Máma bez práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.8.14 10:36

Máma bez práce

Krásný den všem, už si nevím rady, sháním jakoukoliv práci, abych mohla zabezpečit svého skoro 5letého syna.Za jakoukoliv pomoc ohledně práce budu vděčná, jsem pracovitá, spolehlivá, pečlivá, nemám problém se naučit novým věcem, jsem nekuřačka, abstinentka.
Kdybyste prosím o něčem z MS kraje věděly, budu opravdu moc ráda
Děkuji a omlouvám se za " spam ", ale je tady celkem rušno, a zkusit se má všechno.
Studovala jsem sociální činnost, ale maturitu dodělávám až v květnu 2015, kdy jdu na dálkové studium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Meha
12.8.14 11:13

@MaminkaBaculka Bohužel Ti nepomohu, ale držím palce, ať něco brzy najdeš!

• Citovat
  • Upravit
1013
5.1.15 16:55

@MaminkaBaculka
A jakou máš představu o tom, co by si chtěla dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.1.15 17:12

Zakladatelko, nevím, zda s nickem, pod kterým zde vystupuješ, najdeš armádu dohazovačů práce. Vím, je to „jen“ nick, ale tvoří první dojem o člověku. Snaž se působit neinfantilně a dospěle i v maličkostech, dělají hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
6.1.15 08:20

Mi spíš přijde „hledám cokoliv“ jako úplná zoufalost, že tě nikde nechtěj :nevim: což taky něco vypovídá.
A pokud máš jediné omezení MSK, tak tam NĚCO určitě najdeš, ale nemáš „kulervoucí“ kvalifikaci, takže takhle to nepůjde. Nemáš co nabídnout (minimálně takto po netu nikoho neokouzlíš, osobně - kdo ví), takže musíš reagovat na poptávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat