Mám utratit svého psa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4688
11.1.22 15:22

@Rézina7 Je mi to líto. Ale, jak se říká, je to ta největší a zároveň ta nejtěžší služba, jakou tomu milovanému tvorečku můžeš ještě prokázat. Právě proto, že ho tak moc miluješ, tak ho nenecháš zbytečně trápit v bolestech. Držte se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
11.1.22 19:40

@Rézina7 Přeji Vám hodně síly a Vaší Betince klidnou cestu za duhový most.
Buďte silní, buďte s ní až do konce. My s naší Betynkou byli s manželem v rozhodný okamžik v ordinaci oba. Já jí hladila po hlavičce a manžel na tělíčku. Ale brečela jsem hrozně.
Myslete na to, že své milované holčičce usnadníte trápení, které by zákonitě muselo přijít.
Ještě jednou, hodně síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
11.1.22 22:51
@Rézina7 píše:
Zdravím vás všechny.

Děkuji za vaše názory a příspěvky.
Bohužel, Betinka má rakovinu močového měchýře a budeme ji muset utratit, protože to je hodně špatný. Už se jen trápí :,(

Je to těžké, ale když ji vidím, tak v ní nevidím žádnou radost, jen tu, když mě vítá.

Nechci ji trápit. Kdyby neměla bolesti, kdyby to nebylo takové, tak to zvažím. Ale pokud je ta možnost pomoct od toho trápení, od té bolesti… Udělám to.

Všem, co si musí tímhle projít přeji, aby nikdy nezapomněli a pořád milovali…

Myslela jsem na vás. Je mi to moc líto. Na druhou stranu měla s vámi krásný život plný lásky, stejně jako vy s ní. Doprovoďte ji na konečné cestě. Přeji vám mnoho sil v tento nelehký čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
10.2.22 23:48

V neděli 13.01. to bude měsíc, co jsem ji musela nechat utratit. Byla jsem s ní od začátku až do konce. Chtěla jsem být u všeho, slíbila jsem jí to a také to bylo to poslední, co jsem mohla pro ni udělat. Bylo to tak rychlé…
Ale nejhorší bylo to, že já věděla, kdy ten čas přijde… Ale ona to nevěděla chudinka, nevěděla co se bude dít, co přijde…
Je to pořád těžké. Prijde mi to, jak kdyby byla u dědy ve školce (k němu chodila, když jsem jí nemohla mit doma) a měla se každou chvilku vrátit.
Je smutné, když vařím a u linky stojí jen jeden psík a ne dva. Když z ložnice přiběhne jen jeden chlupáč…
Bude to měsíc a mě přijde, jak kdyby to bylo včera…
Moc vám všem děkuji za projeveni vaší lítosti a rad :srdce:
Pokud si tím někdo prošel, nebo musí projít, tak přeji mnoho sil :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77911
10.2.22 23:57
@Rézina7 píše:
V neděli 13.01. to bude měsíc, co jsem ji musela nechat utratit. Byla jsem s ní od začátku až do konce. Chtěla jsem být u všeho, slíbila jsem jí to a také to bylo to poslední, co jsem mohla pro ni udělat. Bylo to tak rychlé…
Ale nejhorší bylo to, že já věděla, kdy ten čas přijde… Ale ona to nevěděla chudinka, nevěděla co se bude dít, co přijde…
Je to pořád těžké. Prijde mi to, jak kdyby byla u dědy ve školce (k němu chodila, když jsem jí nemohla mit doma) a měla se každou chvilku vrátit.
Je smutné, když vařím a u linky stojí jen jeden psík a ne dva. Když z ložnice přiběhne jen jeden chlupáč…
Pokud si tím někdo prošel, nebo musí projít, tak přeji mnoho sil :hug: :andel:

Ach jo… :hug: :hug:
Dalšího pejska, honem. Jeden pes je málo psů - a Betinka by byla za štěndo ráda. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.22 00:43
@Rézina7 píše:
Pokud si tím někdo prošel, nebo musí projít, tak přeji mnoho sil :hug: :andel:

Byla moc krásná :srdce: :,(

• Citovat
  • Upravit
43536
11.2.22 07:08
@sirikit píše:
Ach jo… :hug: :hug:
Dalšího pejska, honem. Jeden pes je málo psů - a Betinka by byla za štěndo ráda. :andel:

Souhlasím, byla jsem po smrti mé fenky úplně zlomená, srdce mi vyléčila další chlupajda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25538
11.2.22 07:22

Holky to je smutné téma :hug:
nechala jsem na webovkách poslednipac.cz udělat tohle… tak třeba pro inspiraci.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
11.2.22 12:39

Hnedka bych si pořídila s manželem dalšího psíka, to bez pochyb :roll:. Ale momentálně máme ročního belgického ovčáka, kterého cvičíme a učíme. To by nebyl problém, ale též každým dnem čekáme miminko. Tak budeme muset trochu počkat, jen přece štěňátko vyžaduje stejnou péči jako mimi.
A pořídit ještě k belgickýmu štěňátko, tak nevíme, jak by to vzal, hnedka dva přírůstky.
Baráček a zahradu máme, tak to není problém, ale přece jen to jsou naše děti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
11.2.22 20:31

@Rézina7 Prožili jsme si úplně to stejné. Také jsme museli nechat uspat naši Betynku (i shoda jmen) - hladkosrstou jezevčici. :andel: Zůstal nám druhý pejsek - také stejný jezevčíček. Je to už přes let a pořád to bolí. :( Dalšího pejska jsme tedy zatím nepořídili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
11.2.22 21:09

Holky, já musela uspat pejska včera. 13,5 let. Ke konci ledna diagnostikovali útvary na slezine a játrech, nejspíše nádory. V úterý jsme s nim byli na kontrole a voda, kterou měl v bříšku po steroidech zmizela. Takže jsem to takhle rychle nečekala, i když mu nebylo dobře. Přišli jsme se synem včera domu a všude sliny,, bobky a moč. Zvedl se, přišel za námi, lehl si a uz se nezvedl. Dělal zvuk jako vrceni. Manzel doma nebyl, volala jsem na veterinu, říkali, že ten zvuk je z bolesti. V baráku jsem naštěstí našla někoho, kdo mi pomohl dát draka na deku, to se ještě u toho pozvracel a na dece jsme ho odnesli do auta. Tam už jsem jen otevřela kufr, počkala než přijede manzel a dali mu uspavaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
11.2.22 21:14

Byl krásný a úžasný. Náš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
11.2.22 21:17

@sloninka Je to velký zásah do našich :srdce:, jen přece jsme s nimi byli pár let. Byla to naše část rodiny a ta navždy zůstane v naší paměti. A ten, kdo to zná a miloval je, tak ví, jaký ten odchod je a že to je stejně, jako když odejde člověk. Musíme si připomínat ty hezké vzpomínky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
11.2.22 21:20

@z1908 To je mi velice líto :,( Držte se :hug: Byl opravdu krásný. Ať vás vaše vzpomínky s ním hrejou na srdci a bolest je co nejmenší. Měl krásný věk. Teď už mu je jenom dobře a běhá si za duhovým mostem :andel:.
Přeji spoustu sil. Hlavně vypusťte emoce, nezadrzujte to. Já je vypouštím postupně a je to úleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
11.2.22 22:50

@Rézina7 moc děkuji. Bolest je to hrozná. Vůbec na to nemohu myslet, pořád bych jen brečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný