupy rozšířit výbavičku :-D

Píšu spíš proto, aby ty, které ten test teprve čeká, nebyly zbytečně vystresované. Každý na to prostě reaguje jinak … a zakladatelce držím palce, ať je brzy fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.11 22:26

To vis ze se to da prezit, jsou horsi veci :-)
Ale prijemne mi to faaakt nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544

to je zvláštní ale že některé pouští třeba nakoupit nebo tak… 8-o vždyť to pak ovlivňuje výsledky… :nevim: Teda alespoň tak mi řekli sestřičky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
Monny89 píše:
to je zvláštní ale že některé pouští třeba nakoupit nebo tak… 8-o vždyť to pak ovlivňuje výsledky… :nevim: Teda alespoň tak mi řekli sestřičky… :nevim:

Taky jsem nesmela nikam jit. Pri pohybu vznika vetsi vydej energie a tudiz vetsi spalovani, proto koukam asi stejne jako ty 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.5.11 22:28
BaraDolezal píše:
Monny89 píše:
to je zvláštní ale že některé pouští třeba nakoupit nebo tak… 8-o vždyť to pak ovlivňuje výsledky… :nevim: Teda alespoň tak mi řekli sestřičky… :nevim:
Taky jsem nesmela nikam jit. Pri pohybu vznika vetsi vydej energie a tudiz vetsi spalovani, proto koukam asi stejne jako ty 8-o

přesně tak… a pak se doktoři diví, že mají maminky větší miminka… „nečekaně“ jestli víš jak to myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.11 22:32
Monny89 píše:
BaraDolezal píše:
Monny89 píše:
Taky jsem nesmela nikam jit. Pri pohybu vznika vetsi vydej energie a tudiz vetsi spalovani, proto koukam asi stejne jako ty 8-o
přesně tak… a pak se doktoři diví, že mají maminky větší miminka… „nečekaně“ jestli víš jak to myslím…

Domnivam se ze jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaca007
13.5.11 22:38

Tak ja trpim prave nevolnosti a masochisticky si ctu tuhle diskuzi :mrgreen:
Spravne ma ten test probihat takhle http://www.tehotenskacukrovka.cz/…provadi_test
tak teda nechapu, jak to muze byt vsude jinak :-o

• Citovat
  • Upravit
36544
13.5.11 22:41
Kaca007 píše:
Tak ja trpim prave nevolnosti a masochisticky si ctu tuhle diskuzi :mrgreen:
Spravne ma ten test probihat takhle http://www.tehotenskacukrovka.cz/…provadi_test
tak teda nechapu, jak to muze byt vsude jinak :-o

přesně takhle jsem to měla… :pankac: :pankac: :pankac:

S tím, že někde dovolují citron, a někde neslazený černý čaj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original