Zátěžový test na cukrovku, následky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
13.5.11 21:57

no já jsem asi blbá, že jsem pak šla po testu do práce…místo abych šla domů odpočívat…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.11 21:58

Mi rekli ze vodu muzu, ta neobsahuje zadne latky, ktere by test narusili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.5.11 22:02

no, já během těch 3hodin co jsem tam byla nesměla pozřít ani vodu ani nic jiného ani se hýbat… Předtím samozřejmě ano, ale čistou vodu… A tam se drží ten půst od odpoledne předtím, žádné jídlo, nic sladkého, jen čistá voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213

takze do testu muzu dle potreby cistou vodu,akorat po vypiti toho hnusu se myslim nic jineho nepije po ty dve hodiny ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712

Mně dovolili pít vodu, vzala jsem si jí i s sebou. Jinak bych se tam asi hned :poblion: . Po prvním loku jsem měla už náběh a to ještě sestra čekala, až to dopiju, tak to bylo ještě honem honem, jinak bych to tam cucala snad celý den.
A když jsem viděla, kolik toho musím vypít, bylo mi ještě hůř. :roll: Při prvním těhu jsem tohle vůbec neznala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.5.11 22:04

aha,tak asi je to vsude jinde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
RadanaH píše:
takze do testu muzu dle potreby cistou vodu,akorat po vypiti toho hnusu se myslim nic jineho nepije po ty dve hodiny ne? :kytka:

Jojo, já nesměla nic.. a byla jsem tam skoro 4hodiny celkem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
barah píše:
Mně dovolili pít vodu, vzala jsem si jí i s sebou. Jinak bych se tam asi hned :poblion: . Po prvním loku jsem měla už náběh a to ještě sestra čekala, až to dopiju, tak to bylo ještě honem honem, jinak bych to tam cucala snad celý den.
A když jsem viděla, kolik toho musím vypít, bylo mi ještě hůř. :roll: Při prvním těhu jsem tohle vůbec neznala. :nevim:

Tak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.5.11 22:08
Monny89 píše:
RadanaH píše:
takze do testu muzu dle potreby cistou vodu,akorat po vypiti toho hnusu se myslim nic jineho nepije po ty dve hodiny ne? :kytka:
Jojo, já nesměla nic.. a byla jsem tam skoro 4hodiny celkem :zed:

hmmm,tak bude veselo,ja piju jak duha-doslova prutokovy ohrivac :lol:

asi si vzit nejakou knihu,casaky,mp3 neco at casek ubiha rychleji,ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.5.11 22:10
RadanaH píše:
Monny89 píše:
RadanaH píše:
Jojo, já nesměla nic.. a byla jsem tam skoro 4hodiny celkem :zed:

hmmm,tak bude veselo,ja piju jak duha-doslova prutokovy ohrivac :lol:

asi si vzit nejakou knihu,casaky,mp3 neco at casek ubiha rychleji,ze?

no, já s sebou měla časáky.. ale nakonec jsem nic nečetla a celé to tam prokecala ještě s další těhulí co taky byla na cukrtestu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
13.5.11 22:12

ono je to vsude jiny..ja bych se oh nebala..ja jsem mela vypit pul litru ty tekutiny a chutnalo mi to..je to jako silnej lak na hlavkovej salat a nebo tonic..trosinku nahorkly mi to prislo a vazne to enni nic strasnyho..chvilinku po vypiti mi bylo malilinko spatne ale hned to bylo dobry..sestricka me chvalila ze jsem v pohode ze to takhle hezky rychle vypiju a nekroutim se u toho a rika ze je zvedava co ty zensky pak delaj u produ kdyz se u vypiti vody krouti a narikaj jak buhvi co:)) a je to fakt..clovek to musi brat s klidem a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.11 22:13

Ja taky mela casaky, praci, knihu… jako abych se tam nenudila… precetla jsem tak dve stranky, jak mi bylo zle… zbytek skoro prospala - meli tam moc pohodlny kresla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.11 22:14
AliceP píše:
ono je to vsude jiny..ja bych se oh nebala..ja jsem mela vypit pul litru ty tekutiny a chutnalo mi to..je to jako silnej lak na hlavkovej salat a nebo tonic..trosinku nahorkly mi to prislo a vazne to enni nic strasnyho..chvilinku po vypiti mi bylo malilinko spatne ale hned to bylo dobry..sestricka me chvalila ze jsem v pohode ze to takhle hezky rychle vypiju a nekroutim se u toho a rika ze je zvedava co ty zensky pak delaj u produ kdyz se u vypiti vody krouti a narikaj jak buhvi co:)) a je to fakt..clovek to musi brat s klidem a je to :)

No, nemelo by to jako byt vsude stejne??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.5.11 22:15

diky holky,ja jsem hodne ukecana,tak urco tam s nejakou zdrbnu,teda pokud nebudu sama,ale urco si vemu nejakou zabavu sebou pro strycka prihodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.11 22:16
RadanaH píše:
diky holky,ja jsem hodne ukecana,tak urco tam s nejakou zdrbnu,teda pokud nebudu sama,ale urco si vemu nejakou zabavu sebou pro strycka prihodu :lol:

Nechodi tam jen tehulky :-( Teda ja byla s dalsimi tremi lidmi a vsichni byli starsi (skoro bych rekla ze az duchodci :-( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí