Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jooo ty bozi mlyny… ![]()
Opet se potvrzuje, ze charaktery se jako zazrakem nemeni a poletuch poletuchem zustava.
Tak to vypadá, že se nedokáže odstěhovat ani od jedné, nechává si zadní vrátka a asi se bude chtít stěhovat, jak mu to bude vyhovovat - vždycky bude někde nějaká „záloha“. Něco podobného jsem zažila, když jsem pochopila, že pán jaksi nechce vztah ani ukončit, ani v něm pořádně pokračovat, sbalila jsem mu věci sama, předala mu je a zakázala mu mě kontaktovat. Trvalo ještě pomalu rok, než to pochopil, ale striktně jsem mu pokládala telefon a neotvírala dveře.
U mě to ale bylo naopak - neodcházel ke mně odjinud, ale asi ode mě jinam - což nepřiznal, ale pro všechny případy si mě chtěl nějak udržovat v záloze.
Příspěvek upraven 12.12.15 v 14:20
Já bych si s ním spicha nedala, ani bych ho nezvala domů…zkrátka bych mu řekla, že ať si uvědomí, jak a s kým chce žít a podle toho se zařídil.. nečekala bych na takovýho chlapa, kterej vlastně není vůbec rozhodnutej..
To chápu, jak to myslíte, ale jak to mám udělat se zbytkem těch věcí, co tu má?
Znuděnej fotr
já bych chtěla bejt nějaký čas chlapem, fakt. Jedna se mi postará o syna, já budu píchat druhou, když na to první přijde, druhá mě všema deseti vezme a ubytuje, strava a sex zaručen, první mi ještě pěkně popřeje k narozkám a když mi dojde, že jsem dement a mám syna a bejvalku rád, vezmou mě zas zpátky a pořád je naděje, že se se mnou ta druhá semtam vychrupne. Boží!
@Agnesita píše:
Znuděnej fotrjá bych chtěla bejt nějaký čas chlapem, fakt. Jedna se mi postará o syna, já budu píchat druhou, když na to první přijde, druhá mě všema deseti vezme a ubytuje, strava a sex zaručen, první mi ještě pěkně popřeje k narozkám a když mi dojde, že jsem dement a mám syna a bejvalku rád, vezmou mě zas zpátky a pořád je naděje, že se se mnou ta druhá semtam vychrupne. Boží!
@Anonymní píše:
Odnést k ex?
@Anonymní píše:
Sbalit a odnést mu to domů nebo do práce.
@Anonymní píše:
To je to poslední - zabalit do jednoho uzlíku a až přijde, dát mu je mezi dveřma, pozdravit a zavřít ![]()
Jestli jsem to pochopila správně, kromě těchto pár věcí nemáte společného nic, tak to nebude těžké. On nevypadá jako kluk pro život, když neví, kam se vrtnout ![]()
No tak ja jsem mozna resila neco na podobny zpusob toho trojuhelniku, ale skoncilo to vse driv nez to zacalo, ani sme spolu nebydleli. On uz byl v rozvodovem rizeni, jeho tehdy jeste manzelka o nej stala, takze ho neuveritelne stihala, nejak v te dobe, jsem se s nim parkrat vidala ja (bylo to tak mesic a pul) a pak on dosel ze ta jeho je ve 3tim. Nechala jsem ho jit, ono celkove jak byl nerozhodny, nic se mu nechtelo resit nebylo nic pro me. Ja bych to v tvem pripade brala stejne. On mel s tebou ulet, i kdyz delsi a zili jste spolu. Ocividne s byvalou tolik netrpel, kdyz se k ni vraci a silne pochybuji, ze to je jen kvuli diteti. Nech ho jit, on sam nema vyreseny veci, a takhle by si se zbytecne trapila. Najde se lepsi
@Agnesita píše:
Znuděnej fotrjá bych chtěla bejt nějaký čas chlapem, fakt. Jedna se mi postará o syna, já budu píchat druhou, když na to první přijde, druhá mě všema deseti vezme a ubytuje, strava a sex zaručen, první mi ještě pěkně popřeje k narozkám a když mi dojde, že jsem dement a mám syna a bejvalku rád, vezmou mě zas zpátky a pořád je naděje, že se se mnou ta druhá semtam vychrupne. Boží!
Přesně tak! A holky si nechají dál dělat na hlavu…
@Anonymní píše:
Zabalit do pytle, dat termin, kdy ma dojit s upozornenim, ze po terminu bude k vyzvednuti pred kontejnerem u domu. Nazdar bazar.
Chlapu je..prece se nebudete pretahovat o jednoho, ktery ani poradne nevi, co chce.
