Mám ukončit studium?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2359
24.10.23 10:46

@secreteli možná invalidni duchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
24.10.23 14:51
@jejjej píše:
@secreteli možná invalidni duchod?

Mám známou s dospělou dcerou, která má diagnostikovanou schizofrenii, těžkou panickou ataku, úzkost, deprese a ještě asi 2 další diagnozy. Dostala jen 1. stupeň. Není přitom schopna vůbec fungovat, občas má dny, kdy se ráno probudí a není vůbec schopná vylézt z postele, protože jí sevře úzkost a panika před lidmi. Takže ji vlastně žijí matka, která sama má těžké problémy jako onemocnění srdce, poloslepotu, lupus. Mimochodem, taky dostala jen 1. stupeň, takže se střední sedí v jednom podniku v noci na vrátnici a hlídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
24.10.23 15:07
@Sunlight515 píše:
Mám známou s dospělou dcerou, která má diagnostikovanou schizofrenii, těžkou panickou ataku, úzkost, deprese a ještě asi 2 další diagnozy. Dostala jen 1. stupeň. Není přitom schopna vůbec fungovat, občas má dny, kdy se ráno probudí a není vůbec schopná vylézt z postele, protože jí sevře úzkost a panika před lidmi. Takže ji vlastně žijí matka, která sama má těžké problémy jako onemocnění srdce, poloslepotu, lupus. Mimochodem, taky dostala jen 1. stupeň, takže se střední sedí v jednom podniku v noci na vrátnici a hlídá.

Možná časem dostane druhy/třetí stupeň (dcera). Dcera je asi zatim mladá, ale pokud bude stav neměnný a pořád takto…mohla by mít časem trojku. Posudkovy lekar nejspíš čeká, jak se bude její stav vyvíjet. Casem může zkusit navýšení důchodu, když se nelepší. Nevím, jak dlouho má tu jedničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat