Máme doma myš :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
18.9.12 08:37

Hlavně bacha na jedy, kamarádovi teď umřela kočka i s koťatama. Někdo nasypal jed na myši na nějakej salám do seníku, kam chodili :roll:… Měl tu kočku 9 let :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
18.9.12 08:37

My dáváme do pastičky sýr, letos už jsem chytli cca 5 myší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
18.9.12 08:45

@Žirafátko krutý osud? Já přišla po týdnu z nemocnice a hovínka v postýlkách, na přebalováku, za postelí. No myslela jsem, že mě trefí šlak, za 7 let nic a teď tohle :cert: můžu ti říct že kašlu na nějaké humánní pasce, klidně koupím klasickou pastičku, hlavně ať se tý havědi zbavím. A to mám na dvoře 3 kočky a psa a chodí i domů. Pes je větší lovec, než kočky, tak asi koupím ty pasce :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
18.9.12 08:49

@jazminka27 no joo já vím, když jak já šem těhotná tak je mi těch mišišek líto :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
18.9.12 08:52

@Žirafátko Mně jich není líto ani těhotnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
18.9.12 08:53

@jazminka27 hele my máme doma zase blechy a vši :mrgreen:

už si někdy viděla zavšivenou mainskou mývalí kočku? :twisted:
Blechy jsme přinesli mi na kalhotech (kočky venku nikdy nebyly) a vši mladej ze školky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
18.9.12 08:54

@Žirafátko Taky pěknej zvěřinec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.12 09:22

Mám na vás ještě jeden dotaz, nemůžou třeba dostat miminka od ní nějakou nemoc :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
18.9.12 09:25

Ježiš, o myších mi ani nemluvte. Máme doma psa, ten je na to úplně tupej. Nikdy jsme myš v baráku neměli, jenom kolem verandy. Před dvěma lety jsme honily myš v komůrce v den kdy jsem se vrátila z porodnice. Pastičky nepomáhaly, musel nastoupit manžel s klackem a rukavicema. :P
Teď jsem těhotná opět a zase jsme myš chytali - stejným způsobem na WC a to bylo venku ještě teplo. A sousedi dokola mají plno koček, asi ty myši už znají toho našeho blbýho psa. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
18.9.12 09:40
@ondrášekabarunka píše:
Mám na vás ještě jeden dotaz, nemůžou třeba dostat miminka od ní nějakou nemoc :?:

Velké škody působí kolonie myši domácí právě tam, kde je velké množství potravy - více, než stačí sežrat, znehodnotí svým trusem i močí. Tímto způsobem mohou myši i na lidi přenášet různé nemoci, například salmonelózu nebo leptospirózu, stejně jako střevní parazity včetně tasemnice.

• Citovat
  • Upravit
6326
18.9.12 09:50

My do pastičky dáváme psí granule :palec: ale když je chceš chytit nesmí mít jiný zdroj jídla, letos už jsme jich v garáži pochytali tak 20 :roll:… přeji hodně štěstí a lovu zdar :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andreacernikova
1.10.12 08:01

Dobrý den před měsícem jsem zjistila že máme v dětským pokoji myš tak jsme to odtáhli všechno a ona nám svině proběhla do druhého pokoje :/ je to už tři týdny a nemůžem jí chytit na nic, měli jsme klasickou pastičku a ted jsme si koupili před tádnem tu klícku a také nic :/ jsem opravdu zoufalá prosím pora´dte jak na ní, běhá mi tu dítě a bojím se že může něco chytit děkuji :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný