Mamatest vadný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
22.5.25 17:39
@Alca99 píše: Více

Ano, je to odspodu, mně taky přijde, že sílí, jen dneska mi přišla asi stejně silná jako včera, ale možná to zkresluje i ta fotka, na živo jsou všechny výraznější. Tak nezbývá než čekat :-) každopádně díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
22.5.25 17:41
@Anonymní píše: Více

Díky za podporu. Ovulaci nevím jistě, jen vím, že 8. a 9. 5. byl plodnej hlen, ale neměřím si teplotu a u doktorky jsem nebyla, takže odhaduju i dle appky, že byla 9., ale mohla být reálně později. Tak uvidíme, co MS zejtra a případně testy po vynechání. To čekání je hrozný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 18:18

Zdravím, já dnes mamatest takhle :nevim: 9dpo…tak nevím, všude samé, že jsou falešné, člověk pak neví 8o

• Citovat
  • Upravit
4198
22.5.25 19:37

Já dnes takto (spodní dnešní). Tak už moc nedoufám :/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.5.25 21:58
@zpevanda píše: Více

Jen pro doplneni tematu falesnych carek…nemyslim si, ze jsou to falesne carky. V mem pripade slo spis o biochemicke tehotenstvi. Alespon vse tomu nasvedcuje, carky silily a najednou lup, byly svetlejsi az uplne zmizely a MS prisla o dva dny pozdeji, coz u me vubec neni zvykem. Takze se priklanim k nazoru, ze to nebyvaj falesne carky, jen oplodnena vajicka, ktera se nakonec nedostatecne uchyti/jsou poskozena a s MS odejdou. Aspon u sebe to tak hodnotim. Snad priste to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí