Mamatest vadný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10928
1.10.23 08:06

@Alca99 tak kdyz udelas dnes, tak budes mit jasno. Jestli jsi tehotna, budou zas silnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
2.10.23 15:22

@Alca99 ahoj, zkus si ho udělat rano. Mne z balení 2 ks mamatestu vyšel pouze jeden s tou druhou falešnou čárkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
2.10.23 15:52
@Mia890 píše:
@Alca99 ahoj, zkus si ho udělat rano. Mne z balení 2 ks mamatestu vyšel pouze jeden s tou druhou falešnou čárkou.

Dneska uz musi vedet jestli to klaplo nebo ne urcite. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.25 11:18

Obnovuji diskuzi. Ovulace byla 13.4., iui 14.4.
Dnes jsem zkoušela delat mamatest. Vyjel okamžitě (fotka na obalu mamatestu), to jsem si rikala ze je hodne divny. Udelala jsem druhy mamatest. A tam je taky neco malo videt. Ale je toho mene. Myslite ze je nějaká naděje? Nebo ze by byly oba vadný? Děláno ze stejne ranni moci ale testy z dvou různých krabiček

• Citovat
  • Upravit
477
22.4.25 20:59
@Anonymní píše: Více

Ahoj, já myslím, že to vadné nebude😅 mela jsi Ovitrelle? Mne po iui udělal test čárku po té injekci… ale držím palce, ať to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.25 21:22

@Mia890 nemela jsem ovitrell. Ale nechapu ze jedna je výraznější než druhá …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.25 21:23

@Mia890 takhle vypadaly z jinehi uhlu. Jeden je proste silnější a druhej slabší. Jak je to možné 😃 😃

• Citovat
  • Upravit
477
23.4.25 11:02

Mne prijde na te prvni fotce, ze čárka je pěkná.. na te druhé moc nevidím, ale to muze byt fotkou. Nezkoušela jsi jiny test? Za moje testování, kdy jsem vyzkoušela všechno možný, tak byl nejlepší test z dr. Max ten nejlacinější 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.25 11:04

@Mia890 dnešní test dopadl takto. Podle kamarádek a snazilek ve skupině na fb tak je videt lip jak vcera. Nevim no. Ale jiny jsem jeste nezkoušela. Asi zitra zkusim

• Citovat
  • Upravit
128
4.5.25 19:12

Ahoj holky, dělá mamatest opravdu falešné čárky? Dělala jsem vcera rano kde byla slabší druhá čárka a dnes ráno uz tam neni nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4213
21.5.25 10:03

Ahoj, jak jsi dopadla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
21.5.25 16:05
@Nicky85 píše: Více

Tohle jsem mela taky. A bylo z toho biochemické nebo špatný test. Téhle jsem nebyla. To jsem měla opravdu viditelné čárky, žádné duchy. A druhý den ráno skoro nic.

Ale to nemusí být tvůj případ. Třebá jen špatný vzorek. Jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
22.5.25 09:40

Falesne carky nebo ?

Ahoj, testuju se od 10 DPO, vse mamatest, s tim, ze od ovulace mam pocit, ze to snad vyslo. Prvni den byl duch videt fakt jen pod dobrym svetlem a navic byl z vecerni moci, kazdy den se mi zda duch silnejsi. Vcera jsem nevydrzela a zkusila digi clear blue, ktery byl negativni (az pak jsem zjistila, ze ma nizsi citlivost), dneska rano(14 DPO) zase mamatest s duchem a dr. Max ma ducha zhruba stejne slabyho jako mamatest 10DPO a pepino komfort (proste je v plastu) uplne bilo. Jsem den pred ocekavanou MS. Myslite, ze z toho neco muze byt? Prikladam fotku tech mamatestu. Jeste doplnuju, ze prsa boli k prasknuti a bricho taky neni normalni. Dik za nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
22.5.25 16:18
@zpevanda píše: Více

Mě přijde, že čárka silí, pokud je to ze spodu nahoru brané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 16:21

@zpevanda pokud vis jiste, ze jsi 14DPO, tak je carka slabsi. Ale pokud si nejsi ovulaci jista, tak mohla byt pozdeji. Preji, at sili i nadale a vse je v poradku :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex