Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hlavně bacha na jedy, kamarádovi teď umřela kočka i s koťatama. Někdo nasypal jed na myši na nějakej salám do seníku, kam chodili
… Měl tu kočku 9 let ![]()
@Žirafátko krutý osud? Já přišla po týdnu z nemocnice a hovínka v postýlkách, na přebalováku, za postelí. No myslela jsem, že mě trefí šlak, za 7 let nic a teď tohle
můžu ti říct že kašlu na nějaké humánní pasce, klidně koupím klasickou pastičku, hlavně ať se tý havědi zbavím. A to mám na dvoře 3 kočky a psa a chodí i domů. Pes je větší lovec, než kočky, tak asi koupím ty pasce ![]()
@jazminka27 no joo já vím, když jak já šem těhotná tak je mi těch mišišek líto
![]()
@jazminka27 hele my máme doma zase blechy a vši ![]()
už si někdy viděla zavšivenou mainskou mývalí kočku? ![]()
Blechy jsme přinesli mi na kalhotech (kočky venku nikdy nebyly) a vši mladej ze školky ![]()
Mám na vás ještě jeden dotaz, nemůžou třeba dostat miminka od ní nějakou nemoc ![]()
Ježiš, o myších mi ani nemluvte. Máme doma psa, ten je na to úplně tupej. Nikdy jsme myš v baráku neměli, jenom kolem verandy. Před dvěma lety jsme honily myš v komůrce v den kdy jsem se vrátila z porodnice. Pastičky nepomáhaly, musel nastoupit manžel s klackem a rukavicema. ![]()
Teď jsem těhotná opět a zase jsme myš chytali - stejným způsobem na WC a to bylo venku ještě teplo. A sousedi dokola mají plno koček, asi ty myši už znají toho našeho blbýho psa. ![]()
@ondrášekabarunka píše:
Mám na vás ještě jeden dotaz, nemůžou třeba dostat miminka od ní nějakou nemoc
Velké škody působí kolonie myši domácí právě tam, kde je velké množství potravy - více, než stačí sežrat, znehodnotí svým trusem i močí. Tímto způsobem mohou myši i na lidi přenášet různé nemoci, například salmonelózu nebo leptospirózu, stejně jako střevní parazity včetně tasemnice.
My do pastičky dáváme psí granule
ale když je chceš chytit nesmí mít jiný zdroj jídla, letos už jsme jich v garáži pochytali tak 20
… přeji hodně štěstí a lovu zdar ![]()
Dobrý den před měsícem jsem zjistila že máme v dětským pokoji myš tak jsme to odtáhli všechno a ona nám svině proběhla do druhého pokoje :/ je to už tři týdny a nemůžem jí chytit na nic, měli jsme klasickou pastičku a ted jsme si koupili před tádnem tu klícku a také nic :/ jsem opravdu zoufalá prosím pora´dte jak na ní, běhá mi tu dítě a bojím se že může něco chytit děkuji ![]()