Mam strach o dceru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.8.19 11:46

Mam strach o dceru

Ahoj, omlouvám se za anonym, ale jsem prostě blázen. I manzel uz mi riká, ať vyhledám psychologa.
Mám šílený strach o dceru. Jsou jí 4. Celý dny i noci premyslím jen o tom, aby se jí něco nestalo. Mám hruzu když jedeme autem, když je v blízkosti bazén s vodou, ale už i třeba na hristi. Parkrat se mi stalo, že blbě spadla a já už ji nechci pouštět na ty vysoký klouzačky a atrakce a když tam vleze jsem úplně vystresovaná a bojím se, že spadne na hlavu nebo si zlomi vaz. Kolikrát jdeme z hřiště a já se celá klepu a jsem ráda, že už jdeme pryč.
Mám hrůzu když jí hlídá manžel a vezme jí nekam ven. Mám strach, aby jí treba nejací chlapi neosahavali nebo aby si jí nevytipoval nejaký ožrala třeba. Když jí hlída babička jsem taky vystresovaná, mají všude po zahradě nebezpecné předmety, sekery v kůlne atd.
Bojím se, že se mi někde utopí…Je toho mraky a mraky a denně mě napadne neco novýho.
Já už nevím co s tím.
Prosím, poraďte mi někdo neco.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PHV
1319
31.8.19 11:49

Psycholog :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
31.8.19 11:51

Najit si psychiatra, a to co nejdrive - svym chovanim muzes dceri velice uskodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
31.8.19 11:54

Urcite psycholog. Ja jsem zase prehnane uzkostna ze syna, kdyz venku vsechno strka do pusy, pomaha mi se sverit priteli, ktery me vrati nohama na zem 😁 rekne ze je to normalni, ze si musi vybudovat imunitu apod a tim me uklidni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
31.8.19 11:58

Myslím, že trpíš úzkostí, ale v tomto případě Tě již zcela opanovala a je potřeba to řešit s odborníkem.
je normální, že se maminky bojí o své děti, taky nejsem zrovna flegmoš, ale i přirozený strach musí mít své hranice!!
Vyhledej opravdu odborníka-psychologa..nečekej..
P. S: Pak je také otázka, kdy tato úzkost vznikla, jestli je to odjakživa, nebo spuštěný následek něčeho…v tomto právě poradí odborník. prosím vyhledej ho, jinak tím zničíš sebe, dítě i své partnerství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.8.19 12:45

Vyhledej odbornika. Zvladnes to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Au_Lait
31.8.19 14:11

Je dobře, že jste si uvědomila, že něco není v pořádku. Držte se :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.19 22:39

Já si to ale nejak neumím představit, když se objednám k psycholožce, tak co jí řeknu? Že jsem cvok a bojím se o dítě?

• Citovat
  • Upravit
12651
31.8.19 23:40
@Anonymní píše:
Já si to ale nejak neumím představit, když se objednám k psycholožce, tak co jí řeknu? Že jsem cvok a bojím se o dítě?

Jo, přesně to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
1.9.19 08:29
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale jsem prostě blázen. I manzel uz mi riká, ať vyhledám psychologa.
Mám šílený strach o dceru. Jsou jí 4. Celý dny i noci premyslím jen o tom, aby se jí něco nestalo. Mám hruzu když jedeme autem, když je v blízkosti bazén s vodou, ale už i třeba na hristi. Parkrat se mi stalo, že blbě spadla a já už ji nechci pouštět na ty vysoký klouzačky a atrakce a když tam vleze jsem úplně vystresovaná a bojím se, že spadne na hlavu nebo si zlomi vaz. Kolikrát jdeme z hřiště a já se celá klepu a jsem ráda, že už jdeme pryč.
Mám hrůzu když jí hlídá manžel a vezme jí nekam ven. Mám strach, aby jí treba nejací chlapi neosahavali nebo aby si jí nevytipoval nejaký ožrala třeba. Když jí hlída babička jsem taky vystresovaná, mají všude po zahradě nebezpecné předmety, sekery v kůlne atd.
Bojím se, že se mi někde utopí…Je toho mraky a mraky a denně mě napadne neco novýho.
Já už nevím co s tím.
Prosím, poraďte mi někdo neco.

Doporučuji psychologa nebo z dítěte uděláš vystrašený uzlíček nervů jako jsi ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí