Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Úplně normální. Já byla první pár měsíců živá na jogurtu, rohlíku a ledový vodě s citronem. Do auta jsem musela mít zázvorový lízátka, jinak bych nedala cestu zpátky
pomohlo mi jíst to na co jsem měla chuť. Sice to bylo třeba na 4× ale mnohem klidnější žaludek
@Anonymní píše: Více
Je to v pořádku, na začátku těhotenství jsou i takové stavy že nemůžeš nic sníst. Ranni nevolnost je v pořádku a to že ti je celý den zlé je to normální. Ja to řešila tak že jsem zkoušela co mi sedí a zceho mi není zlé. Napriklad mi pomohlo aby mi nebylo zlé nanuk.Pak pomalý nějaké to jídlo. Co se týče zázvorových lizatek a další věci s lékárny mi nic nepomáhalo.
Příspěvek upraven 22.04.24 v 17:43
Je to normalni… naopak jsem neslysela od nikoho, ze ma hned ze zacatku potrebu jist vic.
Tak to si slyšela špatně. Většina žen na začátku těhotenství má žaludek na vodě a moc toho nesní.
@Dendiss píše: Více
Uprimne mne nebylo vubec nic. Mohla jsem jist vsechno. Zadna nevolnost.. ![]()
Já jsme na začátku i zhubla. Nezvracela jsem, ale bylo mi trochu blbě a neměla jsem skoro na nic chuť.
V prvním trhu jsem zhubla 7kg a 9kg nabrala, takže, po porodu jsem furt byla v mínusu…u druhé dcery jsem byla po porodu minus 10kg…v obou těhotenstvích jsem měla nechutenství…
U prvního jsem měla problém si i ráno vyčistit zuby, jídlo jsem už neřešila…
Druhý trimestr to bylo o moc lepší, vše jsem dohnala ![]()
@Anonymní píše: Více
Problém by to byl, pokud vážíš 40 kg. Nebo kdybys omdlévala a tak, tam je pak třeba pohlídat cukr v krvi… Jinak to je normál, že jde váha nejdřív dolů a až pak nahoru (pokud člověk není tlustý, tam to jde při zdravém životním stylu jen dolů, taky znám holky, co si během těhotenství zlepšili váhu, protože měly z čeho brát). ![]()
Ahoj, jsem 6tt a mám takový problém, a úplně nevím jestli je Ok. Co jsem slyšela Tak většina žen v těhotenství hodně jedí, jenomže, do mě nejde absolutně žádný jidlo, já mám opravdu velký hlad, ale nemohu do sebe strčit nic, max tak susenku.
Mám jen ranní nevolnosti a to se vyzvracim jen jednou, pak mi je jen cely den zle… je to normální nebo bych to měla řešit? Jsem poprvé těhotná tak nevím…