No asi jsem potřebovala nějakej takovej názor tvrdý reality! já si hlavně jako vůbec nedovedu představit, co se mnou chce pořád rozebírat.. jakože jak udělal dobře, že se vrátil, že se na to za něj nemám zlobit nebo co? ![]()
Sbal mu veci a odvez mu je do prace nebo pred dvere domu. Jinak neverim, ze tehdy odesel sam, ona ho zrejme vykopla prave ptoto, aby mu doslo, oc prisel.
A priste si zacinej jen se single muzi, oni vsichni zadani tvrfi, ze jim zena netozumi, ze uz je jejich vztah jen formalita, ti zenati dokonce tvrdi, ze se rozvadeji. A realita je trochu jinde.
Ahoj
mám problém. před půl roku jsem se dala dohromady s někým, kdo odcházel ze 13ti letého vztahu a mají spolu 11ti letého kluka. myslím si, že určitě neodešel jen kvůli mě. co já vím, tak i předtím než jsme se začali předtím jen potají scházet, tak stejně už skoro vůbec nebýval doma, byl různě pořád někde okolo, šel radši jezdit na kole, šel radši ke kámošovi, byl docela často na pivu atp. pak jsme se spolu teda poznali, já to předtím brala celkem nezávazně, věděla jsem, že má doma rodinu, bylo to nejprve víceméně o tom sexu, ale pak jsme se do sebe asi začali zamilovávat, proklábosili jsme hodiny u mě doma. přišlo mi, že hodina je jak pět minut a jemu taky. byl u mě prakticky každý den nebo min. obden, zkrátka jsem se vídali hrozně často. jeho přítelkyně mu to pomalu pak i přišla a on pak prostě řekl, že odejde a že jestli chci, tak se může ke mě nastěhovat, ale že na to určitě netlačí, že má nabídku jít do garsonky, že je to jen na mě. já teda chtěla, aby šel ke mě. stejně jsme byli spolu každý den už i tak, byli jsme fakt zamilovaný a teda i finanční důvody mě k tomu vedly. tak se teda nastěhoval v rozmezí cca 3 měsíců, všechno skvěle klapalo, já ho ve všem podporovala, s jeho bejvalkou bylo docela peklo, dělala nám všemožný naschvály. ale já ho prostě milovala, tak jsem mu pomáhala a tak nějak to s ním celý trpěla. on si ale během toho nějak pořád neodnesl od ní všechny věci, pořád říkal, že když už k ní přijde, že tam chce být, co nejméně času a tak a byla to fakt pravda, já na něj třeba vždycky někde čekala a opravdu tam byl třeba jen čtvrt hodiny. no a jednoho krásnýho dne mi řekl, že jde na pivo, v ten den měl narozeniny, ona mu už v ten den narozenin psala v půl 4 ráno, že mu přeje všechno nejlepší, zkrátka ho uháněla, jak mohla. já s ním v ten den na to pivo jít nemohla, protože jsem měla chřipku a druhý den jsem se měla jít uschopnit. přesně si pamatuju, že odešel v 6 hodin, já čekala do 12 hodin a pak mu psala sms, jestli mám ještě čekat a nebo se ještě zdrží - bez odpovědi, zkoušela jsem mu pak psát, volat a prostě nic.. celou noc jsem skoro nespala, tohle mi nikdy neudělal, max. si dal někde dvě, tři, piva a to mi i hlásil, že přijde třeba o hoďku déle domů, já prostě umírala strachy. pak se ve čtvrt na 8 ráno otevřely dveře, já seděla v kuchyni u stolu a on mi řekl, že ten náš vztah ukončí a že si po práci přijde pro věci, což se teda taky stalo. řekl mi, že je to hlavně kvůli dítěti, že tomu chce dát poslední šanci. bohužel v tom fofru si nestihl odnést všechny věci. minule jsme se náhodou potkali, bydlíme kousek od sebe a řekl mi, že se mnou chce všechno probrat ještě. já mu na to řekla, že si snad už svoje všechno řekl. pak mi druhej den přišla od něj sms, že ho to moc mrzí, že si chce o všem ještě promluvit, že mu na mě záleží a tak. tak jsem se s ním domluvila na zítřek kvůli těm věcem a nevímm, jestli s ním mám o tom ještě mluvit? já nevím, co se mnou chce ještě rozebírat… vždyť už je to přeci jasně daný. bojím se, aby jsme se spolu třeba nevyspali, ještě pořád ho mám moc ráda a bojím se, že by se to mohlo vymknout celý nějak kontrole.. a to přesně nechci. řešily jste to někdy? co byste dělaly vy? já se ho i ptala, jestli byl nějakej problém mezi námi dvouma a řekl mi, že ne, že byl se vším naprosto spokojený. já to pořád nechápu
díky, kdo jste to přelouskaly až sem