Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vis, ze to tu bylo nekolikrat, tak i vis, jaky jsou odpovedi. Ani ty nedostanes jinou. Muzes to mit vsugerovany, muzes bejt tehotna. Mama testy posledni dobou delaj duchy prej pekny. Jestli byl dnes duch, zitra bude taky a bude trosku silnejsi. Nic vic nez cekat stejne nemuzes, nikdo nema kristalovou kouli. Testuj vzdy rano, odpoledne to takhle na zacatku nema cenu. A ovulacni testy nedelej, zbytecny takhle brzo.
Každý den, který počkáš na testování je k dobru. Chápu, že se to nedá vydržet, ale lovení duchů nemá smysl. Já dělala 12DPO, nic, 16 DPO fakt krasne čárky, takže počkej nejdyl co vydrzis a pak zkus znovu, případne digitální.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vím ze už to tu bylo asi několikrát, ale snažíme se o miminko poprvé. Testy se mě vždy (když jsme se nesnazili ukázali snehobile. Nikdy jsem neměla falešný test. Teď první měsíc jsme si řekli ze to zkusíme. Ovu mě vysla na naši svatební cestu. Včera by to mělo být 23DC a 10 dni DPO a na máma testu duch. Neviděla jsem ho sama. Z ranní moci to samé. Někde jsem četla zkusit ovu test. Tam výrazně silnější proužek. Odpoledne jsem dělala dr. Max test a sněhobílé. Jsem straně unavená břicho jako při MS mě boli uz 5 dni, křeče jsou až do zad a únava silena. Má někdo prosím zkušenosti? Děkuji za odpověď
Důvodem může být rozdílná citlivost testů (uvedeno na krabičce), více zředěná moč odpoledne. Nevidím důvod máčet ovulační test. Zakladatelko, kup si jakýkoliv těh. test s co nejlepší citlivostí a za cca 2-3dny ráno z moči otestuj. Přeji ti ze srdce 2 čáry jak svět. ![]()
Mamatest bývá citlivější, takže je možné, že se zadařilo a za dva dny se ukáže duch i na dr. Maxovi. Ale stejně snad víš, že 10DPO je brzy.
@deni2912 píše:
Každý den, který počkáš na testování je k dobru. Chápu, že se to nedá vydržet, ale lovení duchů nemá smysl. Já dělala 12DPO, nic, 16 DPO fakt krasne čárky, takže počkej nejdyl co vydrzis a pak zkus znovu, případne digitální.
@DandátkoP spis je to o tom ze jsem to nikdy neřešila, a nevěděla co a jak. Nepocitala s tím ze by se zadarilo na poprvé. Šla do lékárny udělala dva testy a dva duchové, tak radost, ze by. A pak zjistím ze tyto testy to dělají často. Chápeš pak zase velké zklamání. Ze si zrovna koupit test kterej je tím známy a nevěděla jsem to. Každopádně děkuji za všechny odpovědi
Počkej, zda vynechá MS a pak testuj. Jednoduché. Pokud vyjde duch, testuj za dva dny znovu, zda čárka sílí.
Já testovala včera poprvé (2-3 dny do MS) a krásného ducha mi udělal mamatest (viz foto) dnes (1-2dny do MS) úplně bílo. Další testování necham až za par dni, akorat me to nastvalo 😂 ale jestli ten včerejší byl falešně pozitivní tak je to teda docela síla jaké dělá duchy.
Aha teď se dívám ze tady to jako “krásný duch” vůbec nevypada 😂 slibuji ze v mem mobilu je ten duch mnohem výraznější
@aristokratka Když se obrázek 2× rozklikne, ukáže se v lepší kvalitě a opravdu tam byl hezký duch. Je možnost falešné pozitivity nebo biochemického těhotenství, pokud se ukáže duch a nic z toho. Nebo jsi dnes měla více naředěný vzorek moči. Ještě neházej flintu do žita, ale počítej i s možným neúspěchem.
Ahoj holky, vím ze už to tu bylo asi několikrát, ale snažíme se o miminko poprvé. Testy se mě vždy (když jsme se nesnazili ukázali snehobile. Nikdy jsem neměla falešný test. Teď první měsíc jsme si řekli ze to zkusíme. Ovu mě vysla na naši svatební cestu. Včera by to mělo být 23DC a 10 dni DPO a na máma testu duch. Neviděla jsem ho sama. Z ranní moci to samé. Někde jsem četla zkusit ovu test. Tam výrazně silnější proužek. Odpoledne jsem dělala dr. Max test a sněhobílé. Jsem straně unavená břicho jako při MS mě boli uz 5 dni, křeče jsou až do zad a únava silena. Má někdo prosím zkušenosti? Děkuji za odpověď