Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no já jsem asi blbá, že jsem pak šla po testu do práce…místo abych šla domů odpočívat…:-(
Mi rekli ze vodu muzu, ta neobsahuje zadne latky, ktere by test narusili…
no, já během těch 3hodin co jsem tam byla nesměla pozřít ani vodu ani nic jiného ani se hýbat… Předtím samozřejmě ano, ale čistou vodu… A tam se drží ten půst od odpoledne předtím, žádné jídlo, nic sladkého, jen čistá voda
takze do testu muzu dle potreby cistou vodu,akorat po vypiti toho hnusu se myslim nic jineho nepije po ty dve hodiny ne? ![]()
Mně dovolili pít vodu, vzala jsem si jí i s sebou. Jinak bych se tam asi hned
. Po prvním loku jsem měla už náběh a to ještě sestra čekala, až to dopiju, tak to bylo ještě honem honem, jinak bych to tam cucala snad celý den.
A když jsem viděla, kolik toho musím vypít, bylo mi ještě hůř.
Při prvním těhu jsem tohle vůbec neznala. ![]()
RadanaH píše:
takze do testu muzu dle potreby cistou vodu,akorat po vypiti toho hnusu se myslim nic jineho nepije po ty dve hodiny ne?
Jojo, já nesměla nic.. a byla jsem tam skoro 4hodiny celkem ![]()
barah píše:
Mně dovolili pít vodu, vzala jsem si jí i s sebou. Jinak bych se tam asi hned. Po prvním loku jsem měla už náběh a to ještě sestra čekala, až to dopiju, tak to bylo ještě honem honem, jinak bych to tam cucala snad celý den.
A když jsem viděla, kolik toho musím vypít, bylo mi ještě hůř.Při prvním těhu jsem tohle vůbec neznala.
Tak tak…
Monny89 píše:RadanaH píše:Jojo, já nesměla nic.. a byla jsem tam skoro 4hodiny celkem
takze do testu muzu dle potreby cistou vodu,akorat po vypiti toho hnusu se myslim nic jineho nepije po ty dve hodiny ne?
hmmm,tak bude veselo,ja piju jak duha-doslova prutokovy ohrivac ![]()
asi si vzit nejakou knihu,casaky,mp3 neco at casek ubiha rychleji,ze?
RadanaH píše:Monny89 píše:RadanaH píše:Jojo, já nesměla nic.. a byla jsem tam skoro 4hodiny celkem
takze do testu muzu dle potreby cistou vodu,akorat po vypiti toho hnusu se myslim nic jineho nepije po ty dve hodiny ne?hmmm,tak bude veselo,ja piju jak duha-doslova prutokovy ohrivac
asi si vzit nejakou knihu,casaky,mp3 neco at casek ubiha rychleji,ze?
no, já s sebou měla časáky.. ale nakonec jsem nic nečetla a celé to tam prokecala ještě s další těhulí co taky byla na cukrtestu ![]()
ono je to vsude jiny..ja bych se oh nebala..ja jsem mela vypit pul litru ty tekutiny a chutnalo mi to..je to jako silnej lak na hlavkovej salat a nebo tonic..trosinku nahorkly mi to prislo a vazne to enni nic strasnyho..chvilinku po vypiti mi bylo malilinko spatne ale hned to bylo dobry..sestricka me chvalila ze jsem v pohode ze to takhle hezky rychle vypiju a nekroutim se u toho a rika ze je zvedava co ty zensky pak delaj u produ kdyz se u vypiti vody krouti a narikaj jak buhvi co:)) a je to fakt..clovek to musi brat s klidem a je to ![]()
Ja taky mela casaky, praci, knihu… jako abych se tam nenudila… precetla jsem tak dve stranky, jak mi bylo zle… zbytek skoro prospala - meli tam moc pohodlny kresla ![]()
AliceP píše:
ono je to vsude jiny..ja bych se oh nebala..ja jsem mela vypit pul litru ty tekutiny a chutnalo mi to..je to jako silnej lak na hlavkovej salat a nebo tonic..trosinku nahorkly mi to prislo a vazne to enni nic strasnyho..chvilinku po vypiti mi bylo malilinko spatne ale hned to bylo dobry..sestricka me chvalila ze jsem v pohode ze to takhle hezky rychle vypiju a nekroutim se u toho a rika ze je zvedava co ty zensky pak delaj u produ kdyz se u vypiti vody krouti a narikaj jak buhvi co:)) a je to fakt..clovek to musi brat s klidem a je to
No, nemelo by to jako byt vsude stejne??? ![]()
diky holky,ja jsem hodne ukecana,tak urco tam s nejakou zdrbnu,teda pokud nebudu sama,ale urco si vemu nejakou zabavu sebou pro strycka prihodu ![]()
RadanaH píše:
diky holky,ja jsem hodne ukecana,tak urco tam s nejakou zdrbnu,teda pokud nebudu sama,ale urco si vemu nejakou zabavu sebou pro strycka prihodu
Nechodi tam jen tehulky
Teda ja byla s dalsimi tremi lidmi a vsichni byli starsi (skoro bych rekla ze az duchodci
)