Máma krmila prcka špinavou lžičkou

Anonymní
16.10.11 23:56

máma krmila prcka špinavou lžičkou

Dobrý večer,

nedá mi to a musím napsat, protože jsem z toho hotová. Dnes hlídala prcka moje máma, museli jsme jet zařizovat věci ohledně bytu a ve třech by to bylo o dost náročnější. Až doma jsem zjistila, že dnes krmila prcka lžičkou, kterou jsem zapomněla v tašce na jídlo asi před měsícem, dala jsem ji stranou ven, že ji vyhodím a mámu nenapadlo, než se místo po lžičkách v příborníku vrhnout po této. Jedla se z ní masozelenina, byla jen opláchnutá, ani nevím jestli pořádně nebo na ni zůstaly zbytky, nicméně na vyhození. Teď netuším, jestli se z toho prckovi nemůže něco stát. Nejradši bych si nafackovala, že jsem to ráno nevyhodila.Tak to dopadá, když na výletě zapadne lžička pod výstelku a já hloupá si ve spěchu při odjezdu řeknu, že nalezený „poklad“ vyhodím večer :-( MOc všem děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
17.10.11 00:08

Tak to moc nechápu, co máš za problém. Máma tu lžičku opláchla, co víc bys s ní chtěla dělat? 8-o Snad není úplně slepá a nenechala by na té lžičce nějaké zaschlé zbytky.
Já teda běžně v kočárkové tašce plastovou lžičku nosím, když se nečekaně zdržím ve městě, tak stačí koupit příkrm, zalézt do restošky, lžičku opláchnout, jídlo nechat ohřát a nakrmit a věz, že moje děti žijí a jsou zdravé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
17.10.11 00:10
Gina108 píše:
Tak to moc nechápu, co máš za problém. Máma tu lžičku opláchla, co víc bys s ní chtěla dělat? 8-o Snad není úplně slepá a nenechala by na té lžičce nějaké zaschlé zbytky.
Já teda běžně v kočárkové tašce plastovou lžičku nosím, když se nečekaně zdržím ve městě, tak stačí koupit příkrm, zalézt do restošky, lžičku opláchnout, jídlo nechat ohřát a nakrmit a věz, že moje děti žijí a jsou zdravé :mrgreen:

souhlas myslím že máma není blbá a že by prckovi nedala do pusiny nic špinavého!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
17.10.11 00:13

Přiznám se, že nechápu, co řešíš, já jídelní lžičku pouze oplachuju stále. Mám 2 a taky krmím zrovna tou, kterou najdu jako první, malý si s nima rád hraje, takže ji furt lovím někde po zemi a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
17.10.11 00:15

děláš si starosti kvůli blbosti věř mi že až ti prcek začne strkat do pusinky cokoliv co mu přijde pod ruku to teprve přemýšlej co dělat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
17.10.11 00:20
ivaska píše:
děláš si starosti kvůli blbosti věř mi že až ti prcek začne strkat do pusinky cokoliv co mu přijde pod ruku to teprve přemýšlej co dělat!
:mrgreen: tak, tak… já tedy už řeším pouze to, aby nespoklnul něco nebezpečného nebo aby se tím nezačal dusit… to že chodí psovi na granule a ven na mulčovací kůru už mě nechává celkem klidnou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.11 00:24

Máma jí neopláchla, lžička byla měsíc v jídelní tašce zapadlá pod výstelkou, já jí ráno našla, nechala na kredenci a jela pryč a máma ji neopláchla a použila. O to mi jde, že byla možná i špinavá, přeci jen opláchnutá honem honem na výletě vodou z petky, nic víc, měsíc založená. Máma věci neprohlíží, bere je a použije, razí heslo, že každý ví prd po čem ztloustne.

• Citovat
  • Upravit
3620
17.10.11 00:26

no tak se hoď prosímtě do klidu protože pro jednou se opravdu noc nestane pokud nejsi nějaká špindíra co nemeje nádobí a kočárek máš špinavý jak čuně tak to mrňous zmákne a nestresuj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.10.11 00:27

I tak to neřeš, jak tu holky psaly, tak ti prcek potom strčí do pusy kdeco, tak co se stresovat jednou neumytou lžičkou. No stejně s tím teď nic neuděláš, přece nepoletíš na pohotovost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
17.10.11 00:41

Tvoje starosti na mou hlavu… :zed: :zed: :zed:

Až Ti za pár měsíců někde na procházce začne ochutnávat vajgly a další, mnohem horší věci, tak si s tímto přístupem rovnou rezervuj místo v nervovém sanatoriu. Lžička byla kdysi opláchnutá vodou, tak co řešíš? 8-o 8-o 8-o A i kdyby nebyla, nezabije ho to. Potká se s mnohem horšími věcmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
17.10.11 01:12

Ja bych to neresila. Aspon si ziska nejakou tu imunitu. Kluk mi doma chodi na granule,hlinu od kytek a jine dalsi expertni veci. Venku zase prozmenu ochutnava klaciky, pisek a obcas i nejakou tu travu. A ja jsem pry zrala omytku :mrgreen: :mrgreen: . Pockej az ti bude jist sam a co mu spadne na zem tak to zbasti. Kluk mi to obcas dela. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
17.10.11 01:18

Zadny stres :-) nedavno jsem videla eok a pul starou holcicku, jak na hristi basti pisek jedna basen :mrgreen: . Dobre to neni, ale nekdy tomu hold nezabranis. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
17.10.11 06:29

Přeháníš 8-o Čistota půl zdraví, špína celé..
Dezinfikované děti s předezinfikovaných domácností jsou na tom daleko hůř co se týče imunity, než Ty, kterým je umožněno ochutnat i nějakou tu „špínu“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
17.10.11 06:38

Anonymní a to takhle vyvádíš kvůli všemu, co se dítěte týká, nebo jsi jen postižená fobií ze špíny/bakterií/nemocí? Že se dítěti nic nestalo, už ti napsaly holky přede mnou, ale možná ještě stojí za zmínku, že by nebylo od věci se trochu podívat na své prožívání světa - abys jednou neskončila na psychiatrii. A nemyslím to vůbec ve zlém (na tvém příběhu mi totiž přijde problematická právě tvá až hysterická reakce na naprosto banální, ničím nezajímavou historku z každodenního života, ne její samotný obsah - takových máme asi všechny spoustu a jen málokdo by se nad něčím takovým ve strachu a s „nervama v kýbli“ pozastavil.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.10.11 07:10

Já si myslim, že se nic nestalo. Mamce bych jen řekla, že příště ať veme lžičku z příborníku,ale určitě bych jí nenadávala. Buď ráda, že ti prcka pohlídala a špinavou lžičku vem čert. Počkej až ti pak dítko venku sní třeba písek nebo hovínko :mrgreen: . Některé děti si takhle rádi pošmáknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí