Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj dopoledne se mi udělalo špatné bolest na hrudi zrychlený tep brnění levé ruky a slušnost tlak jsem si měřila byl v celku normální jen mě trápí pořád ta tíha na prsou kardiologii mi dělaly v červnu roku 2023 je možné že jsem mam infarkt? Nebo úzkost mam s tím problémy a ale i se zády tak nevim
Heduš? co ten psychiatr? nebylo by nejjednodušší začít u něj? ![]()
Myslím, že infarkt jsi neměla. Ale s hlavou bych si někam zašla.
@Anonymní píše:
Umíš taky něco jiného?
a ty? zkus tentokrát nevolat RZS, ať nechybí tam, kde je opravdu potřeba…nebyla to rakovina, ani leukémie a ani to nebyl infarkt loni a není to ani letos. A to jsi se na Vánoce bála, že umíráš, a vidíš…
A mohl to být? Šlo mi to až do krku ta bolest… jako příznaky ma internetu… taky jsem.mela i extrasytoly… bylo mi opravdu špatné to brnění levé ruky l tomu a hrozná tíha na prsou lardiologii jsem mela v pořádku echo, ekg, a holter ale to bylo v létě před dvěma roky
@Tichošlápek píše:
Uz zase? Co ten psychiatr?
furt nic…asi nemá ráda snadný a jednoduchý řešení ![]()
@Anonymní píše:
@Keyllah jsi už směšná s to rzs
ne, směšná jsi ty
@Anonymní píše:
@Keyllah jsi už směšná s to rzs
já? já si ji nevolám pro nic zanic…proč jsi si ji volala tehdy ty? kvůli ovulaci?
tak zkus ty chudáky fakt zbytečně nezatěžovat, a nech je, ať se věnují těm, co opravdu nemocní jsou a ne s hlavou, jako ty ![]()
Heduš, znam vic lidi, kteri meli problemy s uzkostmi a vsichni se nakonec zacali lecit a problem vyresili.
Tvoje absolutni rezistence k moznosti lecby je fascinujici. Co se musi stat, abys s tim zacala skutecne neco delat?
Nic mela jsem hrozně dlouho klid proto nevěřím tomu že tohle udělala psychika
Ahoj dopoledne se mi udělalo špatné bolest na hrudi zrychlený tep brnění levé ruky a slušnost tlak jsem si měřila byl v celku normální jen mě trápí pořád ta tíha na prsou kardiologii mi dělaly v červnu roku 2023 je možné že jsem mam infarkt? Nebo úzkost mam s tím problémy a ale i se zády tak nevim