Mamatest 10 X dr. Max 10

Anonymní
31.10.20 11:24

Mamatest 10 X dr. Max 10

Ahoj holky, prosím o radu… Jsem po Ivf. V úterý to bude 14 dní… No samozřejmě už teď testuju jako blázen :mrgreen: a teď otázka stalo se vám někdy tohle…? Modré jsou dr max, fialové mamatesty… Jsem z toho dneska fakt vykolejena… Na plastových mám krásne čárky na papírových to vypadá takhle… 8o
2.fotka jsou plastové testy…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37141
31.10.20 11:37

Testuj jen jednou značkou, různé testy= různé množství barviva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37141
31.10.20 11:38

A jinak nevim co vic tam chceš vykoukat? Jsou pozitivní, vic ti nerekne ani tisic testu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5735
31.10.20 11:48

Asi nechápu, na co se ptáš a co jestli se nám stalo? Jestli jsme měli někdy pozitivní těhotenský test? :roll: Z čeho jsi vykolejená? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
31.10.20 11:49

Jestli nevis co s penězi tak ti pošlu číslo účtu… Není důvod si dělat 50 testu.. Jsou pozitivní, tečka.

• Citovat
  • Upravit
1139
31.10.20 12:22

Tvl že jsem se na něco ptala :zed: :lol: ptala jsemse na jeden test jasně pozitivní (vidím to i já nejsem…) a druhy řekla bych s duchem… Barvivo je jedna věc, množství hcg v moči na 10 testu druhá…
Nicméně děvčata děkuji vám za empaticke a vyčerpávající odpovědi. Přispívá do diskuzí málo a už vím proč… :roll: :roll:
Mějte krásný den… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
31.10.20 12:26

Podle mě už vůbec nemá smysl testovat. Test je pozitivní. Pokud to chceš víc sledovat, tak je daleko lepší chodit ob den na krev. To je alespoň opravdu vypovídající hodnota.
Jinak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.20 12:36

Nejde mě otěhotnět

Ahoj já a přítel se snažíme o miminko, pohlavní styk jsme dělali 7 krát za měsíc a taky 7 krát se do mě udělal jenže problém toho je ze jsme udělali test a ten byl negativní, ještě trpím na cysty a dnes jsem dostala menstruaci, mužů být neplodna? :,( Moc si miminko přejeme :srdce: ****

• Citovat
  • Upravit
225
31.10.20 12:48
@Anonymní píše:
Ahoj já a přítel se snažíme o miminko, pohlavní styk jsme dělali 7 krát za měsíc a taky 7 krát se do mě udělal jenže problém toho je ze jsme udělali test a ten byl negativní, ještě trpím na cysty a dnes jsem dostala menstruaci, mužů být neplodna? :,( Moc si miminko přejeme :srdce: ****

To je trochu uspechany závěr :nevim: jak dlouho se snažíte? Každý měsíc je asi 8% šance ze otehotnis, takže do roka otěhotní většina žen, pokud jsou zdravé i jejich partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37141
31.10.20 12:55
@Anonymní píše:
Ahoj já a přítel se snažíme o miminko, pohlavní styk jsme dělali 7 krát za měsíc a taky 7 krát se do mě udělal jenže problém toho je ze jsme udělali test a ten byl negativní, ještě trpím na cysty a dnes jsem dostala menstruaci, mužů být neplodna? :,( Moc si miminko přejeme :srdce: ****

Jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
31.10.20 13:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o radu… Jsem po Ivf. V úterý to bude 14 dní… No samozřejmě už teď testuju jako blázen :mrgreen: a teď otázka stalo se vám někdy tohle…? Modré jsou dr max, fialové mamatesty… Jsem z toho dneska fakt vykolejena… Na plastových mám krásne čárky na papírových to vypadá takhle… 8o
2.fotka jsou plastové testy…

V klidu, tohle proste nepochopí ženský, co nemají za sebou několik pokusu IVF a dalších třeba x let neúspěšného snažení :roll: já mám z IVF syna a testovala jsem taky jak blázen a teď koncim z dalšího IVF 25.tt a testování probihalo od 5. dne denně :lol: chtěla jsem mít jistotu, ze to není nejdřív pozitivní z Ovitrelle a pak aby čárka nezačala slábnout - to se mi taky stalo po KET, ale to jsem se nedopracovala na silnou čárku, ale jen dobre viditelného ducha. Takže u tebe je zrejme vše úplně v pohode a testuj jednou značkou :palec: jde o množství barviva u jednotlivých výrobců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
31.10.20 13:07

@TerezaRyš

Na všech testech (vpravo i vlevo) čárka postupně sílí, což je dobrá zpráva.
Taky moc nechápu z čeho jsi vykolejená.
Chápu, že máš strach, ale je zbytečné toliko testů.
CAR si tě určitě pozve na krev a potvrdí ti těhotenství.
Ale už to nech být. Čeká tě dlouhých 9 měsíců a takhle si je uděláš ještě delší a delší…
Raduj se :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
31.10.20 13:27

Jasně pozitivní test, co víc chceš? Teď zkrátka musíš čekat, já chápu, prošla jsi IVF jsi nedočkavá a a a…je to pochopitelné, ale je potřeba si zachovat i chladnou hlavu a rozum. Test máš pozitivní, dle doporučení se objednej k dr., pokud ti neřekli kdy se máš objednat (nevím jak to u IVF chodí, zda se na kontrolu chodí dříve nebo ne), pokud ne, stačí když se objednáš v 8-9tt. To už bude vidět srdíčko. To je jedna z prvních met. Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
31.10.20 13:29
@Anonymní píše:

Tohle ti nikdo neřekne, zda si plodná nebo ne. Kdy proběhla ovulace víš? Za mě jedna s možností, jak tomu pomoct je, otestovat ovulaci. Kup si ovulační testy a jakmile začnou sílit, pak sex co nejčastěji.
Jak dlouho se snažíte? Někomu se zadaří hned, jinému ne, ale to neznamená, že se nezadaří třeba další měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.20 17:44

@Kotatko03 ovulace byla 17 října, dva měsíce :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat