Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám problém naposledy jsem měla menstruaci 26března končilo mi to 3dubna a druhý den mi vyndali danu a ten den co mi jí vyndali jsem spala s přítelem.
Už jsou to je 5neděl co jsem neměla menstruaci a přitom jsem jí měla pravidělně.Minulí týden jsem jela na kontrolu na gyndu a doktor mi dělal vnitřní ultrazvuk a řekl mi že na 80% není možné vyloučit těhotenství tak mi odebrali krev druhý den jsem si volala o výsledky a to mi řekl že těhotna nejsem jenomže ´ja jsem měla mononukleozu a zapomněla jsem mu to říct že mi krev odebírat nesmí jestli to není tím že vyšla krev negativně protože mám moc bílích krvinek a těhotenský testy mi vychazejí taky negativně.Ale přitom mam příznaky na těhotenství bolí mě prsa.podbřišku.mam bílí výtoky který jsem nikdy neměla,mám nevolnosti,jsem takova roztržita a unavená…Už nevím co mám dělat v té nejsitotě a miminko bychom si moc přali no uvídí se ješte 7.5 jdu na vyšetření jinýmu gynekologovi snad už to výjde a potěší mě dobrou správou.A ještě bych se chtěla zeptat kdy jde vidět na utrazvuk srdícko mimískav kolikatém týdnu?zatím děkuji předem za odpovědi papa
[barva=green][/barva]
Teď už by určitě na ultrazvuku miminko mělo být vidět. Já jsem teda čekala dvojčata a byla vidět už ve 3. týdnu. a srdíčko bylo vidět tuším v 5. týdnu. nejsem si teď jistá.
Tak si kup těhotenský test a víš to hned!Jsou spolehlivé a můžeš si ho udělat kdykoliv během dne!Držím ti palce!Renata ![]()
Ahoj,
srdíčko bývá vidět mezi 6.-8.tt …tak vyckej do toho 7.5. a nezapomen dr říct o té nemoci ![]()