Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
stalo se někomu to samé? Včera ráno jsem si dělala test mamatest 10 a ukázala se mi růžová čárka. Celá šťastná jsem si koupila ještě test clearblue. Ten dnes ráno úplně bílý. Ovulace byla cca 15DC, dnes 31DC.
Stalo se někomu něco podobného? Je ještě šance, že bych byla těhotná? Příznaky by byly, nerozumím tomu. Přikládám fotku mamatestu, ve skutečnosti byla čárka výraznější a růžová!
@Villanelle píše:
Není Clearblue náhodou 25?
Je to ten ultra časný 10 :/
@Mia890 píše:
Je to ten ultra časný 10 :/
Tak to je zvláštní. Buď je jeden z nich vadný, nebo tam proběhlo nějaké biochemko a hcg už začalo padat. Asi ti nezbyde než udělat třetí a ten to rozhodne, tady bohužel každá rada drahá… ![]()
@Villanelle píše:
Tak to je zvláštní. Buď je jeden z nich vadný, nebo tam proběhlo nějaké biochemko a hcg už začalo padat. Asi ti nezbyde než udělat třetí a ten to rozhodne, tady bohužel každá rada drahá…
To mě štve, po roce a půl konečně na testu něco vidím a zase to asi nedopadne 😞
Mamatest prý dělá hodně falešné čárky..zkus za pár dní znovu test…nic jiného se dělat nedá..no a koupila bych určitě jinou značku než mama
Mamatesty dělají falešné čárky. Taky mě udelal takovou a těhotná sem nebyla.
Mamatest dělá falešný čárky, věřila bych spíš tomu druhému testu.
Jeden z testu byl vadný, který těžko říct. Zopakuj zítra (klidně bych zkusila i clearblue Digital, je sice 25, ale cca 16dpo už by se ti to ukazalo). Držím palce ![]()
Ahojky, GS Mamatest mi taky ukázal slabou druhou čárku a těhotná jsem nebyla ![]()
Ahoj, tady prikladam porovnání toho clearblue z rana a mamatestu odpo. Nevím teda jestli s takovým duchem by na cb už něco bylo
Ahoj, pro ty, které budou řešit něco podobného - tak jsem dostala MS. Mamatest už nikdy ![]()
Ahoj holky, obnovuji tuto diskuzi, jsou i toto falešné duchy na mamatestech? Oba ze stejné krabičky. Odpoledne jsem si dělala Pepino a ten mi vyšel bílý. Nevím, jestli i toto bývá jako falešný test na mamatestu. Čárky vždy vyběhly hned.
@Alca99 hele jo, i takovyhle testy se tu objevily a byly falesny. Kdybych to necetla nekolikrat, neverila bych.
ten pravej test byl delanej driv?
Ahoj, byly ze stejného vzorku ráno, jen první jsem vytáhla po cca 8 vteřinách. Protože se tam něco rýsovalo a z toho byla paf a druhý jsem vytáhla po těch 15 vteřinách🙈. To bylo pro ověření, jestli náhodou ten před tím není neplatný.