Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobré ráno holky,
tak dneska jsme s manželem zjistili že doma máme myš
neví tu někdo jak jí nějak vyhnat nebo tak něco??? ![]()
Už delaji takove ze ta mys do ni vleze a už nevleze takze nebude mrtvá az ji budes vyhazovat do popelnice umře pozdeji
To už máme, ale my máme tu ekologickou že když si do ní vleze tak že jí to nezabije, vypadá to jako mini klec, ale nevim jestli si tam vleze
nevíš třeba co do ní dát za dobrůtky???
Sorry za OT, ale napadlo mě: Pustíme tam kocoura, von tu myšku vyšťourá. Táto, mámo, už tam není nic.
Každý den to recituju aspoň tisíckrát ![]()
@Billi děkuju, zkusíme
už jsme jí tam dali: sýr, salám kus čokolády která jí tak chutnala, kosíček chleba tak fakt nevim ![]()
Holky my máme každý rok hroznej problém, jak pooraj pole, bydlíme hned vedle, tak máme plnej barák a to ani nemluvím o podkroví, dokonce jsou tak oprsklé že lezou i do linky a to ju musím zkoro každej den vytahat a dezinfikovat a vše umýt. Jedy nám nepomáhali. Nám se osvědčili takové plastové pastičky. A návnada čokoláda, chleba a nebo oříšek. Teď jsme si pořídili myšilova jezevčíka. CHlap ho učí na myšičky, tak když se nějaká chytí tak mu ji hodí a on místo aby trhal tak kolem ní dělá indiancký tanec, takže asi jak píše @janisska pořídíme kocoura ať tu myšku vyšťourá ![]()
Nám teda na ořechy vůbec nejdou, asi máme zmlsaný myši. tak jsme si vzali dvě koťata že bude klid a zjistila jsem že jsem na ně alergická tak zase nic. máme teda myši ve stájích, ne doma.