Mám se bát CAR?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.8.23 21:03
@Caridina píše:
Kazdopadne ja to taky „odkladala“. Furt jsem si rikala, ze az po lete, pak teda jeste posledni 3 mesice, pak teda ale uz po Vanocich, ono to urcite vyjde… dala bych si facku, ze jsem to nezacala resit hned po roce neuspechu a mensich problemech s cyklem. Ted si kvuli tomu nemuzu najit praci, protoze ve zkusebce na me nikdo nebude zvedavej, ze litam po doktorech. A zkusebku se mi cekat s CARem uz nechce. To jsou dalsi 3 mesice… hrozne ten cas leti :roll:

Naprosto ti rozumim, jenze clovek nikdy nema vesteckou kouli. To se da rict u vseho: “co by kdyby…”. Ja sem taky strasne dlouho jedla antikoncepci, dokonce kus po svatbe jeste… protoze vetsina mych kamaradek do toho vlitla hned, byly po antikoncepci jak pohnojeny, a my jeste chteli stihnout dovolenou v Thajsku, a udelat si hezky leto na zahrade s virivkou a dalsich milion veci… no kdybych vedela ze to bude trvat rok a pul, vysadila bych uz davno pred svatbou :,(

• Citovat
  • Upravit
1046
24.8.23 08:29
@Anonymní píše:
Naprosto ti rozumim, jenze clovek nikdy nema vesteckou kouli. To se da rict u vseho: “co by kdyby…”. Ja sem taky strasne dlouho jedla antikoncepci, dokonce kus po svatbe jeste… protoze vetsina mych kamaradek do toho vlitla hned, byly po antikoncepci jak pohnojeny, a my jeste chteli stihnout dovolenou v Thajsku, a udelat si hezky leto na zahrade s virivkou a dalsich milion veci… no kdybych vedela ze to bude trvat rok a pul, vysadila bych uz davno pred svatbou :,(

Ja s prvnim prckem vysadila antikoncepci po 11 letech. Rok jsme se ale o mimco nesnazili. Cyklus neuveritelne rozhazenej, ale ovulovala jsem. Pak jsme si 25.den cyklu rekli, ze uz by jsme do toho mimca mohli jit… ovulace byla 27.den cyklu. No a za 2 tydny pozitivni test. Az jsme z toho byli v soku prvni 2 tydny. Jeeee, jak ja byla naivni, ze s druhym to pujde zrovna tak. Nicmene ja se z toho nehroutim. Jednoho prcka mame… mne je vzdycky strasne lito kazdy, ktery nejde to prvni. My mame fakt kliku, ze mame alespon to jedno.
Jo a jeste jedna vec mi vadi na mym CARu… musela jsem vybirat samozrejme podle dalky dojizdeni, ale i muj gynekolog mi rekl, ze jsem vybrala dobre. Vadi mi, ze me pokazde objednavaji k jine doktorce. Kazda ma totiz trochu jinej nazor a clovek je pak hrozne zblblej. Takze kdyz to jde, uz pri objednavani hlasim, ze chci konkretne k ty a k ty. Ale nekdy to proste nejde, protoze zalezi casto na konkretnim dni cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí