11.9. mi přišlo vyúčtování - kdy přeplatek přijde?

112
17.9.12 21:17

11.9 mi přišlo vyúčtování- kdy přeplatek příde?

Ahojte moc se v tom nevyznám ale určitě je tu plno zkušenějších a tak se chci zeptat když mi 11.9 přišlo vyúčtování s tím že přeplatek mi příde na složenku do kdy bych ho mohla tak čekat? Co myslíte? Napsáno to tam není. Děkuji za info.Moc :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
17.9.12 21:20

Přeplatek čeho? Máš tam nastaveno, že přeplatky chceš vracet a nenechávat třeba do dalšího období? Nějaká splatnost tam není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
17.9.12 21:23
@hofka píše:
Přeplatek čeho? Máš tam nastaveno, že přeplatky chceš vracet a nenechávat třeba do dalšího období? Nějaká splatnost tam není?

To je přeplatek z minulého bytu kdy jsem ukončila smlouvu s centropol,,elektrika.Ne není právě jen že přeplatek vám příde složenkou tot vše. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
17.9.12 21:27

No nevím…ale slyšela jsem, že s centropolem jsou podobné problémy jako s Energetickým centrem… z těch jsem peníze za přeplatek dostala, až poté co jsem jim po 3 měsících raději napsala číslo účtu a pohrozila ERÚ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
17.9.12 21:33
@Xhnip píše:
No nevím…ale slyšela jsem, že s centropolem jsou podobné problémy jako s Energetickým centrem… z těch jsem peníze za přeplatek dostala, až poté co jsem jim po 3 měsících raději napsala číslo účtu a pohrozila ERÚ

No já už jsem jim ted napsala mejla a pokud neodpoví budu jim volat, tak jim taky pohrozim a budu zvědavá, ale já ani netuším jestli je nějaká zakoná doba pro výplatu přeplatků :nevim: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
17.9.12 21:38

@kudráček1 nevím… na Energetické centum nezabíraly ani maily ani telefonáty… jedině na co odpovídali byly doporučení dopisy… na ty musí odpovědět do 30ti dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
17.9.12 22:50

A máš s nimi smlouvu na další odběrné místo, třeba na nový byt? Oni tihle dodavatelé mají v obchodních podmínkách často uvedené, že přeplatek do určité výše převádí do dalšího zúčtovacího období nebo ho použijí na úhradu záloh. Jinak by mělo být na faktuře uvedeno, kdy bude přeplatek vyplacen. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.9.12 11:40
@cilly píše:
A máš s nimi smlouvu na další odběrné místo, třeba na nový byt? Oni tihle dodavatelé mají v obchodních podmínkách často uvedené, že přeplatek do určité výše převádí do dalšího zúčtovacího období nebo ho použijí na úhradu záloh. Jinak by mělo být na faktuře uvedeno, kdy bude přeplatek vyplacen. :think:

Nene já už žádnou smlouvu s nikým nemám, tuhle jsem vypověděla a zrušila, a na faktuře není napsáno nic, jen přeplatek vám příde složenkou tot vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný